Phpmylogon fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ChaoD

ChaoD

19/05/2007 20:24:00
Quote Anchor link
Ik had Phpmylogon geinstalleerd alles deed het helemaal goed maar ineens kreeg ik deze error:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/useroptions.php on line 73

Notice: Trying to get property of non-object in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/useroptions.php on line 74

Notice: Trying to get property of non-object in /home/daniel/domains
/freakingradio.nl/public_html/useroptions.php on line 75


En deze:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/memberlist.php on line 25

En bij useroptions.php op line 71 tot 76 staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$sql = "SELECT name,mail FROM `".$db_tbl."` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
 $query = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_object($query);
 $naam = htmlspecialchars($row->name);
 $email = htmlspecialchars($row->mail);
 ?>


En bij memberlist.php op line 25 staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_object($query)) {



Wie kan mij please helpee?? :P

Edit:

Moderator edit:

Je titel wat informatiever gemaakt.

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 01:55:54
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2007 20:29:00
Quote Anchor link
Query is waarschijnlijk mislukt. Ik zie ook geen foutafhandeling.
 
Crispijn -

Crispijn -

19/05/2007 21:03:00
Quote Anchor link
Fout. Inderdaad. Je topic titel
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

19/05/2007 21:29:00
Quote Anchor link
helpt dit? :
WHERE id='".$_SESSION["user_id"]."'";
 

19/05/2007 21:42:00
Quote Anchor link
nee een output van de ingediende query incl foutmelding dmv van mysql_error()
 
ChaoD

ChaoD

19/05/2007 23:36:00
Quote Anchor link
en nou ff duidelijk..?
Want ik schiet er niet zo mee op :P
Ben nog beginner xD
Maar kan iemand em ff uitlegge hoe en wat ik moet doen XD
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2007 23:48:00
Quote Anchor link
$query = mysql_query($sql);
Zet daar eens een foutafhandeling achter. (Dit is niet zo een nette, maar ach)
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 00:04:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.05.2007 23:48:
$query = mysql_query($sql);
Zet daar eens een foutafhandeling achter. (Dit is niet zo een nette, maar ach)
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());


Als ik dat doe: dan krijg ik een foutmelding: Table 'daniel_forum.phpmylogon' doesn't exist
maar in config waar ik me database heb neergezet staat een andere database :S maar het rare is: hij deed het eerst gewoon helemaal goed. en nu ineens niet :S kan het niet aan de MYSQL table zelf ligge (maar daar heb ik ook nix aan veranderd :S)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
- SanThe -

- SanThe -

20/05/2007 00:20:00
Quote Anchor link
Tja, hoe je database in elkaar zit weet ik ook niet. Evenmin de gegevens in de config file.
 
Paulissen

paulissen

20/05/2007 10:59:00
Quote Anchor link
Ik gebruuik zelf phpmylogon ook en zonder problemen. Als je nog problemen hebt, laat dan even wat horen. Danm kan ik je misschien verder helpen.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 15:14:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 20.05.2007 00:20:
Tja, hoe je database in elkaar zit weet ik ook niet. Evenmin de gegevens in de config file.


Mijn config.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// This config-file is created by the setup-script from PhpMyLogon
// (c) 2006 Jorik Berkepas; under the GNU GPL license


ob_start();

// MySQL settings
$db_user    = "ChaoD"; // MySQL username
$db_pass    = "Wiljewelwetenhe"; // MySQL password
$db_host    = "localhost"; // MySQL host, mostly localhost
$db_db      = "daniel_phpmylogon"; // MySQL database
$db_tbl     = "phpmylogon"; // MySQL table

// Settings

$site_url   = "http://www.freakingradio.nl/"; // URL to PhpMyLogon, / at end
$site_mail  = "[email protected]"; // Mail address website
$site_name  = "FreakingRadio"; // Website name
$activate   = "FALSE"; // E-mail validation at registration, TRUE or FALSE
$afterlogin = "home.php"; // Page to go to after login
$lang       = "nl"; // Language of PhpMyLogon
?>


en me database:

CREATE TABLE `phpmylogon` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(50) NOT NULL default '',
`password` varchar(50) NOT NULL default '',
`cookie_pass` varchar(50) NOT NULL default '',
`state` char(1) NOT NULL default '0',
`mail` varchar(100) NOT NULL default '',
`active` char(1) NOT NULL default '0',
`actcode` varchar(15) NOT NULL default '',
`lastactive` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

Hopelijk kan je der wat mee :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
GaMer B

GaMer B

20/05/2007 15:24:00
Quote Anchor link
Warning! Please remove your database connection informatie, like your username and password.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 15:33:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 20.05.2007 15:24:
Warning! Please remove your database connection informatie, like your username and password.


Was toch al ? :P
 
Robin de Vries

Robin de Vries

20/05/2007 15:56:00
Quote Anchor link
misschien als je errorreporting op 0 zet?
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 16:36:00
Quote Anchor link
En dat doe ik..? (sorry beginner xD)
Kan iemand me nog helpen ?
Wat zou ik nu moeten doen ? :S
 
Paulissen

paulissen

20/05/2007 16:40:00
Quote Anchor link
Just to be sure. Phpmylogon werkte goed, je hebt zelf niets gewijzigd en toen kreeg je deze foutmelding? Dan is er een grote kans dat je provider iets aan de instellingen heeft gewijzigd.

Je database ziet er goed uit en je config ook. Daar ligt het niet aan. Deze zijn ook niet gewijzigd, neem ik aan?

Gebruik je nog de originele useroptions.php? Staat me nog iets van bij, dat er een probleem was met dubbele en enkele quotes.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Ik heb nix veranderd aan de scripts.
Maar kan het heel misschien komen doordat ik 2 x op dezelfde host phpmylogon heb geinstalld ? (verschillende database)
En mijn provider weet ik niks van, en bij de andere site doet phpmylogon het nog gewoon goed.
 
Paulissen

paulissen

20/05/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Interesting. Dus dezelfde phpmylogon twee keer op 1 server. De één doet het wel en de ander niet? Dat sluit de provider/wijzigingne uit.

Ik ga morgen op mijn lokale server een tweede installatie uitvoeren. I keep you posted.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 22:47:00
Quote Anchor link
Jep die andere doet het maar die is ook later ingeschakeld..
Maar ik ga het even proberen met een nieuwe database :)
Eventjes kijke of dat helpt :P
en nog met dezelfde database als die 2de site :P

Je hoort zo ff van me wat de uitslag is xD ^^

Edit ::
Het lukt allemaal niet steeds dezelfde fouten..
En bij die andere login geen 1 fout nogsteeds niet..
Heeft iemand nog ideeén?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
ChaoD

ChaoD

21/05/2007 00:37:00
Quote Anchor link
[DUBBEL SRY :) EDIT BIJ VORIGE POST]

Moderator edit::
Bumpen:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen.

Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
- SanThe -

- SanThe -

21/05/2007 00:50:00
Quote Anchor link
Komt het niet omdat je ergens tussendoor misschien contact maakt met een andere database? Heb je ook een database met de naam 'daniel_forum'?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.