Plaatje invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

14/09/2003 17:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben absoluut nieuw in Php en heb een gastenboekscript, wat bestaat uit 4 delen. Config, gastenboek, layout en toevoegen.
De layout is het gedeelte wat ik moet veranderen. Onderstaand is het script.
Hoe kan ik daar nu een achtergrondafbeelding invoegen.
Heel graag een reactie van een van jullie.
Bij voorbaat hartelijk dank,
Peter

<style type="text/css">
<!--
A:link {color:#FFffff;text-decoration:none;}
A:visited {color:#FFffff;text-decoration:none;}
A:Hover {color:#FF0000;text-decoration:underline;}
A:Active {color:#FF0000;text-decoration:none;}
body{background: #1a2d8b;color: #8888ff;font-family: verdana;font-size: 8pt;}
table{background: #1a2d8b;color: #8888ff;font-family: tahoma;font-size: 8pt;}
td{background: #1a2d8b;color: #8888ff;font-family: tahoma;font-size: 8pt;}
textarea{background: #1a2d8b;color: #8888ff; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #8888ff;border-width: 1;}
input{background: #8888ff;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
option{background: #FFFFFF;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
submit{background: #FFFFFF;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
reset{background: #FFFFFF;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
-->
</style>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 18:44:00
 
Bo az

Bo az

14/09/2003 19:57:00
Quote Anchor link
zet na:

<style type="text/css">
<!--

het vogende:

body { background-image: url('img.jpg') }

Waarbij "img.jpg" jou plaatje is, als je dus bv. bloem.gif in de map image als bg wil hebben krijg je dus:

body { background-image: url('image/bloem.gif') }

mzzl Boaz
 
Niels

Niels

19/09/2003 11:42:00
Quote Anchor link
Je kan hem ook in dreamweaver maken, werkt erg goed en is makelijk, en bespaart weer wat html typwerk ;)
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 12:42:00
Quote Anchor link
in dit geval css typwerk :o)
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 14:59:00
Quote Anchor link
in frontpage is het nog makkelijker vind ik :D
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 14:59:00
Quote Anchor link
ik hou niet zo van frontpage.. bah.. microsoft = buggie..
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 18:34:00
Quote Anchor link
Ik was er eerst (voor dat ik ging PHPen) erg blij mee :) maar nu gebruik ik het alleen nog voor css.

dreamweaver gebruik ik nu voor PHP en natuurlijk niet te vergeten het meest gebruikte programma op de pc:

KLADBLOK
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 21:07:00
Quote Anchor link
Boaz, je moet UltraEdit downloaden om te PHP-en!! Echt super.. kun je downen op: www.ultraedit.com

Afbeelding
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 21:52:00
Quote Anchor link
Quote:
Boaz, je moet


Ik moet helemaal niks :P

ik heb het progje gedownload, maar wat vind jij er an zo handig aan?

De letters in het menu zijn wit op een zeer lichtgrijze achtergrond, dus nauwelijks te lezen...
Dat is erg handig of niet?
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 21:57:00
Quote Anchor link
BTW: wie heeft mijn bovenste berichtje hier gewijzigd, er staat niet dat ie gewijzigd is maar ik weet bijna zeker dat ik er bij had gezet dat het geen PHP maar CSS is?
Gewijzigd op 19/09/2003 21:57:00 door Bo az
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 22:02:00
Quote Anchor link
hmm. dat weet ik ook 100% zeker, vaag :S

edit: misschien heb ik het ook wel gedaan toen ik wat oude berichten in het nieuwe overzette.. toen dacht ik vast, er is nu toch een webdesign categorie :o)
Gewijzigd op 19/09/2003 22:32:00 door B a s
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

20/09/2003 10:11:00
Quote Anchor link
haaaai! ik gebruik ook ultraedit. Boaz, je kunt die kleurtjes allemaal anders instellen wist je dat wel? ik heb ook netzoals bas een zwarte achtergrond, werkt erg prettig :)
Gewijzigd op 20/09/2003 10:12:00 door Miranda Verburg
 
Brian Bull

Brian Bull

29/12/2003 17:17:00
Quote Anchor link
Quote:
Je kan hem ook in dreamweaver maken, werkt erg goed en is makelijk, en bespaart weer wat html typwerk ;)


als je dat typwerk mag noemen :s
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.