php beveiliging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Marco

Marco

19/04/2007 20:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$toegangscode
= $_GET["toegangscode"];
$url = "http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/?".
       "toegangscode=".urlencode($toegangscode);
$result = @implode("",file($url));
?>


Dat geeft mollie.nl op als beveiliging, maar dat klopt ook niet, want ze kunnen dan linken achter elkaar er op zetten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 04:20:51
 
Marco

Marco

19/04/2007 20:25:00
Quote Anchor link
CREATE TABLE unieke_bezoekers (
ip varchar(40) NOT NULL default '',
dag varchar(40) NOT NULL default '',
id char(3) NOT NULL default '',
status char(3) NOT NULL default ''
) TYPE=MyISAM;
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Je hebt ook een edit knopje: Afbeelding:p

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

// mysql verbinding

$sql_a = mysql_query("SELECT ip FROM unieke_bezoekers") or die(mysql_error());

while($a = mysql_fetch_assoc($sql_a)) {

  $aIPs[] = $a['ip'];

}


if(!in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], $aIPs)){
  echo 'geen toegang';
  die();
}


?>


Dan zouw dit je beveiliging zijn:)

Edit:
Oke:)

Edit:
Link naar UBB tags die phphulp gebruikt: FAQ

Edit:
[edit][/edit] deze tag staat er niet tussen zie ik:p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Marco

Marco

19/04/2007 20:36:00
Quote Anchor link
Ik krijg na de betaling gelijk een database error, en ik denk dat de ip adressen er pas in worden gezet zodra ze hun link ingevuld hebben en dan op ok drukken, dan pas staat ook hun link in het rijdje er bij.
 
Marco

Marco

19/04/2007 20:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$toegangscode
= $_GET["toegangscode"];
$url = "http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/?".
       "toegangscode=".urlencode($toegangscode);
$result = @implode("",file($url));
?>


Dat geeft mollie.nl op als beveiliging, maar dat klopt ook niet, want ze kunnen dan linken achter elkaar er op zetten[/quote]
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 20:58:00
Quote Anchor link
link

kijk eens naar deze scripts mischien heb je daar wat aan.
 
Marco

Marco

19/04/2007 21:05:00
Quote Anchor link
Ja dat heb ik, alleen zit ik te wachten op me broer, die voegt me tabellen in me database, had ik geprobeer om dat er in te krijgen maar dat lukte me niet, dus moet ik wachten, maar dacht miss is er een andere oplossing, maar thx voor je inzet (Y)(Y)(Y), zal op me broer moeten wachten tot dat die het er in zet voor me die tabel.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.