picture.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

27/01/2004 14:36:00
Quote Anchor link
Ik ben nog een leek. Bezig met experimenteren.
Wie kan mij zeggen/schrijven hoe het file "picture.php" eruit moet zien/bevatten?

bedankt.

Henny

<script language="JavaScript">
<!--
function gb_p(Image,imgWidth,imgHeight) {
var border = 24;
var img = Image;
var features;
var w;
var h;
winWidth = (imgWidth<100) ? 100 : imgWidth+border;
winHeight = (imgHeight<100) ? 100 : imgHeight+border;
if (imgWidth+border > screen.width) {
winWidth = screen.width-10;
w = (screen.width - winWidth)/2;
features = "scrollbars=yes";
} else {
w = (screen.width - (imgWidth+border))/2;
}
if (imgHeight+border > screen.height) {
winHeight = screen.height-60;
h = 0;
features = "scrollbars=yes";
} else {
h = (screen.height - (imgHeight+border))/2 - 20;
}
winName = (img.indexOf("t_") == -1) ? img.substr(4,(img.length-8)) : img.substr(6,(img.length-10));
features = features+',toolbar=no,width='+winWidth+',height='+winHeight+',top='+h+',left='+w;
theURL = '/picture.php?img='+Image;
popup = window.open(theURL,winName,features);
popup.focus();
}


// -->
</script>

<a href="javascript:gb_p('img-foto01102.jpg',160,240)">zonnepanelen</a>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:51:45
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 15:17:00
Quote Anchor link
Het zou je sieren als je iets meer in woorden uitlegd wat je van je php script wil. Bijvoorbeeld uitleggen wat je precies verwacht wat het doet? (Waarom? Misschien zijn er wel betere oplossingen voor het zelfde probleem?)

Images uit een filesystem lezen en doorgeven doe je via php?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$imagedir
= '/home/kalerakker/images/';
$image = $_GET['image'];

Header("Content-type: image/jpeg");
readfile($imagedir . $image);
?>
 

27/01/2004 15:35:00
Quote Anchor link
Sorry Arend,
hierbij uitleg.
Ik heb een website en wil onder een tekst een foto laten verschijnen. Normaal deed ik dat met <a href="foto1102.jpg" target="_blank" BORDER=1 height=160 width=240>zonnepanelen</a>. Dan krijg je echter een lelijk en te groot kader. Met wat jat en knipwerk kan ik bovenstaande tegen en zag dat je dan een slank kader krijgt. Zodoende.

ga proberen in te passen.
Groetend, Henny
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 15:55:00
Quote Anchor link
En als je nu dit gebruikt?

<a href="foto1102.jpg" target="_blank" BORDER=0 height=160 width=240>zonnepanelen</a>

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 15:56:00
Quote Anchor link
Jah Ruimtekikker heeft weer eens een goed id... of wil je tog een kader maar dan een andere?
Gewijzigd op 27/01/2004 15:59:00 door Mitch X
 

27/01/2004 18:51:00
Quote Anchor link
Helaas, BORDER=0 geeft niet het gewenste resultaat. Explorer blijft dan nl. een venster openen met alle werkbalken. Dat wil ik dus niet.
Dus Mitch, ja graag iets anders. Het schijnt dat mijn provider het "$_GET"-commando niet ondersteunt....

Henny
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 18:57:00
Quote Anchor link
Ohh... je wilt dat het venster wat je pop-up't geen balken ed. heeft?

In een niet dynamische omgeving (plain HTML):
Dan moet je de plaatjes gewoon in een HTML doen, de margin's van die pagina op 0, plaatje in de pagina zetten en de hyperlink zoiets:

<a href="#" onclick="javascript:window.open('bestandsnaam.html','popup','width=550,height=300,directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,screenx=200,screeny=200')">Beschrijving</a>

Je kan het ook iets dynamischer maken... dan heb je bestandsnaam.php?file=image.jpg&width=x&height=y, maar dan moet je op bestandsnaam.php weer eruit gaan halen wat de breedte en hoogte is...

Elwin
 

27/01/2004 19:19:00
Quote Anchor link
Helaas, BORDER=0 geeft niet het gewenste resultaat. Explorer blijft dan nl. een venster openen met alle werkbalken. Dat wil ik dus niet.
Dus Mitch, ja graag iets anders. Het schijnt dat mijn provider het "$_GET"-commando niet ondersteunt....

Henny
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 19:22:00
Quote Anchor link
Uhm.. Henny, zit je wel te lezen? Of zit je gewoon lekker een aantal keer dezelfde reactie te posten?

Elwin (oftewel zie mijn reactie hierboven)
 
PHP erik

PHP erik

27/01/2004 20:24:00
Quote Anchor link
Quote:
Het schijnt dat mijn provider het "$_GET"-commando niet ondersteunt....


En je weet wel zeker dat jouw provider wel PHP ondersteund??

Wat is je provider
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 20:33:00
Quote Anchor link
Henny: het kan dat je provider $_GET niet ondersteund, omdat het pas in latere versies van PHP is geimplementeerd, in plaats daarvan kan je $HTTP_GET_VARS gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.