popup.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »
Jacques

jacques

09/10/2009 14:08:00
Quote Anchor link
als ik op mijn site kom laat ik een popup zien met een waarschuwing.
Dit is code in de "head:
<script language="JavaScript">
<!--
var msg="tekst"
if(!confirm(msg)){window.top.popup=0;window.top.location.replace("http://www.google.be/");}//
-->
</script>

Dit staat in de "body":
<BODY onLoad="javascript:popUp()">

Nu is mijn vraag:
telkens ik naar de index ga gaat deze popup open. Wat ik graag zou weten is hoe ik er voor zorg dat de popup maar enkel verschijnt bij de eerste maal dat de site wordt geopend en niet telkens men terug naar de indexpagina gaat.

Is daar een oplossing voor?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 01:26:55
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2009 14:45:00
Quote Anchor link
Popupblocker aanzetten en je hebt er nooit last meer van.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

09/10/2009 15:04:00
Quote Anchor link
Waarom wil je een irritante popup op je website hebben?
Dat is voor de reden om er niet meer dan 1 keer te komen.
 
Jens erd

Jens erd

09/10/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
<!--
var msg="tekst"
if(!confirm(msg)){window.top.popup=0;window.top.location.replace("http://www.google.be/");}//
-->
</script>
</head>

<?php
if(isset($_COOKIE['popup'])) {
// is dus al geweest, niet meer onloaden.
echo "<body>";
}
else {
echo "<BODY onLoad=\"javascript:popUp()\">";
// cookie plaatsen.
setcookie("popup", '1');
}

?>

content. blablabla.
</body
</html>

zou moeten werken, niet getest.
 
Jacques

jacques

09/10/2009 22:09:00
Quote Anchor link
Jens schreef op 09.10.2009 15:49:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
<!--
var msg="tekst"
if(!confirm(msg)){window.top.popup=0;window.top.location.replace("http://www.google.be/");}//
-->
</script>
</head>

<?php
if(isset($_COOKIE['popup'])) {
// is dus al geweest, niet meer onloaden.
echo "<body>";
}
else {
echo "<BODY onLoad=\"javascript:popUp()\">";
// cookie plaatsen.
setcookie("popup", '1');
}

?>

content. blablabla.
</body
</html>

zou moeten werken, niet getest.


Ergens zit een foutje, hij blijft gewoon elke keer die pupop tonen!

Jacques.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jacques
 
TJVB tvb

TJVB tvb

09/10/2009 22:17:00
Quote Anchor link
Zet voor de gein dit eens bovenaan je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors',1);
?>

die setcookie (wat net zo netjes gewoon met $_COOKIE['popup'] = 1; kan) moet voordat er output naar de browser wordt gestuurd.
Je moet het dus voor welke echo/html/spatie/... neerzetten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2009 22:29:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 09.10.2009 22:17:
die setcookie (wat net zo netjes gewoon met $_COOKIE['popup'] = 1; kan)

Onjuist.
 
Jacques

jacques

09/10/2009 22:43:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 09.10.2009 22:17:
Zet voor de gein dit eens bovenaan je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors',1);
?>

die setcookie (wat net zo netjes gewoon met $_COOKIE['popup'] = 1; kan) moet voordat er output naar de browser wordt gestuurd.
Je moet het dus voor welke echo/html/spatie/... neerzetten.


De error reporting geeft geen foutmeldingen!!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

09/10/2009 22:43:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 09.10.2009 22:29:
TJVB schreef op 09.10.2009 22:17:
die setcookie (wat net zo netjes gewoon met $_COOKIE['popup'] = 1; kan)

Onjuist.
Stom van me, was in de war met $_SESSION. Laten we het er maar op houden dat het vrijdag is...

jacques schreef op 09.10.2009 22:43:
...

De error reporting geeft geen foutmeldingen!!

Je hebt toch geen ob_* functies gebruikt?
Je moet namelijk een header already sent error krijgen. Je probeert namelijk een cookie te zetten (dat is een header) terwijl je al output hebt verstuurd en dus geen headers meer kan versturen.

Edit: Even een quote eruit voor de layout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Jens erd

Jens erd

09/10/2009 23:46:00
Quote Anchor link
mocht je het nog niet hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
function popup() {
<!--
var msg="tekst"
if(!confirm(msg)){
window.top.popup=0;window.top.location.replace("http://www.google.be/");
} else {
document.cookie = "popup=1";
}

//
-->
}
</script>
</head>

<?php
if(isset($_COOKIE['popup'])) {
// is dus al geweest, niet meer onloaden.
echo "<body>";
}
else {
echo "<BODY onLoad=\"popup()\">";
// cookie plaatsen.
}
?>

</body>
</html>
 
TJVB tvb

TJVB tvb

10/10/2009 10:07:00
Quote Anchor link
Jens waarom wil je met javascript een cookie zetten?
Dat kan gewoon vanuit php.
 
Jens erd

Jens erd

10/10/2009 11:10:00
Quote Anchor link
via php deed hij het niet/amper, dus deze dan met javascript. ik denk dat hij hem zelf ook wel met php aan de praat kan krijgen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.