Php paardenspel website maken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 ... 8 9 10 volgende »

Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 20:29:08
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben mijn niet-automatisch paardenspel aan het overzetten naar automatisch.
Ik heb daarop 131 leden en die zullen jullie erg dankbaar zijn.
Ik heb Php gedownload van 2007 en Wampserver 2 gedownload.
De taal hierin snap ik al redelijk dankzij youtube.
Dit is geen groot probleem, ik kom al redelijk op weg.
Maar nu stopt mijn weg want ik heb geen idee hoe die website bekeken kan worden en hoe dat ding überhaupt alles automatisch kan doen.
Als jullie mij alles kunnen uitleggen vind ik het erg super van jullie! :D
Ik ben 14 jaar en heb niveau Kader dus verwacht niet te veel van mij.
Youtube filmpjes helpen mij meestal wel of screenshots, dan zie ik wat je moet doen.

Alvast heel erg bedankt namens 131 leden waarvan 9 medebeheerders en ik.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:04:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/06/2013 20:41:59
Quote Anchor link
Als je je site op internet wil gaan plaatsen, dan zul je dit moeten uploaden naar een webhostingruimte (waar PHP wordt ondersteund) bij een hostingprovider. Het aanbod in ons land is vrij groot te noemen, en vaak krijg je er wel een domeinnaam bij, en anders kost dat al niet zo veel....

Gemiddeld betaal je voor een goed hostingpakket rond de 30 euro euro per jaar. Wel raad ik aan om niet voor een dubbeltje op de derde rang te zitten, gezien er al partijen zijn die er 50 eurocent per maand voor vragen.
Het kan ook gratis, maar dan heb je geen .nl domein (www.mijntoffepaardenspel.nl bijv.), plus dat de ondersteuning en kwaliteit vaak onder de maat is.

Om terug te komen op het uploaden: Dit kan met een FTP-client, zoals WF-FTP, of Totalcommander. Ook sommige PHP-editors (geen idee welke je gebruikt) kunnen dit ook.
Gewijzigd op 22/06/2013 20:44:13 door - Ariën -
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 20:43:29
Quote Anchor link
heb je ook gratis hostingproviders?
Upload programma heb ik volgens mij nog niet, welke is het beste en gratis?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/06/2013 20:46:44
Quote Anchor link
Ik gebruik Totalcommander.

Een gratis webhosting is 000webhost. Maar ikzelf zou als je goede kwaliteit wilt, toch (uiteindelijk) kiezen voor een betaalde oplossing.
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 20:49:24
Quote Anchor link
zou je mij de download links kunnen geven?

weet je toevallig ook hoe die dat automatisch kan doen als iemand bijvoorbeeld klikt op: Inschrijven voor wedstrijd?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/06/2013 20:52:02
Quote Anchor link
Dan zou je PHP moeten leren, iets dat je niet zomaar eventjes bouwt.

Richt je eerst op de basis, en ga daar een maandje of drie elke dag eventjes mee oefenen. Uiteindelijk kan je dan wel langzamerhand een spel proberen te bouwen.

Richt je eerst eens op basis dingen zoals: contactformulieren de (spam)beveiliging eromheen, gastenboeken, die je $_GET (site.php?pagina=dit) kan gebruiken, hoe POST werkt, en hoe databases werken om gegevens in op te slaan.

Toevoeging op 22/06/2013 20:52:11:

Dan zou je PHP moeten leren, iets dat je niet zomaar eventjes bouwt.

Richt je eerst op de basis, en ga daar een maandje of drie elke dag eventjes mee oefenen. Uiteindelijk kan je dan wel langzamerhand een spel proberen te bouwen.

Richt je eerst eens op basis dingen zoals: contactformulieren de (spam)beveiliging eromheen, gastenboeken, die je $_GET (site.php?pagina=dit) kan gebruiken, hoe POST werkt, en hoe databases werken om gegevens in op te slaan.
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 20:59:17
Quote Anchor link
ehh ja.. daarom ben ik hier gekomen, om dat te vragen..
Want ik kan dat wel gaan leren, maar moeilijke woorden die erin staan snap ik niet.
Ik snap wel hoe je de website kunt opmaken enz. met bijvoorbeeld tekst, enz..
over contactformulieren enz kan ik wat over gaan opzoeken zodat ik dat ook weet, heb je mischien toevallig een goede website over dit in het nederlands?

Zou ik de links mogen hebben a.u.b?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/06/2013 21:01:33
Quote Anchor link
Heb je al ervaring met HTML en CSS, zo niet, dan zou ik daar eerst maar eens naar kijken.
Als je HTML en CSS goed beheerst, dan kan je kijken naar PHP. De website http://www.phptuts.nl is hiervoor een goede site die een goede tutorial kent. maar zoals ik al zei: Zorg eerst voor kennis in HTML en CSS.
Gewijzigd op 22/06/2013 21:02:28 door - Ariën -
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 21:06:08
Quote Anchor link
HTML ken ik al redelijk, CSS moet ik nog over gaan zoeken.

Dankje voor de link.
Maar mag ik ook die van het webhosting en uploaden alsjeblieft?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/06/2013 21:34:44
Quote Anchor link
Regel eerst maar eens webhosting en zoek je ftp gegevens er maar bij... ;-)
Gewijzigd op 22/06/2013 21:35:48 door - Ariën -
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 21:54:59
Quote Anchor link
ftp? bedoel je die code woorden als: <title> ?

Toevoeging op 22/06/2013 21:56:39:

http://www.000webhost.com/ op de bovenste order of onderste klikken?
zou je dit: www.horselife1.jimdo.com daarin kunnen maken? is er genoeg plek voor?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/06/2013 22:01:53
Quote Anchor link
Gegevens om via FTP je site te uploaden
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 22:04:51
Quote Anchor link
dus emails, naam enz.. waar kan ik dat vinden? bij Wampserver of PHP?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/06/2013 22:10:37
Quote Anchor link
000webhost....
Je wilt het toch online hebben? ;-)
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 22:15:06
Quote Anchor link
ja, dit is die toch of heb ik het niet goed?
de bovenste klikken met Order of die onderste?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/06/2013 22:17:30
Quote Anchor link
'Order' bij de FreeHosting.
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 22:30:16
Quote Anchor link
snap ik, maar er staan er 2, een boven en een onder

Toevoeging op 22/06/2013 22:41:18:

Is die trouwens goed genoeg voor dit erop te zetten: www.Horselife1.jimdo.com?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/06/2013 22:49:38
Quote Anchor link
Maakt niet uit, zolang het de knop in de zelfde rij is.
En over die site, die is van jouw? Je zou deze layout toch kunnen gebruiken?
Gewijzigd op 22/06/2013 22:56:46 door - Ariën -
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 22:57:28
Quote Anchor link
ja die site is van mij, maar ik bedoel alle info die erin staat zoals teksten en fotos.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/06/2013 22:58:45
Quote Anchor link
Melissa Heijligers op 22/06/2013 22:57:28:
ja die site is van mij, maar ik bedoel alle info die erin staat zoals teksten en fotos.

Tuurlijk, als het copyright bij jouw ligt, lijkt me dat geen probleem.
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

22/06/2013 22:58:46
Quote Anchor link
Wat moet ik invullen bij website? de PHP gedoe naam of een verzinsel?
 

Pagina: 1 2 3 ... 8 9 10 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.