PHPMylogon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 16:48:00
Quote Anchor link
Gisteren heb ik een gratis subdomain host met:

300 MB free web space
30 GB free monthy traffic
PHP scripting support
Free MySQL database
Banner free - No forced adverts!
No file size limitations
No forum posting required
Instant activation

Maar ok dat terzijde, heb hierop PHPMylogon geinstalleerd + setup.
Alleen zoek ik een uitgebreide uitleg hierover hoe het precies is zijn
werk gaat. Hoe ik de members van mijn site direkt doorlink naar hun
gegevens en hoe pas ik daarbij mijn stijlen, kleuren etc bij aan?

Hoop dat iemand me hierbij op weg kan helpen of als iemand een
tutorial heeft hoe het werkt?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:10:41
 
PHP Newbie

PHP Newbie

16/01/2007 17:48:00
Quote Anchor link
Je vraagt om de complete werking van PHP... :-S
 
Niek s

niek s

16/01/2007 17:56:00
Quote Anchor link
nou eigenlijk niet newb. (Zo meot ik je noemen)

In de conig van PHPMyLogon staat waar ze naar toe moeten gelinkt worden.
Dit staat in een bestand: "config.php".
Er staat commentaar in die file, dus kan je dat aanpassen.
Als iedere user een eigen "map" heeft, kan je dat zo doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$redirect
= $gebruiker_profiel."/index.php"; // of profiel.php of andere map
?>

Stel het gaat via GET, bijvoorbeeld "profiel_bekijken.php?profiel=jantjesprofiel", dan kan je het zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$redirect
= "profiel_bekijken.php?profiel=".$gebruiker_profiel;
?>


Ik heb hier als voorbeeld genomen: "$redirect" maar het kan ook een andere variabele zijn.
Voor de stijlen, (kleuren etc) zit er een CSS bestand. Dit CSS bestand editen levert een andere layout op.
Jan Koehoorn heeft op dit forum nog wel tutorials geplaatst over CSS, maar daar moet je even naar zoeken. Ik weet ze ook niet precies uit mijn hoofd.

Stel je wilt dat ze worden doorgestuurd naar hun gegevens? dan moet je dus $redirect verranderen in het bestand waar die gegevens staan. (of andere variabele)

Verlkaar eens wat duidelijker wat je precies wil.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 18:22:00
Quote Anchor link
@newb nee dat niet vraag hoe de script van PHPMyLogon werkt en hoe
ik deze het beste kan aanpassen zodat ik het kan manipuleren wat de
gebruikers te doen hebben nadat ze zijn ingelogd en hoe ze zelf delen kunnen
manipuleren ofterwijl bewerken van hun gegevens. ;)

Bedankt voor je uitleg,

Ja hetgeen wat je in de 1e script ongeveer uitlegde,
maar je zegt er ook bij van dat ieder member dus
een eigenmap nodig heeft dit moet dus eventueel met
een Mysql stukje er tussen gezet worden neem ik aan?

Nou de vraag had je al aardig uitgelicht maar ik bedoel van je logt
in via de login.php en je wordt dan doorverwijzen naar de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
require("safe.php");
?>

pagina waar de gegevens staan van zijn/haar profiel zoals naam, mail, leeftijd de gegevens die ze dus in hebben gevuld op het regristreer gedeelte.

Hoe roep ik deze gegevens op op een index.html (waar ze naar toe worden gestuurd neem aan dat die gegevens van het profiel in de database staan)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 19:09:00
Quote Anchor link
Hoe roep ik de database gegevens op zoals
usernam etc.... van een aangemaakt profiel?
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:05:00
Quote Anchor link
Pas bumpen na 24 uur.

Dat aanroepen kun je doen met een code in MySQL:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$sql
= mysql_query("SELECT * FROM phpmylogon WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'") or die(mysql_error());
of
$sql = mysql_query("SELECT * FROM phpmylogon WHERE name='Gert jan'") or die(mysql_error());
en dan
$row = mysql_fetch_array($sql);
echo $row['name'];
?>


EDIT: typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Thanks :)

Maar nee ik had het beter ff kunnen editen ipv nieuw bericht eronder te plaatsten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = mysql_query("SELECT * FROM phpmylogon WHERE name='Gert jan'") or die(mysql_error());
die snap ik niet helemaal?
Gert Jan moet ik ze dan nog apart per lid oproepen?
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:11:00
Quote Anchor link
Johnny schreef op 16.01.2007 20:09:
Thanks :)
die snap ik niet helemaal?
Gert Jan moet ik ze dan nog apart per lid oproepen?

Ja nee, wat ik ermee wil zeggen is dat je ook info kan ophalen voor één persoon (door de naam in te voeren en te zoeken in de rij 'name'. :)
Dit is zalk maar zeggen een andere optie.
Edit:
Ik zou altijd voor de eerste gaan (dus zoeken op id == $_SESSION['user_id'] en dan de benodigde info verwerken met mysql_fetch_array / mysql_fetch_object.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
mysql_connect("hostname", "user", "password");
mysql_select_db($db);
$result = mysql_query("select * from table");
while ($row = mysql_fetch_object($result)) {
   echo $row->user_id;
   echo $row->fullname;
}

mysql_free_result($result);
?>


Zoiets dus?

Edit:
Dit moet kan ik dus in een PHP bestandje maken ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:33:00
Quote Anchor link
Dat zou moeten werken ja. Wel nog wat dingen bewerken dat ze kloppen hè.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 20:34:00
Quote Anchor link
Ja idd de officele database namen bedoel je?

Dus zo laat ik op een pagina zien hoe men heet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Johnny schreef op 16.01.2007 20:34:
Ja idd de officele database namen bedoel je?

Dus zo laat ik op een pagina zien hoe men heet?

Ja de officiele database namen ja.

Edit:
Ik zou wel een voorwaarde in de SELECT functie doen (teminste als je één specifiek iemand wilt laten zien):
$result = mysql_query("select * from table WHERE id='".$var"'");
zoiets bijv.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.