Phpmylogon fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ChaoD

ChaoD

19/05/2007 20:24:00
Quote Anchor link
Ik had Phpmylogon geinstalleerd alles deed het helemaal goed maar ineens kreeg ik deze error:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/useroptions.php on line 73

Notice: Trying to get property of non-object in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/useroptions.php on line 74

Notice: Trying to get property of non-object in /home/daniel/domains
/freakingradio.nl/public_html/useroptions.php on line 75


En deze:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/memberlist.php on line 25

En bij useroptions.php op line 71 tot 76 staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$sql = "SELECT name,mail FROM `".$db_tbl."` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
 $query = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_object($query);
 $naam = htmlspecialchars($row->name);
 $email = htmlspecialchars($row->mail);
 ?>


En bij memberlist.php op line 25 staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_object($query)) {



Wie kan mij please helpee?? :P

Edit:

Moderator edit:

Je titel wat informatiever gemaakt.

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 17:15:37
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2007 20:29:00
Quote Anchor link
Query is waarschijnlijk mislukt. Ik zie ook geen foutafhandeling.
 
Crispijn -

Crispijn -

19/05/2007 21:03:00
Quote Anchor link
Fout. Inderdaad. Je topic titel
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

19/05/2007 21:29:00
Quote Anchor link
helpt dit? :
WHERE id='".$_SESSION["user_id"]."'";
 

19/05/2007 21:42:00
Quote Anchor link
nee een output van de ingediende query incl foutmelding dmv van mysql_error()
 
ChaoD

ChaoD

19/05/2007 23:36:00
Quote Anchor link
en nou ff duidelijk..?
Want ik schiet er niet zo mee op :P
Ben nog beginner xD
Maar kan iemand em ff uitlegge hoe en wat ik moet doen XD
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2007 23:48:00
Quote Anchor link
$query = mysql_query($sql);
Zet daar eens een foutafhandeling achter. (Dit is niet zo een nette, maar ach)
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 00:04:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.05.2007 23:48:
$query = mysql_query($sql);
Zet daar eens een foutafhandeling achter. (Dit is niet zo een nette, maar ach)
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());


Als ik dat doe: dan krijg ik een foutmelding: Table 'daniel_forum.phpmylogon' doesn't exist
maar in config waar ik me database heb neergezet staat een andere database :S maar het rare is: hij deed het eerst gewoon helemaal goed. en nu ineens niet :S kan het niet aan de MYSQL table zelf ligge (maar daar heb ik ook nix aan veranderd :S)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
- SanThe -

- SanThe -

20/05/2007 00:20:00
Quote Anchor link
Tja, hoe je database in elkaar zit weet ik ook niet. Evenmin de gegevens in de config file.
 
Paulissen

paulissen

20/05/2007 10:59:00
Quote Anchor link
Ik gebruuik zelf phpmylogon ook en zonder problemen. Als je nog problemen hebt, laat dan even wat horen. Danm kan ik je misschien verder helpen.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 15:14:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 20.05.2007 00:20:
Tja, hoe je database in elkaar zit weet ik ook niet. Evenmin de gegevens in de config file.


Mijn config.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// This config-file is created by the setup-script from PhpMyLogon
// (c) 2006 Jorik Berkepas; under the GNU GPL license


ob_start();

// MySQL settings
$db_user    = "ChaoD"; // MySQL username
$db_pass    = "Wiljewelwetenhe"; // MySQL password
$db_host    = "localhost"; // MySQL host, mostly localhost
$db_db      = "daniel_phpmylogon"; // MySQL database
$db_tbl     = "phpmylogon"; // MySQL table

// Settings

$site_url   = "http://www.freakingradio.nl/"; // URL to PhpMyLogon, / at end
$site_mail  = "[email protected]"; // Mail address website
$site_name  = "FreakingRadio"; // Website name
$activate   = "FALSE"; // E-mail validation at registration, TRUE or FALSE
$afterlogin = "home.php"; // Page to go to after login
$lang       = "nl"; // Language of PhpMyLogon
?>


en me database:

CREATE TABLE `phpmylogon` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(50) NOT NULL default '',
`password` varchar(50) NOT NULL default '',
`cookie_pass` varchar(50) NOT NULL default '',
`state` char(1) NOT NULL default '0',
`mail` varchar(100) NOT NULL default '',
`active` char(1) NOT NULL default '0',
`actcode` varchar(15) NOT NULL default '',
`lastactive` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

Hopelijk kan je der wat mee :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
GaMer B

GaMer B

20/05/2007 15:24:00
Quote Anchor link
Warning! Please remove your database connection informatie, like your username and password.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 15:33:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 20.05.2007 15:24:
Warning! Please remove your database connection informatie, like your username and password.


Was toch al ? :P
 
Robin de Vries

Robin de Vries

20/05/2007 15:56:00
Quote Anchor link
misschien als je errorreporting op 0 zet?
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 16:36:00
Quote Anchor link
En dat doe ik..? (sorry beginner xD)
Kan iemand me nog helpen ?
Wat zou ik nu moeten doen ? :S
 
Paulissen

paulissen

20/05/2007 16:40:00
Quote Anchor link
Just to be sure. Phpmylogon werkte goed, je hebt zelf niets gewijzigd en toen kreeg je deze foutmelding? Dan is er een grote kans dat je provider iets aan de instellingen heeft gewijzigd.

Je database ziet er goed uit en je config ook. Daar ligt het niet aan. Deze zijn ook niet gewijzigd, neem ik aan?

Gebruik je nog de originele useroptions.php? Staat me nog iets van bij, dat er een probleem was met dubbele en enkele quotes.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Ik heb nix veranderd aan de scripts.
Maar kan het heel misschien komen doordat ik 2 x op dezelfde host phpmylogon heb geinstalld ? (verschillende database)
En mijn provider weet ik niks van, en bij de andere site doet phpmylogon het nog gewoon goed.
 
Paulissen

paulissen

20/05/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Interesting. Dus dezelfde phpmylogon twee keer op 1 server. De één doet het wel en de ander niet? Dat sluit de provider/wijzigingne uit.

Ik ga morgen op mijn lokale server een tweede installatie uitvoeren. I keep you posted.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 22:47:00
Quote Anchor link
Jep die andere doet het maar die is ook later ingeschakeld..
Maar ik ga het even proberen met een nieuwe database :)
Eventjes kijke of dat helpt :P
en nog met dezelfde database als die 2de site :P

Je hoort zo ff van me wat de uitslag is xD ^^

Edit ::
Het lukt allemaal niet steeds dezelfde fouten..
En bij die andere login geen 1 fout nogsteeds niet..
Heeft iemand nog ideeén?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
ChaoD

ChaoD

21/05/2007 00:37:00
Quote Anchor link
[DUBBEL SRY :) EDIT BIJ VORIGE POST]

Moderator edit::
Bumpen:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen.

Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
- SanThe -

- SanThe -

21/05/2007 00:50:00
Quote Anchor link
Komt het niet omdat je ergens tussendoor misschien contact maakt met een andere database? Heb je ook een database met de naam 'daniel_forum'?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.