picture.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

27/01/2004 14:36:00
Quote Anchor link
Ik ben nog een leek. Bezig met experimenteren.
Wie kan mij zeggen/schrijven hoe het file "picture.php" eruit moet zien/bevatten?

bedankt.

Henny

<script language="JavaScript">
<!--
function gb_p(Image,imgWidth,imgHeight) {
var border = 24;
var img = Image;
var features;
var w;
var h;
winWidth = (imgWidth<100) ? 100 : imgWidth+border;
winHeight = (imgHeight<100) ? 100 : imgHeight+border;
if (imgWidth+border > screen.width) {
winWidth = screen.width-10;
w = (screen.width - winWidth)/2;
features = "scrollbars=yes";
} else {
w = (screen.width - (imgWidth+border))/2;
}
if (imgHeight+border > screen.height) {
winHeight = screen.height-60;
h = 0;
features = "scrollbars=yes";
} else {
h = (screen.height - (imgHeight+border))/2 - 20;
}
winName = (img.indexOf("t_") == -1) ? img.substr(4,(img.length-8)) : img.substr(6,(img.length-10));
features = features+',toolbar=no,width='+winWidth+',height='+winHeight+',top='+h+',left='+w;
theURL = '/picture.php?img='+Image;
popup = window.open(theURL,winName,features);
popup.focus();
}


// -->
</script>

<a href="javascript:gb_p('img-foto01102.jpg',160,240)">zonnepanelen</a>
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 14:19:30
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 15:17:00
Quote Anchor link
Het zou je sieren als je iets meer in woorden uitlegd wat je van je php script wil. Bijvoorbeeld uitleggen wat je precies verwacht wat het doet? (Waarom? Misschien zijn er wel betere oplossingen voor het zelfde probleem?)

Images uit een filesystem lezen en doorgeven doe je via php?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$imagedir
= '/home/kalerakker/images/';
$image = $_GET['image'];

Header("Content-type: image/jpeg");
readfile($imagedir . $image);
?>
 

27/01/2004 15:35:00
Quote Anchor link
Sorry Arend,
hierbij uitleg.
Ik heb een website en wil onder een tekst een foto laten verschijnen. Normaal deed ik dat met <a href="foto1102.jpg" target="_blank" BORDER=1 height=160 width=240>zonnepanelen</a>. Dan krijg je echter een lelijk en te groot kader. Met wat jat en knipwerk kan ik bovenstaande tegen en zag dat je dan een slank kader krijgt. Zodoende.

ga proberen in te passen.
Groetend, Henny
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 15:55:00
Quote Anchor link
En als je nu dit gebruikt?

<a href="foto1102.jpg" target="_blank" BORDER=0 height=160 width=240>zonnepanelen</a>

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 15:56:00
Quote Anchor link
Jah Ruimtekikker heeft weer eens een goed id... of wil je tog een kader maar dan een andere?
Gewijzigd op 27/01/2004 15:59:00 door Mitch X
 

27/01/2004 18:51:00
Quote Anchor link
Helaas, BORDER=0 geeft niet het gewenste resultaat. Explorer blijft dan nl. een venster openen met alle werkbalken. Dat wil ik dus niet.
Dus Mitch, ja graag iets anders. Het schijnt dat mijn provider het "$_GET"-commando niet ondersteunt....

Henny
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 18:57:00
Quote Anchor link
Ohh... je wilt dat het venster wat je pop-up't geen balken ed. heeft?

In een niet dynamische omgeving (plain HTML):
Dan moet je de plaatjes gewoon in een HTML doen, de margin's van die pagina op 0, plaatje in de pagina zetten en de hyperlink zoiets:

<a href="#" onclick="javascript:window.open('bestandsnaam.html','popup','width=550,height=300,directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,screenx=200,screeny=200')">Beschrijving</a>

Je kan het ook iets dynamischer maken... dan heb je bestandsnaam.php?file=image.jpg&width=x&height=y, maar dan moet je op bestandsnaam.php weer eruit gaan halen wat de breedte en hoogte is...

Elwin
 

27/01/2004 19:19:00
Quote Anchor link
Helaas, BORDER=0 geeft niet het gewenste resultaat. Explorer blijft dan nl. een venster openen met alle werkbalken. Dat wil ik dus niet.
Dus Mitch, ja graag iets anders. Het schijnt dat mijn provider het "$_GET"-commando niet ondersteunt....

Henny
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 19:22:00
Quote Anchor link
Uhm.. Henny, zit je wel te lezen? Of zit je gewoon lekker een aantal keer dezelfde reactie te posten?

Elwin (oftewel zie mijn reactie hierboven)
 
PHP erik

PHP erik

27/01/2004 20:24:00
Quote Anchor link
Quote:
Het schijnt dat mijn provider het "$_GET"-commando niet ondersteunt....


En je weet wel zeker dat jouw provider wel PHP ondersteund??

Wat is je provider
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 20:33:00
Quote Anchor link
Henny: het kan dat je provider $_GET niet ondersteund, omdat het pas in latere versies van PHP is geimplementeerd, in plaats daarvan kan je $HTTP_GET_VARS gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.