popup.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »
Jacques

jacques

09/10/2009 14:08:00
Quote Anchor link
als ik op mijn site kom laat ik een popup zien met een waarschuwing.
Dit is code in de "head:
<script language="JavaScript">
<!--
var msg="tekst"
if(!confirm(msg)){window.top.popup=0;window.top.location.replace("http://www.google.be/");}//
-->
</script>

Dit staat in de "body":
<BODY onLoad="javascript:popUp()">

Nu is mijn vraag:
telkens ik naar de index ga gaat deze popup open. Wat ik graag zou weten is hoe ik er voor zorg dat de popup maar enkel verschijnt bij de eerste maal dat de site wordt geopend en niet telkens men terug naar de indexpagina gaat.

Is daar een oplossing voor?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:20:17
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2009 14:45:00
Quote Anchor link
Popupblocker aanzetten en je hebt er nooit last meer van.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

09/10/2009 15:04:00
Quote Anchor link
Waarom wil je een irritante popup op je website hebben?
Dat is voor de reden om er niet meer dan 1 keer te komen.
 
Jens erd

Jens erd

09/10/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
<!--
var msg="tekst"
if(!confirm(msg)){window.top.popup=0;window.top.location.replace("http://www.google.be/");}//
-->
</script>
</head>

<?php
if(isset($_COOKIE['popup'])) {
// is dus al geweest, niet meer onloaden.
echo "<body>";
}
else {
echo "<BODY onLoad=\"javascript:popUp()\">";
// cookie plaatsen.
setcookie("popup", '1');
}

?>

content. blablabla.
</body
</html>

zou moeten werken, niet getest.
 
Jacques

jacques

09/10/2009 22:09:00
Quote Anchor link
Jens schreef op 09.10.2009 15:49:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
<!--
var msg="tekst"
if(!confirm(msg)){window.top.popup=0;window.top.location.replace("http://www.google.be/");}//
-->
</script>
</head>

<?php
if(isset($_COOKIE['popup'])) {
// is dus al geweest, niet meer onloaden.
echo "<body>";
}
else {
echo "<BODY onLoad=\"javascript:popUp()\">";
// cookie plaatsen.
setcookie("popup", '1');
}

?>

content. blablabla.
</body
</html>

zou moeten werken, niet getest.


Ergens zit een foutje, hij blijft gewoon elke keer die pupop tonen!

Jacques.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jacques
 
TJVB tvb

TJVB tvb

09/10/2009 22:17:00
Quote Anchor link
Zet voor de gein dit eens bovenaan je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors',1);
?>

die setcookie (wat net zo netjes gewoon met $_COOKIE['popup'] = 1; kan) moet voordat er output naar de browser wordt gestuurd.
Je moet het dus voor welke echo/html/spatie/... neerzetten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2009 22:29:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 09.10.2009 22:17:
die setcookie (wat net zo netjes gewoon met $_COOKIE['popup'] = 1; kan)

Onjuist.
 
Jacques

jacques

09/10/2009 22:43:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 09.10.2009 22:17:
Zet voor de gein dit eens bovenaan je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors',1);
?>

die setcookie (wat net zo netjes gewoon met $_COOKIE['popup'] = 1; kan) moet voordat er output naar de browser wordt gestuurd.
Je moet het dus voor welke echo/html/spatie/... neerzetten.


De error reporting geeft geen foutmeldingen!!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

09/10/2009 22:43:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 09.10.2009 22:29:
TJVB schreef op 09.10.2009 22:17:
die setcookie (wat net zo netjes gewoon met $_COOKIE['popup'] = 1; kan)

Onjuist.
Stom van me, was in de war met $_SESSION. Laten we het er maar op houden dat het vrijdag is...

jacques schreef op 09.10.2009 22:43:
...

De error reporting geeft geen foutmeldingen!!

Je hebt toch geen ob_* functies gebruikt?
Je moet namelijk een header already sent error krijgen. Je probeert namelijk een cookie te zetten (dat is een header) terwijl je al output hebt verstuurd en dus geen headers meer kan versturen.

Edit: Even een quote eruit voor de layout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Jens erd

Jens erd

09/10/2009 23:46:00
Quote Anchor link
mocht je het nog niet hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
function popup() {
<!--
var msg="tekst"
if(!confirm(msg)){
window.top.popup=0;window.top.location.replace("http://www.google.be/");
} else {
document.cookie = "popup=1";
}

//
-->
}
</script>
</head>

<?php
if(isset($_COOKIE['popup'])) {
// is dus al geweest, niet meer onloaden.
echo "<body>";
}
else {
echo "<BODY onLoad=\"popup()\">";
// cookie plaatsen.
}
?>

</body>
</html>
 
TJVB tvb

TJVB tvb

10/10/2009 10:07:00
Quote Anchor link
Jens waarom wil je met javascript een cookie zetten?
Dat kan gewoon vanuit php.
 
Jens erd

Jens erd

10/10/2009 11:10:00
Quote Anchor link
via php deed hij het niet/amper, dus deze dan met javascript. ik denk dat hij hem zelf ook wel met php aan de praat kan krijgen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.