Plaatje invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

14/09/2003 17:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben absoluut nieuw in Php en heb een gastenboekscript, wat bestaat uit 4 delen. Config, gastenboek, layout en toevoegen.
De layout is het gedeelte wat ik moet veranderen. Onderstaand is het script.
Hoe kan ik daar nu een achtergrondafbeelding invoegen.
Heel graag een reactie van een van jullie.
Bij voorbaat hartelijk dank,
Peter

<style type="text/css">
<!--
A:link {color:#FFffff;text-decoration:none;}
A:visited {color:#FFffff;text-decoration:none;}
A:Hover {color:#FF0000;text-decoration:underline;}
A:Active {color:#FF0000;text-decoration:none;}
body{background: #1a2d8b;color: #8888ff;font-family: verdana;font-size: 8pt;}
table{background: #1a2d8b;color: #8888ff;font-family: tahoma;font-size: 8pt;}
td{background: #1a2d8b;color: #8888ff;font-family: tahoma;font-size: 8pt;}
textarea{background: #1a2d8b;color: #8888ff; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #8888ff;border-width: 1;}
input{background: #8888ff;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
option{background: #FFFFFF;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
submit{background: #FFFFFF;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
reset{background: #FFFFFF;color: #000000; font-family: tahoma;font-size: 8pt;border: solid #000000;border-width: 1;}
-->
</style>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 18:18:54
 
Bo az

Bo az

14/09/2003 19:57:00
Quote Anchor link
zet na:

<style type="text/css">
<!--

het vogende:

body { background-image: url('img.jpg') }

Waarbij "img.jpg" jou plaatje is, als je dus bv. bloem.gif in de map image als bg wil hebben krijg je dus:

body { background-image: url('image/bloem.gif') }

mzzl Boaz
 
Niels

Niels

19/09/2003 11:42:00
Quote Anchor link
Je kan hem ook in dreamweaver maken, werkt erg goed en is makelijk, en bespaart weer wat html typwerk ;)
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 12:42:00
Quote Anchor link
in dit geval css typwerk :o)
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 14:59:00
Quote Anchor link
in frontpage is het nog makkelijker vind ik :D
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 14:59:00
Quote Anchor link
ik hou niet zo van frontpage.. bah.. microsoft = buggie..
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 18:34:00
Quote Anchor link
Ik was er eerst (voor dat ik ging PHPen) erg blij mee :) maar nu gebruik ik het alleen nog voor css.

dreamweaver gebruik ik nu voor PHP en natuurlijk niet te vergeten het meest gebruikte programma op de pc:

KLADBLOK
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 21:07:00
Quote Anchor link
Boaz, je moet UltraEdit downloaden om te PHP-en!! Echt super.. kun je downen op: www.ultraedit.com

Afbeelding
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 21:52:00
Quote Anchor link
Quote:
Boaz, je moet


Ik moet helemaal niks :P

ik heb het progje gedownload, maar wat vind jij er an zo handig aan?

De letters in het menu zijn wit op een zeer lichtgrijze achtergrond, dus nauwelijks te lezen...
Dat is erg handig of niet?
 
Bo az

Bo az

19/09/2003 21:57:00
Quote Anchor link
BTW: wie heeft mijn bovenste berichtje hier gewijzigd, er staat niet dat ie gewijzigd is maar ik weet bijna zeker dat ik er bij had gezet dat het geen PHP maar CSS is?
Gewijzigd op 19/09/2003 21:57:00 door Bo az
 
B a s
Beheerder

B a s

19/09/2003 22:02:00
Quote Anchor link
hmm. dat weet ik ook 100% zeker, vaag :S

edit: misschien heb ik het ook wel gedaan toen ik wat oude berichten in het nieuwe overzette.. toen dacht ik vast, er is nu toch een webdesign categorie :o)
Gewijzigd op 19/09/2003 22:32:00 door B a s
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

20/09/2003 10:11:00
Quote Anchor link
haaaai! ik gebruik ook ultraedit. Boaz, je kunt die kleurtjes allemaal anders instellen wist je dat wel? ik heb ook netzoals bas een zwarte achtergrond, werkt erg prettig :)
Gewijzigd op 20/09/2003 10:12:00 door Miranda Verburg
 
Brian Bull

Brian Bull

29/12/2003 17:17:00
Quote Anchor link
Quote:
Je kan hem ook in dreamweaver maken, werkt erg goed en is makelijk, en bespaart weer wat html typwerk ;)


als je dat typwerk mag noemen :s
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.