PHPMylogon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 16:48:00
Quote Anchor link
Gisteren heb ik een gratis subdomain host met:

300 MB free web space
30 GB free monthy traffic
PHP scripting support
Free MySQL database
Banner free - No forced adverts!
No file size limitations
No forum posting required
Instant activation

Maar ok dat terzijde, heb hierop PHPMylogon geinstalleerd + setup.
Alleen zoek ik een uitgebreide uitleg hierover hoe het precies is zijn
werk gaat. Hoe ik de members van mijn site direkt doorlink naar hun
gegevens en hoe pas ik daarbij mijn stijlen, kleuren etc bij aan?

Hoop dat iemand me hierbij op weg kan helpen of als iemand een
tutorial heeft hoe het werkt?
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 18:04:01
 
PHP Newbie

PHP Newbie

16/01/2007 17:48:00
Quote Anchor link
Je vraagt om de complete werking van PHP... :-S
 
Niek s

niek s

16/01/2007 17:56:00
Quote Anchor link
nou eigenlijk niet newb. (Zo meot ik je noemen)

In de conig van PHPMyLogon staat waar ze naar toe moeten gelinkt worden.
Dit staat in een bestand: "config.php".
Er staat commentaar in die file, dus kan je dat aanpassen.
Als iedere user een eigen "map" heeft, kan je dat zo doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$redirect
= $gebruiker_profiel."/index.php"; // of profiel.php of andere map
?>

Stel het gaat via GET, bijvoorbeeld "profiel_bekijken.php?profiel=jantjesprofiel", dan kan je het zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$redirect
= "profiel_bekijken.php?profiel=".$gebruiker_profiel;
?>


Ik heb hier als voorbeeld genomen: "$redirect" maar het kan ook een andere variabele zijn.
Voor de stijlen, (kleuren etc) zit er een CSS bestand. Dit CSS bestand editen levert een andere layout op.
Jan Koehoorn heeft op dit forum nog wel tutorials geplaatst over CSS, maar daar moet je even naar zoeken. Ik weet ze ook niet precies uit mijn hoofd.

Stel je wilt dat ze worden doorgestuurd naar hun gegevens? dan moet je dus $redirect verranderen in het bestand waar die gegevens staan. (of andere variabele)

Verlkaar eens wat duidelijker wat je precies wil.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 18:22:00
Quote Anchor link
@newb nee dat niet vraag hoe de script van PHPMyLogon werkt en hoe
ik deze het beste kan aanpassen zodat ik het kan manipuleren wat de
gebruikers te doen hebben nadat ze zijn ingelogd en hoe ze zelf delen kunnen
manipuleren ofterwijl bewerken van hun gegevens. ;)

Bedankt voor je uitleg,

Ja hetgeen wat je in de 1e script ongeveer uitlegde,
maar je zegt er ook bij van dat ieder member dus
een eigenmap nodig heeft dit moet dus eventueel met
een Mysql stukje er tussen gezet worden neem ik aan?

Nou de vraag had je al aardig uitgelicht maar ik bedoel van je logt
in via de login.php en je wordt dan doorverwijzen naar de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
require("safe.php");
?>

pagina waar de gegevens staan van zijn/haar profiel zoals naam, mail, leeftijd de gegevens die ze dus in hebben gevuld op het regristreer gedeelte.

Hoe roep ik deze gegevens op op een index.html (waar ze naar toe worden gestuurd neem aan dat die gegevens van het profiel in de database staan)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 19:09:00
Quote Anchor link
Hoe roep ik de database gegevens op zoals
usernam etc.... van een aangemaakt profiel?
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:05:00
Quote Anchor link
Pas bumpen na 24 uur.

Dat aanroepen kun je doen met een code in MySQL:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$sql
= mysql_query("SELECT * FROM phpmylogon WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'") or die(mysql_error());
of
$sql = mysql_query("SELECT * FROM phpmylogon WHERE name='Gert jan'") or die(mysql_error());
en dan
$row = mysql_fetch_array($sql);
echo $row['name'];
?>


EDIT: typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Thanks :)

Maar nee ik had het beter ff kunnen editen ipv nieuw bericht eronder te plaatsten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = mysql_query("SELECT * FROM phpmylogon WHERE name='Gert jan'") or die(mysql_error());
die snap ik niet helemaal?
Gert Jan moet ik ze dan nog apart per lid oproepen?
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:11:00
Quote Anchor link
Johnny schreef op 16.01.2007 20:09:
Thanks :)
die snap ik niet helemaal?
Gert Jan moet ik ze dan nog apart per lid oproepen?

Ja nee, wat ik ermee wil zeggen is dat je ook info kan ophalen voor één persoon (door de naam in te voeren en te zoeken in de rij 'name'. :)
Dit is zalk maar zeggen een andere optie.
Edit:
Ik zou altijd voor de eerste gaan (dus zoeken op id == $_SESSION['user_id'] en dan de benodigde info verwerken met mysql_fetch_array / mysql_fetch_object.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
mysql_connect("hostname", "user", "password");
mysql_select_db($db);
$result = mysql_query("select * from table");
while ($row = mysql_fetch_object($result)) {
   echo $row->user_id;
   echo $row->fullname;
}

mysql_free_result($result);
?>


Zoiets dus?

Edit:
Dit moet kan ik dus in een PHP bestandje maken ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:33:00
Quote Anchor link
Dat zou moeten werken ja. Wel nog wat dingen bewerken dat ze kloppen hè.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 20:34:00
Quote Anchor link
Ja idd de officele database namen bedoel je?

Dus zo laat ik op een pagina zien hoe men heet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Johnny schreef op 16.01.2007 20:34:
Ja idd de officele database namen bedoel je?

Dus zo laat ik op een pagina zien hoe men heet?

Ja de officiele database namen ja.

Edit:
Ik zou wel een voorwaarde in de SELECT functie doen (teminste als je één specifiek iemand wilt laten zien):
$result = mysql_query("select * from table WHERE id='".$var"'");
zoiets bijv.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.