[PHP]UBB

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »
Gebruiker PHP

Gebruiker PHP

02/05/2006 22:04:00
Quote Anchor link
Heyz..

Ik ben bezig met een simpele ubb parser..

Nu ben ik bezig met het [ *code* ] [ */code* ] gedeelte..
Als eerste encode ik alles wat tussen de [ *code* ] [ */code* ] tags staat zodat het niet geparsed word..
Daarna decode ik het maar dan staat er niks meer tussen..

En ik heb ook niet echt een idee hoe ik een goede codehighlighter maak met regelnummers.... Ik heb al veel scripts van anderen gezien maar die verschillen veel van elkaar...

Klik hier voor de code

Kan iemand me hiermee helpen?

Alvast bedankt

Alles natuurlijk zonder die *
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gebruiker PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:11:44
 
Eris -

Eris -

02/05/2006 22:14:00
Quote Anchor link
Zelf gebruik ik geshi voor higlighting...
 
Gebruiker PHP

Gebruiker PHP

02/05/2006 22:18:00
Quote Anchor link
Ik heb het ff opgezocht maar dat is niet wat ik zoek..
Ik zoek iets simpels.. Zoals de meeste ubb parsers hebben.
 
Eris -

Eris -

02/05/2006 23:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?php
//function.php
//ubb phraser

function showsource($text){
    $text = str_replace("<br />","",$text);
    $text = str_replace("&lt;","<",$text);
    $text = str_replace("&gt;",">",$text);
    ob_start();
    highlight_string(stripslashes($text));
    $source = ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    $source = explode('<br />',$source);
    $geheel .= '</p><div id="code"><div id="num"><code id="select">';

    for ($i = 1; $i < count($source)+1; $i++) {
        $geheel .= $i.'.<br />';
    }


    $geheel .= '</code></div><code>';
    for ($i = 0; $i < count($source); $i++) {
        $src .= $source[$i].'<br />';
    }

    $src .= $source[count($source)];

    $geheel .= $src.'</code></div><p>';

     $geheel = str_replace('&amp;','&',$geheel);
     $geheel = str_replace('<font color="','<span style="color:',$geheel);
     $geheel = str_replace("</font>","</span>",$geheel);
    return $geheel;
}
function
ubb($text)
{

global $basedir;
//replace html/php
$text = htmlentities($text);
$text = preg_replace('/\[quote\](.*?)\[\/quote\]/si','<div class="quote">\\1</div>',$text);
$text = nl2br($text);
$smiley = array(':)',';)',':D','8)',':p',':rolleyes:',':S',':@',':(',':O',':|',':cry:');
$image = array('smile','wink','laughing','cool','tongue','rolleyes','confused','angry','sad','surprised','wasset','crying');
for($s=0;$s < 12; $s++)
{

$smil = "<img src=\"".$basedir."images/smiles/".$image[$s].".gif\" alt=\"(".$image[$s].")\" />";
$text = str_replace($smiley[$s],$smil, $text);
}

 //layout

 $text = preg_replace('/\[b\](.*?)\[\/b\]/si','<strong>\\1</strong>',$text);
 $text = preg_replace('/\[i\](.*?)\[\/i\]/si','<em>\\1</em>',$text);
 $text = preg_replace('/\[u\](.*?)\[\/u\]/si','<span class="underline">\\1</span>',$text);

 //images

$text = preg_replace("#\[img\](http(s)?://)([a-zA-Z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+]+)\[/img\]#", "<img src='\\1\\3' alt='\\1\\3'/>", $text);
 $images = array();
 $replace = array();
 $images[0] = '#\[img height=([0-9]*?) width=([0-9]*?)\](.*?)\[\/img\]#si';
 $images[1] = '#\[img width=([0-9]*?) height=([0-9]*?)\](.*?)\[\/img\]#si';
 $images[2] = '#\[imgl\](.*?)\[\/imgl\]#si';
 $images[3] = '#\[imgr\](.*?)\[\/imgr\]#si';
 $replace[0] = '<img src="\\3" height="\\1" width="\\2" alt="\\3"/>';
 $replace[1] = '<img src="\\3" height="\\2" width="\\1" alt="\\3"/>';
 $replace[2] = '<img scr="\\1" class="imageleft" alt="\\1"/>';
 $replace[3] = '<img scr="\\1" class="imageright" alt="\\1"/>';
 $text = preg_replace($images,$replace,$text);

 //links

 $linktype = array();
 $replacement = array();
 $linktype[0] = '#\[url\]([a-z]*?://){1}(.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[0] = '<a href="\\1\\2" rel="external">\\1\\2</a>';
 $linktype[1] = '#\[url\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[1] = '<a href="http://\\1" rel="external">\\1</a>';
 $linktype[2] = '#\[url=([a-z]*?://){1}(.*?)\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[2] = '<a href="\\1\\2" rel="external">\\3</a>';
 $linktype[3] = '#\[url=(.*?)\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[3] = '<a href="http://\\1" rel="external">\\2</a>';
 $linktype[4] = '#\[email\](.*?)\[\/email\]#si';
 $replacement[4] = '<a href="mailto:\\1">\\1</a>';
 $linktype[5] = '#\[email=(.*?)\](.*?)\[\/email\]#si';
 $replacement[5] = '<a href="mailto:\\1">\\2</a>';
 $text = preg_replace($linktype,$replacement,$text);

 //other nice options:
 $text = preg_replace('/\[warning\](.*?)\[\/warning\]/si','</p><div class="warning">\\1</div><p>',$text);
 $text = preg_replace('/\[code\](.*?)\[\/code\]/esiU', "showsource('$1')",$text);
 $text = preg_replace('/\[quote\](.*?)\[\/quote\]/si','</p><div class="quote">\\1</div><p>',$text);
 $text = preg_replace('/\[quote=([0-9]*?),(.*?)\](.*?)\[\/quote\]/si','</p><div class="quote"><a href="#reactie\\1">\\2</a><br />\\3</div><p>',$text);

//Om als voorbeeld BB weer tegen moeten [ BB ] om gezet worden naar [BB]
 $text = preg_replace('/\[ (.*?) \](.*?)\[ \/(.*?) \]/si','[\\1]\\2[/\\3]',$text);
 return $text;
}

?>
 
Gebruiker PHP

Gebruiker PHP

02/05/2006 23:42:00
Quote Anchor link
Thanks.. Morge ga ik dat zeker goed doorspitten:-P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

03/05/2006 00:18:00
Quote Anchor link
Ik gebruik dit regeltje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$content
= preg_replace('#\[code\](.*?)\[\/code\]#se',"highlight_string(html_entity_decode('$1'),true)",$content);
?>

Er zijn mensen die weten dat ik er redelijk lang aan gepuzzelt heb wou het kloppen :)
 
The Beeding Clown

The Beeding Clown

03/05/2006 00:35:00
Quote Anchor link
Je regeltje klopt niet helemaal :$:$:$:$
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$content
= preg_replace('#\[code\](.+?)\[/code\]#sie',"highlight_string(html_entity_decode('\\1'),true)",$content);
?>

Eigenlijk moet je er ook nog een stripslashes overheen halen, de 'e' modifier doet er automatich een addslashes overheen voordat ie um evalueerd als php.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Beeding Clown
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

03/05/2006 00:43:00
Quote Anchor link
Ik heb er alleen htmlentities() nog voor staan, en toch werkt hij goed.
 
The Beeding Clown

The Beeding Clown

03/05/2006 03:44:00
Quote Anchor link
hmm, bij mij moet ik ze echt gebruiken, anders krijg ik errors in mijn scripts.
(de stripslashes moet ik wel over de string halen die mee genomen word door de preg_replace, niet van te voren.. view the test page source)


// "e" modifier Met de stripslashes
http://www.niele.nl/_playground/phpubb.php?stripslashes=true

// "e" modifier Zonder de stripslashes
http://www.niele.nl/_playground/phpubb.php?stripslashes=false


// source van de test page
http://www.niele.nl/_playground/phpubb.phps
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Beeding Clown
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.