Plaatjes beveiligen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Eric osman

eric osman

13/08/2011 15:50:07
Quote Anchor link
hallo,

Ik wil de plaatjes beveiligen op mijn site ( zo iets als skoften.net doet )
Op de site is het plaatje gewoon maar stuur je de link de door krijg je echt iets ranzigs... (A)

weet iemand welk stukje script je hier voor moet gebruiken of een .htaccess

Dus op je eigen site heb je een normale afbeelding
en als je die plaatst op een andere via Afbeelding
Gewijzigd op 13/08/2011 15:58:06 door Eric osman
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:24:16
 
Gerhard l

gerhard l

13/08/2011 16:00:35
Quote Anchor link
hoe bedoel je? ik kan gewoon afbeelding-url's kopiëren:

http://www.skoften.net/images/uploads/skoften/120811-picdump_groot.jpg
 
Eric osman

eric osman

13/08/2011 16:06:18
Quote Anchor link
Gerhard l op 13/08/2011 16:00:35:
hoe bedoel je? ik kan gewoon afbeelding-url's kopiëren:

http://www.skoften.net/images/uploads/skoften/120811-picdump_groot.jpg


eerst kon dit niet :o
Dan kreeg je een plaatje van goatse ( niet opzoeken!!! )



Toevoeging op 13/08/2011 16:07:31:

Eric osman op 13/08/2011 16:06:18:
Gerhard l op 13/08/2011 16:00:35:
hoe bedoel je? ik kan gewoon afbeelding-url's kopiëren:

http://www.skoften.net/images/uploads/skoften/120811-picdump_groot.jpg


eerst kon dit niet :o
Dan kreeg je een plaatje van goatse ( niet opzoeken!!! )

maar ik wil bw beveiliging :

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?mydomainname\.com [NC]
RewriteRule \.(jpe?g|gif|bmp|png)$ http://www.yourdomain.com/dontlinktomyimage.jpg [NC,R,L]


maar het werkt nog niet ( dit is voor in de .htaccess )
Gewijzigd op 13/08/2011 16:27:05 door eric osman
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/08/2011 16:34:28
Quote Anchor link
mydomainname en yourdomain moet je uiteraard vervangen door je eigen domeinnaam.

dontlinktomyimage.jpg moet een plaatje op jouw server zijn.
 
Eric osman

eric osman

13/08/2011 16:44:14
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 13/08/2011 16:34:28:
mydomainname en yourdomain moet je uiteraard vervangen door je eigen domeinnaam.

dontlinktomyimage.jpg moet een plaatje op jouw server zijn.



Dit heb ik gedaan.

Maar moet ik het veranderen als het plaatje bijv in de map /images staat ( de beveiligde plaatjes ) ?

dus beveiligt plaatje :

mijndomein.nl/images/plaatje1.gif

en dat mensen dan krijgen :

mijndomein.nl/nee_sorry.gif


Toevoeging op 13/08/2011 16:45:39:

want als ik hier een plaatje uit die map doe dan krijg ik hem gewoon :o
tussen img tags
Gewijzigd op 13/08/2011 16:46:02 door eric osman
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/08/2011 17:30:27
Quote Anchor link
In welke map staat je .htaccess bestand?

Laat de code van het .htaccess bestand eens zien.
 
Eric osman

eric osman

13/08/2011 17:40:21
Quote Anchor link
Hij staat in de map images

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?online-gangster\.nl [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?online-gangster.nl [NC]
RewriteRule \.(jpe?g|gif|bmp|png)$ - http://www.online-gangster.nl/banner.gif [NC,R,L]
Gewijzigd op 13/08/2011 17:41:13 door eric osman
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/08/2011 18:35:41
Quote Anchor link
Ja, dat werkt inderdaad niet.

Zet het .htaccess bestand eens niet in de map images, maar gewoon in de root.

En dan deze code:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?online-gangster.nl [NC]
RewriteRule \.(jpe?g|gif|bmp|png)$ http://www.online-gangster.nl/banner.gif [R,L]
 
Eric osman

eric osman

14/08/2011 00:00:43
Quote Anchor link
Afbeelding
nope werkt nog niet :o
Gewijzigd op 14/08/2011 00:03:12 door eric osman
 
Eric Wagener

Eric Wagener

14/08/2011 00:21:18
Quote Anchor link
In een browser zichtbare plaatjes zijn nooit te beveiligen. Desnoods gebruikt iemand print screen om ze te stelen. Het enige dat een beetje helpt is een watermerk.
Doe dus geen moeite.
 
Eric osman

eric osman

14/08/2011 00:59:52
Quote Anchor link
Eric Wagener op 14/08/2011 00:21:18:
In een browser zichtbare plaatjes zijn nooit te beveiligen. Desnoods gebruikt iemand print screen om ze te stelen. Het enige dat een beetje helpt is een watermerk.
Doe dus geen moeite.


maar ik wil beveiliging dat als ze hem bijv op een forum zetten dat ze een ander plaatje krijgen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/08/2011 01:28:17
Quote Anchor link
@Eric: lees het topic even goed ;) Het gaat hier om hotlinking. Totaal iets anders dan waar jij het over hebt.
 
Bart V B

Bart V B

14/08/2011 10:42:48
Quote Anchor link
Kan je niet voor het gemak met een simpele session en een if en else constructie dit bereiken?
even in pseudo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

if($_SESSION['login'] != true)
{

  echo 'mag_niet_zien_plaatje';
}

else
{
  echo 'hier_het_mooie_plaatje';
}

?>


Als je er nou nog een fuction van bouwd hoef je de code maar een keer te maken, en kan je hem overal gebruiken..
 
Gerhard l

gerhard l

14/08/2011 10:45:31
Quote Anchor link
Het gaat toch niet om een login. Hij wil gewoon dat als iemand een afbeelding-url kopieert dat deze dan doorgelinkt wordt naar een mag_niet_zien_plaatje
 
Eric osman

eric osman

14/08/2011 10:53:16
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 14/08/2011 01:28:17:
@Eric: lees het topic even goed ;) Het gaat hier om hotlinking. Totaal iets anders dan waar jij het over hebt.


ik heb het ook over hotlinking maar ik wil het eerst uit testen met een plaatje op mijn site ( als "error" plaatje )
 
Bart V B

Bart V B

14/08/2011 10:57:18
Quote Anchor link
Ja, dat lees ik er nu ook uit.. (Koffie beker was nog niet leeg.)
Maar dan nog kan het op deze manier.
Alleen dan moet ie een header gebruiken, om hem te parsen.
Dus het plaatje word geen .png of .jpg o.i.d. maar een .php :)
 
Eric osman

eric osman

14/08/2011 10:59:06
Quote Anchor link
http://altlab.com/htaccess_tutorial.html

hier staat ook :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(.+\.)?online-gangster\.nl/ [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteRule .*\.(jpe?g|gif|bmp|png)$ http://i56.tinypic.com/34dkc44.gif [L]


maar werkt helaas nog niet
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/08/2011 14:50:27
Quote Anchor link
Werkt je htaccess uberhaupt wel? En heet het bestand ook daadwerkelijk .htaccess? Dus met een punt als eerste teken?
 
Eric osman

eric osman

14/08/2011 23:00:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ja moet normaal werken.
En de naam klopt.

mvg,eric osman
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/08/2011 23:23:12
Quote Anchor link
Ik heb hier een paar linkjes voor je met voorbeelden van hoe het zou moeten. Misschien staat er iets bij wat jou kan helpen.

http://www.javascriptkit.com/howto/htaccess10.shtml

http://www.hongkiat.com/blog/smarter-way-to-prevent-image-hotlinking-with-htaccess/

http://altlab.com/htaccess_tutorial.html
 
Write Down

Write Down

15/08/2011 01:27:47
Quote Anchor link
Ikzelf heb dit ook staan op een van mijn websites, zelf kon ik dit via cPanel, misschien dat je wat aan hebt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://mijnwebsite/.*$      [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://mijnwebsite$      [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.mijnwebsite/.*$      [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.mijnwebsite$      [NC]
RewriteRule .*\.(jpg|jpeg|gif|png|bmp)$ http://mijnwebsite [R,NC]
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.