Popup geeft waarde niet door

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »
Davy Jansen

Davy Jansen

12/07/2008 16:23:00
Quote Anchor link
Pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script type="text/javascript" src="functions/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
//de rest van tiny mce

<script type="text/javascript">
function test() {
  window.open('pop.html','','toolbar=0,scrollbars=1,resizable=0');  
}
</script>

<form name="form" method="post" action="">
  <textarea name="tekst"></textarea>
  <input type="button" value="klik" onclick="test()" />
</form>


Popup:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script type="text/javascript">
function test() {
  window.opener.document.forms['form'].elements['tekst'].value  = 'blaat';
}
</script>

<form name="form1" method="post" action="dummy.html">
  <textarea name="textfield">test tekst</textarea>
  <input type="button" value="klik" onclick="test()" />
</form>

Als ik het zo doe, wordt de popup wel geopend, maar als ik op de button klik, verstuurd hij de waarde niet terug naar de textarea op hoofdpagina.

Maar nu het vreemde.. haal ik de tiny mce weg, dan werkt het wel gewoon. En komt de waarde uit de popup wel in de textarea van de andere pagina terrecht.

Iemand enig idee, hoe dit op te lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 23:18:54
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/07/2008 16:25:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk een conflict met variabelennamen. Geef je textarea maar eens een heel gekke naam.

Verder raad ik de notatie met . niet aan in JavaScript. Het gaat beter met document.getElementById, of met een framework als Mootools.
 
Davy Jansen

Davy Jansen

12/07/2008 16:35:00
Quote Anchor link
Zojuist heb ik o.a. de functies, form en textareas namen aangepast, maar dit is helaas niet de oplossing.

Ik zal het gaan veranderen naar: document.getElementById, maar dit is niet de oplossing voor mijn probleem.

Nog meer tips?

edit: Beide geprobeerd, ik had het hierboven alleen verkeerd neergezet. Maar helaas niet goed?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Davy Jansen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/07/2008 16:39:00
Quote Anchor link
Het ging me eerder om de naam van je textarea.

Edit: en een textarea heeft geen value. Je moet innerHTML gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Davy Jansen

Davy Jansen

12/07/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Helaas, dat is ook niet de oplossing.

Verder als ik het volgende uitvoer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
alert(opener.document.forms['form']);
of
alert(opener.document.forms);

doe, dan krijg ik in beide gevallen dit als alert terug: [object]

edit: ook bij alert(opener.document.forms['form'].tekst.value);
krijg ik de correcte waarde 'blaat' terug.

Waar kan het dan nog aan liggen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Davy Jansen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/07/2008 20:23:00
Quote Anchor link
Voorbeeldje:
test.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
    <form method="post" action="">
        <textarea id="area51" name="area51" rows="10" cols="40"></textarea>
        <button id="open" type="button" value="open" onclick="window.open ('pop.html','','toolbar=0,scrollbars=1,resizable=0')" />
    </form>
</body>
</html>


pop.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<script type="text/javascript">
    window.opener.document.getElementById ('area51').innerHTML = 'test geslaagd';
</script>
</head>

<body>
<h1>pop</h1>
</body>
</html>
 
Davy Jansen

Davy Jansen

13/07/2008 13:06:00
Quote Anchor link
Nee helaas, ook dit werkt niet. Het werkt wel, zo lang je tiny mce maar uitschakeldt.. (dan werkte trouwens bijna alle manieren in ie).

Maar waar het nu aan tiny mce aan ligt, weet ik nog steeds niet?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/07/2008 13:15:00
Quote Anchor link
@Chupskie

Bij TinyMCE heb je een textarea, maar deze wordt vervangen. Je geeft wel een name mee, maar je kunt waarschijnlijk ook een ID meegeven in de aanroepcode van TinyMCE.
 
Davy Jansen

Davy Jansen

14/07/2008 16:50:00
Quote Anchor link
@Robert Deiman, in de form en textarea geef ik beide een id en een name mee. Dit gaf geen oplossing. Bedoel je dit met de aanroepcode? Of begrijp ik je verkeerd?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

14/07/2008 17:46:00
Quote Anchor link
Je roept toch ook ergens TinyMCE aan (neem tenminste aan dat dat hetzelfde gaat als met FCKeditor) of past die automatisch het textveld aan? Bij FCK moet je namelijk een "new FCKeditor;" aanroepen, deze kan je een naam/ id enzovoorts (ook content) meegeven.
Dat is waar ik op doelde.
 
Davy Jansen

Davy Jansen

14/07/2008 18:39:00
Quote Anchor link
TinyMCE, wordt op de volgende manier aangeroepen in de head:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
  <script type="text/javascript" src="functions/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
  <script type="text/javascript">
    tinyMCE.init({
        mode : "textareas",
        theme : "advanced",
        language : "nl",

        //hier de plugins
        //hier de buttons
        //hier de functies
    });


Vervolgens worden alle textarea 'overschreven' met de tiny mce.
Hier voor hoef je verder geen functies voor aan te roepen, enz.

Kan het dan ook?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/07/2008 18:50:00
Quote Anchor link
Ik geloof dat tinyMCE de textarea's omzet naar iframes. Als ik het goed heb werkt de editor voor browsers gebaseerd op de gecko-engine alleen met iframes. Het is dus mogelijk dat je textarea niet meer met JS te benaderen is als tinyMCE geinitialiseerd is. Ik zal even testen of het klopt wat ik zeg ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.