Plaatjes beveiligen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Eric osman

eric osman

13/08/2011 15:50:07
Quote Anchor link
hallo,

Ik wil de plaatjes beveiligen op mijn site ( zo iets als skoften.net doet )
Op de site is het plaatje gewoon maar stuur je de link de door krijg je echt iets ranzigs... (A)

weet iemand welk stukje script je hier voor moet gebruiken of een .htaccess

Dus op je eigen site heb je een normale afbeelding
en als je die plaatst op een andere via Afbeelding
Gewijzigd op 13/08/2011 15:58:06 door Eric osman
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 13:46:59
 
Gerhard l

gerhard l

13/08/2011 16:00:35
Quote Anchor link
hoe bedoel je? ik kan gewoon afbeelding-url's kopiëren:

http://www.skoften.net/images/uploads/skoften/120811-picdump_groot.jpg
 
Eric osman

eric osman

13/08/2011 16:06:18
Quote Anchor link
Gerhard l op 13/08/2011 16:00:35:
hoe bedoel je? ik kan gewoon afbeelding-url's kopiëren:

http://www.skoften.net/images/uploads/skoften/120811-picdump_groot.jpg


eerst kon dit niet :o
Dan kreeg je een plaatje van goatse ( niet opzoeken!!! )



Toevoeging op 13/08/2011 16:07:31:

Eric osman op 13/08/2011 16:06:18:
Gerhard l op 13/08/2011 16:00:35:
hoe bedoel je? ik kan gewoon afbeelding-url's kopiëren:

http://www.skoften.net/images/uploads/skoften/120811-picdump_groot.jpg


eerst kon dit niet :o
Dan kreeg je een plaatje van goatse ( niet opzoeken!!! )

maar ik wil bw beveiliging :

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?mydomainname\.com [NC]
RewriteRule \.(jpe?g|gif|bmp|png)$ http://www.yourdomain.com/dontlinktomyimage.jpg [NC,R,L]


maar het werkt nog niet ( dit is voor in de .htaccess )
Gewijzigd op 13/08/2011 16:27:05 door eric osman
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/08/2011 16:34:28
Quote Anchor link
mydomainname en yourdomain moet je uiteraard vervangen door je eigen domeinnaam.

dontlinktomyimage.jpg moet een plaatje op jouw server zijn.
 
Eric osman

eric osman

13/08/2011 16:44:14
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 13/08/2011 16:34:28:
mydomainname en yourdomain moet je uiteraard vervangen door je eigen domeinnaam.

dontlinktomyimage.jpg moet een plaatje op jouw server zijn.



Dit heb ik gedaan.

Maar moet ik het veranderen als het plaatje bijv in de map /images staat ( de beveiligde plaatjes ) ?

dus beveiligt plaatje :

mijndomein.nl/images/plaatje1.gif

en dat mensen dan krijgen :

mijndomein.nl/nee_sorry.gif


Toevoeging op 13/08/2011 16:45:39:

want als ik hier een plaatje uit die map doe dan krijg ik hem gewoon :o
tussen img tags
Gewijzigd op 13/08/2011 16:46:02 door eric osman
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/08/2011 17:30:27
Quote Anchor link
In welke map staat je .htaccess bestand?

Laat de code van het .htaccess bestand eens zien.
 
Eric osman

eric osman

13/08/2011 17:40:21
Quote Anchor link
Hij staat in de map images

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?online-gangster\.nl [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?online-gangster.nl [NC]
RewriteRule \.(jpe?g|gif|bmp|png)$ - http://www.online-gangster.nl/banner.gif [NC,R,L]
Gewijzigd op 13/08/2011 17:41:13 door eric osman
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/08/2011 18:35:41
Quote Anchor link
Ja, dat werkt inderdaad niet.

Zet het .htaccess bestand eens niet in de map images, maar gewoon in de root.

En dan deze code:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?online-gangster.nl [NC]
RewriteRule \.(jpe?g|gif|bmp|png)$ http://www.online-gangster.nl/banner.gif [R,L]
 
Eric osman

eric osman

14/08/2011 00:00:43
Quote Anchor link
Afbeelding
nope werkt nog niet :o
Gewijzigd op 14/08/2011 00:03:12 door eric osman
 
Eric Wagener

Eric Wagener

14/08/2011 00:21:18
Quote Anchor link
In een browser zichtbare plaatjes zijn nooit te beveiligen. Desnoods gebruikt iemand print screen om ze te stelen. Het enige dat een beetje helpt is een watermerk.
Doe dus geen moeite.
 
Eric osman

eric osman

14/08/2011 00:59:52
Quote Anchor link
Eric Wagener op 14/08/2011 00:21:18:
In een browser zichtbare plaatjes zijn nooit te beveiligen. Desnoods gebruikt iemand print screen om ze te stelen. Het enige dat een beetje helpt is een watermerk.
Doe dus geen moeite.


maar ik wil beveiliging dat als ze hem bijv op een forum zetten dat ze een ander plaatje krijgen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/08/2011 01:28:17
Quote Anchor link
@Eric: lees het topic even goed ;) Het gaat hier om hotlinking. Totaal iets anders dan waar jij het over hebt.
 
Bart V B

Bart V B

14/08/2011 10:42:48
Quote Anchor link
Kan je niet voor het gemak met een simpele session en een if en else constructie dit bereiken?
even in pseudo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

if($_SESSION['login'] != true)
{

  echo 'mag_niet_zien_plaatje';
}

else
{
  echo 'hier_het_mooie_plaatje';
}

?>


Als je er nou nog een fuction van bouwd hoef je de code maar een keer te maken, en kan je hem overal gebruiken..
 
Gerhard l

gerhard l

14/08/2011 10:45:31
Quote Anchor link
Het gaat toch niet om een login. Hij wil gewoon dat als iemand een afbeelding-url kopieert dat deze dan doorgelinkt wordt naar een mag_niet_zien_plaatje
 
Eric osman

eric osman

14/08/2011 10:53:16
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 14/08/2011 01:28:17:
@Eric: lees het topic even goed ;) Het gaat hier om hotlinking. Totaal iets anders dan waar jij het over hebt.


ik heb het ook over hotlinking maar ik wil het eerst uit testen met een plaatje op mijn site ( als "error" plaatje )
 
Bart V B

Bart V B

14/08/2011 10:57:18
Quote Anchor link
Ja, dat lees ik er nu ook uit.. (Koffie beker was nog niet leeg.)
Maar dan nog kan het op deze manier.
Alleen dan moet ie een header gebruiken, om hem te parsen.
Dus het plaatje word geen .png of .jpg o.i.d. maar een .php :)
 
Eric osman

eric osman

14/08/2011 10:59:06
Quote Anchor link
http://altlab.com/htaccess_tutorial.html

hier staat ook :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(.+\.)?online-gangster\.nl/ [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteRule .*\.(jpe?g|gif|bmp|png)$ http://i56.tinypic.com/34dkc44.gif [L]


maar werkt helaas nog niet
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/08/2011 14:50:27
Quote Anchor link
Werkt je htaccess uberhaupt wel? En heet het bestand ook daadwerkelijk .htaccess? Dus met een punt als eerste teken?
 
Eric osman

eric osman

14/08/2011 23:00:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ja moet normaal werken.
En de naam klopt.

mvg,eric osman
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/08/2011 23:23:12
Quote Anchor link
Ik heb hier een paar linkjes voor je met voorbeelden van hoe het zou moeten. Misschien staat er iets bij wat jou kan helpen.

http://www.javascriptkit.com/howto/htaccess10.shtml

http://www.hongkiat.com/blog/smarter-way-to-prevent-image-hotlinking-with-htaccess/

http://altlab.com/htaccess_tutorial.html
 
Write Down

Write Down

15/08/2011 01:27:47
Quote Anchor link
Ikzelf heb dit ook staan op een van mijn websites, zelf kon ik dit via cPanel, misschien dat je wat aan hebt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://mijnwebsite/.*$      [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://mijnwebsite$      [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.mijnwebsite/.*$      [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.mijnwebsite$      [NC]
RewriteRule .*\.(jpg|jpeg|gif|png|bmp)$ http://mijnwebsite [R,NC]
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.