PHPMylogon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 16:48:00
Quote Anchor link
Gisteren heb ik een gratis subdomain host met:

300 MB free web space
30 GB free monthy traffic
PHP scripting support
Free MySQL database
Banner free - No forced adverts!
No file size limitations
No forum posting required
Instant activation

Maar ok dat terzijde, heb hierop PHPMylogon geinstalleerd + setup.
Alleen zoek ik een uitgebreide uitleg hierover hoe het precies is zijn
werk gaat. Hoe ik de members van mijn site direkt doorlink naar hun
gegevens en hoe pas ik daarbij mijn stijlen, kleuren etc bij aan?

Hoop dat iemand me hierbij op weg kan helpen of als iemand een
tutorial heeft hoe het werkt?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 16:42:29
 
PHP Newbie

PHP Newbie

16/01/2007 17:48:00
Quote Anchor link
Je vraagt om de complete werking van PHP... :-S
 
Niek s

niek s

16/01/2007 17:56:00
Quote Anchor link
nou eigenlijk niet newb. (Zo meot ik je noemen)

In de conig van PHPMyLogon staat waar ze naar toe moeten gelinkt worden.
Dit staat in een bestand: "config.php".
Er staat commentaar in die file, dus kan je dat aanpassen.
Als iedere user een eigen "map" heeft, kan je dat zo doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$redirect
= $gebruiker_profiel."/index.php"; // of profiel.php of andere map
?>

Stel het gaat via GET, bijvoorbeeld "profiel_bekijken.php?profiel=jantjesprofiel", dan kan je het zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$redirect
= "profiel_bekijken.php?profiel=".$gebruiker_profiel;
?>


Ik heb hier als voorbeeld genomen: "$redirect" maar het kan ook een andere variabele zijn.
Voor de stijlen, (kleuren etc) zit er een CSS bestand. Dit CSS bestand editen levert een andere layout op.
Jan Koehoorn heeft op dit forum nog wel tutorials geplaatst over CSS, maar daar moet je even naar zoeken. Ik weet ze ook niet precies uit mijn hoofd.

Stel je wilt dat ze worden doorgestuurd naar hun gegevens? dan moet je dus $redirect verranderen in het bestand waar die gegevens staan. (of andere variabele)

Verlkaar eens wat duidelijker wat je precies wil.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 18:22:00
Quote Anchor link
@newb nee dat niet vraag hoe de script van PHPMyLogon werkt en hoe
ik deze het beste kan aanpassen zodat ik het kan manipuleren wat de
gebruikers te doen hebben nadat ze zijn ingelogd en hoe ze zelf delen kunnen
manipuleren ofterwijl bewerken van hun gegevens. ;)

Bedankt voor je uitleg,

Ja hetgeen wat je in de 1e script ongeveer uitlegde,
maar je zegt er ook bij van dat ieder member dus
een eigenmap nodig heeft dit moet dus eventueel met
een Mysql stukje er tussen gezet worden neem ik aan?

Nou de vraag had je al aardig uitgelicht maar ik bedoel van je logt
in via de login.php en je wordt dan doorverwijzen naar de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
require("safe.php");
?>

pagina waar de gegevens staan van zijn/haar profiel zoals naam, mail, leeftijd de gegevens die ze dus in hebben gevuld op het regristreer gedeelte.

Hoe roep ik deze gegevens op op een index.html (waar ze naar toe worden gestuurd neem aan dat die gegevens van het profiel in de database staan)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 19:09:00
Quote Anchor link
Hoe roep ik de database gegevens op zoals
usernam etc.... van een aangemaakt profiel?
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:05:00
Quote Anchor link
Pas bumpen na 24 uur.

Dat aanroepen kun je doen met een code in MySQL:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$sql
= mysql_query("SELECT * FROM phpmylogon WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'") or die(mysql_error());
of
$sql = mysql_query("SELECT * FROM phpmylogon WHERE name='Gert jan'") or die(mysql_error());
en dan
$row = mysql_fetch_array($sql);
echo $row['name'];
?>


EDIT: typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Thanks :)

Maar nee ik had het beter ff kunnen editen ipv nieuw bericht eronder te plaatsten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = mysql_query("SELECT * FROM phpmylogon WHERE name='Gert jan'") or die(mysql_error());
die snap ik niet helemaal?
Gert Jan moet ik ze dan nog apart per lid oproepen?
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:11:00
Quote Anchor link
Johnny schreef op 16.01.2007 20:09:
Thanks :)
die snap ik niet helemaal?
Gert Jan moet ik ze dan nog apart per lid oproepen?

Ja nee, wat ik ermee wil zeggen is dat je ook info kan ophalen voor één persoon (door de naam in te voeren en te zoeken in de rij 'name'. :)
Dit is zalk maar zeggen een andere optie.
Edit:
Ik zou altijd voor de eerste gaan (dus zoeken op id == $_SESSION['user_id'] en dan de benodigde info verwerken met mysql_fetch_array / mysql_fetch_object.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
mysql_connect("hostname", "user", "password");
mysql_select_db($db);
$result = mysql_query("select * from table");
while ($row = mysql_fetch_object($result)) {
   echo $row->user_id;
   echo $row->fullname;
}

mysql_free_result($result);
?>


Zoiets dus?

Edit:
Dit moet kan ik dus in een PHP bestandje maken ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:33:00
Quote Anchor link
Dat zou moeten werken ja. Wel nog wat dingen bewerken dat ze kloppen hè.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

16/01/2007 20:34:00
Quote Anchor link
Ja idd de officele database namen bedoel je?

Dus zo laat ik op een pagina zien hoe men heet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
GaMer B

GaMer B

16/01/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Johnny schreef op 16.01.2007 20:34:
Ja idd de officele database namen bedoel je?

Dus zo laat ik op een pagina zien hoe men heet?

Ja de officiele database namen ja.

Edit:
Ik zou wel een voorwaarde in de SELECT functie doen (teminste als je één specifiek iemand wilt laten zien):
$result = mysql_query("select * from table WHERE id='".$var"'");
zoiets bijv.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.