[poll] online portfolio service!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »
Bart Tuma

Bart Tuma

15/08/2008 12:11:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het betrekking heeft die poll links van ons!

Maar indien wel, mocht het voor de nieuwe ''phphulp' website zijn, is het dan geen idee om flickr of een ander online portfolio website te importeren ?... dat lijkt me handiger...

Misschien een idee bas ?... of is dat niet mogelijk ?

edit: een bepaald tekentje maar weggehaald...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Tuma
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 10:38:48
 
--

--

15/08/2008 12:13:00
Quote Anchor link
knip
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
Bart Tuma

Bart Tuma

15/08/2008 12:18:00
Quote Anchor link
@ evert:

het is maar hoe je het wil noemen...maar ik heb hem al weggehaald...
stond ook wel een beetje vreemd...

@ mebus (onderstaand)

naja, flickr was het eerste wat in me op kwam, en misschien is het idee om dan meerdere portfolio's site te kunnen importeren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Tuma
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

15/08/2008 12:19:00
Quote Anchor link
flikker? Nehhh.. Liever lover dan..
 
--

--

15/08/2008 12:22:00
Quote Anchor link
Maar nu nog even mijn mening: Ik zou persoonlijk nooit mijn portfolio op PHPhulp zetten. Dan heb ik 10x liever een eigen portfolio site waar ik een paar eurootjes in de maand voor kwijt ben, omdat je dan alles zelf kan veranderen en niet vast zit aan een service van een andere site.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
- wes  -

- wes -

15/08/2008 12:22:00
Quote Anchor link
Evert heb je een beetje een klein piemeltje of ben je zo'n verbitterd persoon? Beetje zinloze posts maken, doeeee je toch niet

;)
 
--

--

15/08/2008 12:25:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
- -

- -

15/08/2008 12:31:00
Quote Anchor link
zomfg. Je kan ook te ver gaan Evert...
 
W W

W W

15/08/2008 12:37:00
Quote Anchor link
@evert, het gebruik van dat portfolio service word vast niet verplicht. Dus als je het niks aan vind, hoef je er niet op te reageren.
 
Aron K

Aron K

17/08/2008 21:48:00
Quote Anchor link
Misschien wel een leuk plan, iets optimistischer dan Evert.
 
Winston Smith

Winston Smith

17/08/2008 22:01:00
Quote Anchor link
Portfolio is wel aardig op zich, maar daarmee ga je wel iets meer de commerciële kant op en je moet je afvragen of je dat wil op een community als PHPhulp.

Waar ik echter faliekant tegen ben is een website met freelance-opdrachten, omdat je op andere sites ziet dat de freelancers daar als aasgieren die een vers karkas ruiken op de opdrachten afvliegen, en diegenen die net hun eerste stapjes in de wereld van PHP hebben gezet de laagste prijs bieden (logisch). Onwetende (gierige?) opdrachtgevers kiezen voor de freelancer die de laagste prijs biedt en dat resulteert meestal in teleurstellingen omdat de kwaliteit niet echt denderend is. De betere freelancers (met reële prijzen en deadlines) komen dan niet of nauwelijks aan bod.

Neemt niet weg dat het wel kan werken (met beoordelingen van freelancers en dergelijke), maar dan moet je het concept wel goed uitdenken. :)
 
Aron K

Aron K

17/08/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Zou zo'n portofolio zoiets juist niet helpen voorkomen? Zodat opdrachtgevers kunnen zien wat ze bij een bepaald persoon kunnen verwachten?
 
Winston Smith

Winston Smith

17/08/2008 23:31:00
Quote Anchor link
Aan de ene kant wel misschien (ervan uitgaande dat portfolio's niet gefaked worden), aan de andere kant kan een portfolio een vertekend beeld geven. Als een website een slecht design heeft wil dat niet zeggen dat de achterliggende code ook slecht is. Als je maar een of twee dingen gemaakt hebt, hoef je nog geen beginner te zijn. Dat soort dingen. Een portfolio kan helpen, maar het is niet alles. :)
 
B a s
Beheerder

B a s

18/08/2008 03:09:00
Quote Anchor link
Ik heb sowieso 1 september (misschien eerder) een leuk iets te melden :) hehe..

PS: 't is niet de nieuwe PHPhulp.. Wel iets wat ik daarvoor ga gebruiken, om het wat cryptisch te maken hehe..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door B a s
 
Simon Blok

Simon Blok

18/08/2008 08:31:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 18.08.2008 03:09:
Ik heb sowieso 1 september (misschien eerder) een leuk iets te melden :) hehe..

PS: 't is niet de nieuwe PHPhulp.. Wel iets wat ik daarvoor ga gebruiken, om het wat cryptisch te maken hehe..

Als je zelfs 's nachts werkt, moet de nieuwe PHPhulp ook niet te lang meer duren ;-)
 
- -

- -

18/08/2008 08:57:00
Quote Anchor link
Slim van je om direct erbij te schrijven dat het niet gaat om de nieuwe PHPHulp ;)

We zijn natuurlijk wel benieuwd wat het dan wel gaat worden...
 
Dominic

Dominic

18/08/2008 10:17:00
Quote Anchor link
xD We wachten het wel af.. ;p
 
Aron K

Aron K

18/08/2008 13:55:00
Quote Anchor link
Ik lig de komende 14 nachten wakker.
 
--

--

18/08/2008 13:57:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
- -

- -

18/08/2008 14:12:00
Quote Anchor link
Ik heb trouwens ook op 1 september iets te melden, sleutel van nieuwe huis :D
 
Aron K

Aron K

18/08/2008 15:07:00
Quote Anchor link
De Poll is er al, ookal zijn die hier meestal niet zoveelzeggend:P

iChris.nl schreef op 18.08.2008 14:12:
Ik heb trouwens ook op 1 september iets te melden, sleutel van nieuwe huis :D


Gefeliciteerd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.