Plaatje invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

14/09/2003 17:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben absoluut nieuw in Php en heb een gastenboekscript, wat bestaat uit 4 delen. Config, gastenboek, layout en toevoegen.
De layout is het gedeelte wat ik moet veranderen. Onderstaand is het script.
Hoe kan ik daar nu een achtergrondafbeelding invoegen.
Heel graag een reactie van een van jullie.
Bij voorbaat hartelijk dank,
Peter

<style type="text/css">
<!--
A:link {color:#FFffff;text-decoration:none;}
A:visited {color:#FFffff;text-decoration:none;}
A:Hover {color:#FF0000;text-decoration:underline;}
A:Active {color:#FF0000;text-decoration:none;}
body{background: #1a2d8b;color: #8888ff;font-family: verdana;font-size: 8pt;}
table{background: #1a2d8b;color: #8888ff;font-family: tahoma;font-size: 8pt;}
td{background: #1a2d8b;color: #8888ff;font-family: tahoma;font-size: 8pt;}
textarea{background: #1a2d8b;color: #8888ff; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #8888ff;border-width: 1;}
input{background: #8888ff;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
option{background: #FFFFFF;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
submit{background: #FFFFFF;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
reset{background: #FFFFFF;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
-->
</style>
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 03:58:05
 
Bo az

Bo az

14/09/2003 19:57:00
Quote Anchor link
zet na:

<style type="text/css">
<!--

het vogende:

body { background-image: url('img.jpg') }

Waarbij "img.jpg" jou plaatje is, als je dus bv. bloem.gif in de map image als bg wil hebben krijg je dus:

body { background-image: url('image/bloem.gif') }

mzzl Boaz
 
Niels

Niels

19/09/2003 11:42:00
Quote Anchor link
Je kan hem ook in dreamweaver maken, werkt erg goed en is makelijk, en bespaart weer wat html typwerk ;)
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 12:42:00
Quote Anchor link
in dit geval css typwerk :o)
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 14:59:00
Quote Anchor link
in frontpage is het nog makkelijker vind ik :D
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 14:59:00
Quote Anchor link
ik hou niet zo van frontpage.. bah.. microsoft = buggie..
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 18:34:00
Quote Anchor link
Ik was er eerst (voor dat ik ging PHPen) erg blij mee :) maar nu gebruik ik het alleen nog voor css.

dreamweaver gebruik ik nu voor PHP en natuurlijk niet te vergeten het meest gebruikte programma op de pc:

KLADBLOK
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 21:07:00
Quote Anchor link
Boaz, je moet UltraEdit downloaden om te PHP-en!! Echt super.. kun je downen op: www.ultraedit.com

Afbeelding
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 21:52:00
Quote Anchor link
Quote:
Boaz, je moet


Ik moet helemaal niks :P

ik heb het progje gedownload, maar wat vind jij er an zo handig aan?

De letters in het menu zijn wit op een zeer lichtgrijze achtergrond, dus nauwelijks te lezen...
Dat is erg handig of niet?
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 21:57:00
Quote Anchor link
BTW: wie heeft mijn bovenste berichtje hier gewijzigd, er staat niet dat ie gewijzigd is maar ik weet bijna zeker dat ik er bij had gezet dat het geen PHP maar CSS is?
Gewijzigd op 19/09/2003 21:57:00 door Bo az
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 22:02:00
Quote Anchor link
hmm. dat weet ik ook 100% zeker, vaag :S

edit: misschien heb ik het ook wel gedaan toen ik wat oude berichten in het nieuwe overzette.. toen dacht ik vast, er is nu toch een webdesign categorie :o)
Gewijzigd op 19/09/2003 22:32:00 door B a s
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

20/09/2003 10:11:00
Quote Anchor link
haaaai! ik gebruik ook ultraedit. Boaz, je kunt die kleurtjes allemaal anders instellen wist je dat wel? ik heb ook netzoals bas een zwarte achtergrond, werkt erg prettig :)
Gewijzigd op 20/09/2003 10:12:00 door Miranda Verburg
 
Brian Bull

Brian Bull

29/12/2003 17:17:00
Quote Anchor link
Quote:
Je kan hem ook in dreamweaver maken, werkt erg goed en is makelijk, en bespaart weer wat html typwerk ;)


als je dat typwerk mag noemen :s
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.