Php paardenspel website maken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 volgende »

Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

23/06/2013 15:07:32
Quote Anchor link
oke, dan zal ik gaan opschrijven wat ik niet heb kunnen vinden en wat ik al gedaan heb. :)

Toevoeging op 23/06/2013 17:59:07:

Hoe kan het dat het Verbinden van Total Commander niet gelijk wilt verbinden dus eerst blijft stilhangen of niks gaat doen of een foutmelding geeft..?

Toevoeging op 23/06/2013 17:59:35:

opgelost..

Toevoeging op 23/06/2013 18:50:20:

Hoe kan het dat ik mijn afbeelding niet op mijn website krijg terwijl ik allebei de stappen van de Film Day 10 gedaan heb?
Alvast bedankt voor de hulp.. als ik dit niet kan dan kan ik niet verder leren volgens de stappen..
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 18:04:36
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

23/06/2013 18:56:24
Quote Anchor link
Als je een afbeelding op je site wil heb je dit nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="pad/naar/afbeelding.jpg"/>
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

23/06/2013 19:01:59
Quote Anchor link
ik heb dit: <img scr="Urlvanhetplaatje"/>

dus dan heb ik de scr fout, dit moet dus src zijn..
want je kon dit met mapjes doen, maar ook met de url heb ik begrepen uit het filmpje.

Toevoeging op 23/06/2013 19:04:21:

nope.. wilt niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2013 19:10:39
Quote Anchor link
Ze vragen een source.
Je kan ook een URL invullen, maar ik raad dit alleen aan als je een plaatje van een externe website in wilt laden (denk wel aan auteursrechten). Stel dat je je site gaat verhuizen, dan is het zonde van de tijd om alles overal aan te passen.

Als je een plaatje uit je eigen webhosting wilt gebruiken, voldoet de bestandsnaam al.
Gewijzigd op 23/06/2013 19:13:13 door - Ariën -
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

23/06/2013 19:16:50
Quote Anchor link
dus als ik de url wil doen dan moet ik src vervangen door url ?
Maar als ik dat via een map wil doen, dan moet je toch dit doen? : <img src="map/afbeelding"/>
Maar, maakt het dan wat uit waar die map staat in de pc? of moet die perse in www staan bij derest?
en dan in de map SCC die in de map WWW staat?
en dan moet je toch inplaats van <img src="map/afbeelding"/> dit doen?: <img src="www/SCC/afbeelding"/>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2013 19:26:55
Quote Anchor link
Wat houdt je tegen om het te proberen? Je vraagt wel een hoop, maar ik merk er niet veel van dat je het probeert?
Gewijzigd op 23/06/2013 19:27:10 door - Ariën -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

23/06/2013 19:27:22
Quote Anchor link
Ja die moet in de www staan.
Zou niet zo fijn zijn als vanaf het internet al je mappen op je PC te lezen zijn.
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

23/06/2013 19:36:07
Quote Anchor link
ik heb namelijk allebei de opties geprobeerd.. maar het werkt niet..
dat van de mappen niet en dat van de url niet..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2013 19:39:38
Quote Anchor link
Zou je a.u.b. eens kunnen stoppen met het roepen van: 'het werkt niet!!!'

Vertel op zijn minst wat je hebt gedaan, hoe je code er uit ziet, wat er niet lukt, wat er wel gebeurt etc...
Gewijzigd op 23/06/2013 19:40:26 door - Ariën -
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

23/06/2013 19:40:41
Quote Anchor link
het is me gelukt!! Dankjullie wel!!

Toevoeging op 23/06/2013 20:46:40:

ik heb dit als html voor de website:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Horselife</title>
</head>

<body>

<div>
<h1> Horselife </h1>
<h3>Welkom op Horselife!</h3>
<img src="http://u.jimdo.com/www60/o/s1a8880590aa1f2a7/img/i26cb75cb4e3ecea6/1368381675/std/image.jpg" alt=Horselifewelkom"/>
<p>Horselife is een paardenspel waarin je net zoals in het echt een stal kunt runnen en met paarden wedstrijden rijden, fokken, trainen en nog veel meer.<br>
Voor meer uitleg ga je naar 'uitleg'.</p>
</div>


</body>

</html>


en dit als style.css voor de website:

div {
width: 500px;
margin: auto;
background color: Grey;
}


maar de style wilt niet werken..
hoe kan dat?
ik heb de style in een css mapje en de index.html in een index of img mapje.
volgens het filmpje hoort het te werken, maar hij doet niks..

Wat doe ik fout?
ik heb alles al opnieuw geupload en gesaved enz..

Toevoeging op 23/06/2013 22:07:17:

mag ik alsjeblieft hulp..?

Toevoeging op 23/06/2013 22:21:33:

A.U.B hulp? ik kan anders niet verder..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2013 22:39:51
Quote Anchor link
Geduld is een schone zaak.
Je linkt niet naar je css. Je site moet daarom uiteraard wel je juiste CSSsheet kunnen vinden.
Gewijzigd op 23/06/2013 22:44:21 door - Ariën -
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

24/06/2013 00:09:14
Quote Anchor link
wat doe ik dan fout..?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/06/2013 00:19:19
Quote Anchor link
Wat je fout doet? Misschien moet je je eens afvragen wat je goed doet.

Wat je aan het doen bent is "freestylen" zonder dat je enige basiskennis hebt. En iedere keer als er ook maar iets niet lukt, kom je naar hier en mogen wij je "redden".

GA EERST EENS DE BASIS LEREN!!

Op deze manier heeft het totaal geen enkele zin. Jij bent blijkbaar niet bereid om tijd uit te trekken om iets te leren, maar je verwacht wel dat mensen hier telkens tijd uittrekken om jou te helpen. Zo werkt het niet. Je zult eerst zelf de nodige kennis dienen te vergaren (en nee, dat lukt niet in 1 dag) en als er dan daarna iets niet lukt willen we best meekijken. Maar je bent nu niet op de goede weg bezig. En volgens mij is je dat al heel wat keren verteld, maar je doet niks met dit advies. Dan moet je ook niet verwachten dat wij staan te trappelen om jou te gaan helpen.
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

24/06/2013 00:34:34
Quote Anchor link
ik ben de films aan het volgen en dit is een opdracht waar ik vasthang..
ik doe wat met jullie advies, ik heb dit leerfilmpjes site gekregen en ben er mee aan het oefenen en leren, ik hang alleen vast bij deze opdracht.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/06/2013 00:42:03
Quote Anchor link
Ik heb geen idee welk filmpje je hebt gebruikt, maar ik neem aan dat deze voorbeelden toont van de de HTML en CSS code? Blijkbaar heb je iets overgeslagen.
Lees anders een in een willekeurige beginnerstutorial over CSS door of je wat bent vergeten.

Ik weet al wat er mis is, maar dat zeg ik niet meteen. Een beetje zelfmotivatie kan echt geen kwaad....
Gewijzigd op 24/06/2013 00:42:44 door - Ariën -
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

24/06/2013 01:06:37
Quote Anchor link
dus het ligt bij de css code..
even zoeken dan..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/06/2013 01:09:05
Quote Anchor link
Nou nee.....

Je hebt nu een site, en een css-sheet. Maar waar is de verwijzing naar die css-sheet?
Je site moet toch weten welke css-sheet hij moet gebruiken.
Gewijzigd op 24/06/2013 01:11:36 door - Ariën -
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

24/06/2013 01:13:46
Quote Anchor link
het is gelukt dankzij deze website: http://www.w3.org/Style/Examples/011/firstcss.nl.html
dankje dat je zei waar het probleem lag :D

Toevoeging op 24/06/2013 01:14:23:

ik heb het al anders :P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/06/2013 01:18:34
Quote Anchor link
Met andere woorden, je plaatst de CSS in je pagina? Ook erg leuk, maar praktischer is om deze los in een .css-file te plaatsen. Snelheid, herbruikbaarheid, overzichtelijkheid
Gewijzigd op 24/06/2013 01:19:11 door - Ariën -
 
Melissa Heijligers

Melissa Heijligers

24/06/2013 01:24:51
Quote Anchor link
hmm.. ja, maar dat met css-file heb ik problemen, als ik het overzichtelijker wil denk ik dat ik dat dan ga veranderen..?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.