Phpmylogon fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ChaoD

ChaoD

19/05/2007 20:24:00
Quote Anchor link
Ik had Phpmylogon geinstalleerd alles deed het helemaal goed maar ineens kreeg ik deze error:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/useroptions.php on line 73

Notice: Trying to get property of non-object in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/useroptions.php on line 74

Notice: Trying to get property of non-object in /home/daniel/domains
/freakingradio.nl/public_html/useroptions.php on line 75


En deze:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/memberlist.php on line 25

En bij useroptions.php op line 71 tot 76 staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$sql = "SELECT name,mail FROM `".$db_tbl."` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
 $query = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_object($query);
 $naam = htmlspecialchars($row->name);
 $email = htmlspecialchars($row->mail);
 ?>


En bij memberlist.php op line 25 staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_object($query)) {



Wie kan mij please helpee?? :P

Edit:

Moderator edit:

Je titel wat informatiever gemaakt.

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 20:24:38
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2007 20:29:00
Quote Anchor link
Query is waarschijnlijk mislukt. Ik zie ook geen foutafhandeling.
 
Crispijn -

Crispijn -

19/05/2007 21:03:00
Quote Anchor link
Fout. Inderdaad. Je topic titel
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

19/05/2007 21:29:00
Quote Anchor link
helpt dit? :
WHERE id='".$_SESSION["user_id"]."'";
 

19/05/2007 21:42:00
Quote Anchor link
nee een output van de ingediende query incl foutmelding dmv van mysql_error()
 
ChaoD

ChaoD

19/05/2007 23:36:00
Quote Anchor link
en nou ff duidelijk..?
Want ik schiet er niet zo mee op :P
Ben nog beginner xD
Maar kan iemand em ff uitlegge hoe en wat ik moet doen XD
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2007 23:48:00
Quote Anchor link
$query = mysql_query($sql);
Zet daar eens een foutafhandeling achter. (Dit is niet zo een nette, maar ach)
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 00:04:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.05.2007 23:48:
$query = mysql_query($sql);
Zet daar eens een foutafhandeling achter. (Dit is niet zo een nette, maar ach)
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());


Als ik dat doe: dan krijg ik een foutmelding: Table 'daniel_forum.phpmylogon' doesn't exist
maar in config waar ik me database heb neergezet staat een andere database :S maar het rare is: hij deed het eerst gewoon helemaal goed. en nu ineens niet :S kan het niet aan de MYSQL table zelf ligge (maar daar heb ik ook nix aan veranderd :S)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
- SanThe -

- SanThe -

20/05/2007 00:20:00
Quote Anchor link
Tja, hoe je database in elkaar zit weet ik ook niet. Evenmin de gegevens in de config file.
 
Paulissen

paulissen

20/05/2007 10:59:00
Quote Anchor link
Ik gebruuik zelf phpmylogon ook en zonder problemen. Als je nog problemen hebt, laat dan even wat horen. Danm kan ik je misschien verder helpen.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 15:14:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 20.05.2007 00:20:
Tja, hoe je database in elkaar zit weet ik ook niet. Evenmin de gegevens in de config file.


Mijn config.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// This config-file is created by the setup-script from PhpMyLogon
// (c) 2006 Jorik Berkepas; under the GNU GPL license


ob_start();

// MySQL settings
$db_user    = "ChaoD"; // MySQL username
$db_pass    = "Wiljewelwetenhe"; // MySQL password
$db_host    = "localhost"; // MySQL host, mostly localhost
$db_db      = "daniel_phpmylogon"; // MySQL database
$db_tbl     = "phpmylogon"; // MySQL table

// Settings

$site_url   = "http://www.freakingradio.nl/"; // URL to PhpMyLogon, / at end
$site_mail  = "[email protected]"; // Mail address website
$site_name  = "FreakingRadio"; // Website name
$activate   = "FALSE"; // E-mail validation at registration, TRUE or FALSE
$afterlogin = "home.php"; // Page to go to after login
$lang       = "nl"; // Language of PhpMyLogon
?>


en me database:

CREATE TABLE `phpmylogon` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(50) NOT NULL default '',
`password` varchar(50) NOT NULL default '',
`cookie_pass` varchar(50) NOT NULL default '',
`state` char(1) NOT NULL default '0',
`mail` varchar(100) NOT NULL default '',
`active` char(1) NOT NULL default '0',
`actcode` varchar(15) NOT NULL default '',
`lastactive` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

Hopelijk kan je der wat mee :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
GaMer B

GaMer B

20/05/2007 15:24:00
Quote Anchor link
Warning! Please remove your database connection informatie, like your username and password.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 15:33:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 20.05.2007 15:24:
Warning! Please remove your database connection informatie, like your username and password.


Was toch al ? :P
 
Robin de Vries

Robin de Vries

20/05/2007 15:56:00
Quote Anchor link
misschien als je errorreporting op 0 zet?
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 16:36:00
Quote Anchor link
En dat doe ik..? (sorry beginner xD)
Kan iemand me nog helpen ?
Wat zou ik nu moeten doen ? :S
 
Paulissen

paulissen

20/05/2007 16:40:00
Quote Anchor link
Just to be sure. Phpmylogon werkte goed, je hebt zelf niets gewijzigd en toen kreeg je deze foutmelding? Dan is er een grote kans dat je provider iets aan de instellingen heeft gewijzigd.

Je database ziet er goed uit en je config ook. Daar ligt het niet aan. Deze zijn ook niet gewijzigd, neem ik aan?

Gebruik je nog de originele useroptions.php? Staat me nog iets van bij, dat er een probleem was met dubbele en enkele quotes.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Ik heb nix veranderd aan de scripts.
Maar kan het heel misschien komen doordat ik 2 x op dezelfde host phpmylogon heb geinstalld ? (verschillende database)
En mijn provider weet ik niks van, en bij de andere site doet phpmylogon het nog gewoon goed.
 
Paulissen

paulissen

20/05/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Interesting. Dus dezelfde phpmylogon twee keer op 1 server. De één doet het wel en de ander niet? Dat sluit de provider/wijzigingne uit.

Ik ga morgen op mijn lokale server een tweede installatie uitvoeren. I keep you posted.
 
ChaoD

ChaoD

20/05/2007 22:47:00
Quote Anchor link
Jep die andere doet het maar die is ook later ingeschakeld..
Maar ik ga het even proberen met een nieuwe database :)
Eventjes kijke of dat helpt :P
en nog met dezelfde database als die 2de site :P

Je hoort zo ff van me wat de uitslag is xD ^^

Edit ::
Het lukt allemaal niet steeds dezelfde fouten..
En bij die andere login geen 1 fout nogsteeds niet..
Heeft iemand nog ideeén?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
ChaoD

ChaoD

21/05/2007 00:37:00
Quote Anchor link
[DUBBEL SRY :) EDIT BIJ VORIGE POST]

Moderator edit::
Bumpen:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen.

Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
- SanThe -

- SanThe -

21/05/2007 00:50:00
Quote Anchor link
Komt het niet omdat je ergens tussendoor misschien contact maakt met een andere database? Heb je ook een database met de naam 'daniel_forum'?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.