preg_match

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

John Cena

John Cena

29/08/2012 15:53:42
Quote Anchor link
Mogeuh,

Ik heb dus deze array:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
array(24) {
  [0]=>
  string(39) "Afstandsbedieningen"
  [1]=>
  string(1) ""
  [2]=>
  string(1) ""
  [3]=>
  string(1) ""
  [4]=>
  string(1) ""
  [5]=>
  string(1) ""
  [6]=>
  string(1) ""
  [7]=>
  string(1) ""
  [8]=>
  string(1) ""
  [9]=>
  string(1) ""
  [10]=>
  string(1) ""
  [11]=>
  string(27) "'s Gravenmoer"
  [12]=>
  string(49) "Campaign Negative Phrase"
  [13]=>
  string(1) ""
  [14]=>
  string(1) ""
  [15]=>
  string(1) ""
  [16]=>
  string(1) ""
  [17]=>
  string(1) ""
  [18]=>
  string(1) ""
  [19]=>
  string(1) ""
  [20]=>
  string(1) ""
  [21]=>
  string(1) ""
  [22]=>
  string(1) ""
  [23]=>
  string(15) "Active
"
}


Ik heb deze Preg:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if (preg_match("/negative/i", $row['12'])) {
                            echo "A match was found.";
                            exit;
                        }
else {
                            echo "A match was not found.".$row['12'];
                        }

?>


En toch krijg ik fakking elke keer
Quote:
A match was not found.Campaign Negative Phrase


Wat gaat hier toch fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:29:25
 
- Mark -

- Mark -

29/08/2012 16:02:11
Quote Anchor link
Je kunt dit beter oplossen met strpos()

Ik ben niet zo bekend met preg_match maar is het niet zo dat die functie case sensitive is?

In je array staat Negative met een hoofdletter en je zoekt op negative zonder hoofdletter.
Gewijzigd op 29/08/2012 16:02:41 door - Mark -
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

29/08/2012 16:24:01
Quote Anchor link
Dan doe je toch iets verkeerd..

http://codepad.viper-7.com/Uwfg39
 
John Cena

John Cena

29/08/2012 16:24:21
Quote Anchor link
/i erachter zou er voor moeten zorgen dat het insensitive is.

strpos zoekt de positie, die hoef ik niet :)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

29/08/2012 16:28:52
Quote Anchor link
Hmm,

[12]=>
string(49) "Campaign Negative Phrase"

Hoezo wordt er een string van 49 karakters geteld?
 
Eddy E

Eddy E

29/08/2012 16:29:01
Quote Anchor link
substr_count() is makkelijker gebruik (vind ik). Maar met een /i werkt het ook. Je zou ook over beide een strtolower() kunnen gooien. Wellicht nog sneller ook?
 
- Mark -

- Mark -

29/08/2012 16:29:56
Quote Anchor link
:p Oops! Mijn fout.

strpos zoekt inderdaad de positie van een sub string maar dat gaat sneller dan preg_match.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php


        if(strpos($row['12'], 'Negative') !== false){

            echo "A match was found.";
            exit;

        }

        else{

             echo "A match was not found.".$row['12'];
        }


?>
 
John Cena

John Cena

29/08/2012 16:30:17
Quote Anchor link
@Kumkwat, de array wordt gevuld vanuit een CSV bestand. Als ik echo staat er inderdaad gewoon Campaign Negative Phrase, zet ik het in DB krijg ik in het overzicht van pma gewoon het goede woord te zien. Ga ik vervolgens editten krijg ik het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
?C?a?m?p?a?i?g?n? ?N?e?g?a?t?i?v?e? ?P?h?r?a?s?e?


Hoe ken det?
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

29/08/2012 16:34:41
Quote Anchor link
Chi Lion op 29/08/2012 16:30:17:
@Kumkwat, de array wordt gevuld vanuit een CSV bestand. Als ik echo staat er inderdaad gewoon Campaign Negative Phrase, zet ik het in DB krijg ik in het overzicht van pma gewoon het goede woord te zien. Ga ik vervolgens editten krijg ik het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
?C?a?m?p?a?i?g?n? ?N?e?g?a?t?i?v?e? ?P?h?r?a?s?e?


Hoe ken det?


Wat je nu post is exact 49 karakters. En daar is geen 'Negative' meer aan te herkenen.
Geen idee hoe dat kan? Ik weet niet hoe je het gebouwd hebt..
 
John Cena

John Cena

29/08/2012 16:35:26
Quote Anchor link
Komt uit CSV bestand, bestandsindeling oid?
 
Wouter J

Wouter J

29/08/2012 16:42:07
Quote Anchor link
Misschien wel allemaal BOM characters die je browser niet kan schrijven (niet beschikbaar in het font bijv.) en daarom zijn welbekende vraagteken plaatst? Joost mag het weten...
 
Erwin H

Erwin H

29/08/2012 16:59:21
Quote Anchor link
Dan ga ik meteen denken aan charsets die anders zijn. Verklaard ook waarom je het niet kan vinden met een preg_match (of welke andere methode dan ook).

Nu heb ik er niet meteen een kant en klaar antwoord op, maar misschien kan je dus eens proberen om de charset te converteren. Het gaat mijn parate kennis te buiten, maar probeer het eens met mb_convert_encoding.
 
John Cena

John Cena

30/08/2012 08:38:00
Quote Anchor link
$criterion = mb_convert_encoding($row['12'], "UTF-8");

Door deze regel werkt mijn script niet meer. Heb al E_All bovenaan staan, server instellingen blokkeren foutmeldingen alsnog.
 
John Berg

John Berg

30/08/2012 09:13:08
Quote Anchor link
Het gaat er nu om om te kijken welke charset het csv bestand is.

Je mag het me mailen, dan kijk ik voor je. Of ergens neerzetten zodat het gedownload kan worden.
 
John Cena

John Cena

30/08/2012 13:14:37
Quote Anchor link
Het is UCS-2 Little Endian.
 
Erwin H

Erwin H

30/08/2012 13:18:28
Quote Anchor link
Waarom probeer je het dan met UTF-8? UCS-2 != UTF-8....
Dit werkt wellicht beter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$criterion
= mb_convert_encoding($row['12'], "UCS-2LE");
?>
 
John Cena

John Cena

31/08/2012 10:00:54
Quote Anchor link
Ik wil hem converteren naar UTF 8 :)
 
John Berg

John Berg

31/08/2012 10:04:07
 
John Cena

John Cena

31/08/2012 10:09:44
Quote Anchor link
Toevallig vrij nieuwe functie?


PHP Fatal error: Call to undefined function mb_convert_e ncoding() in /var/www/html/chilion/adwords/index.php on line 22
 
Chris PHP

Chris PHP

31/08/2012 10:15:40
Quote Anchor link
Chi Lion op 31/08/2012 10:09:44:
Toevallig vrij nieuwe functie?


PHP Fatal error: Call to undefined function mb_convert_e ncoding() in /var/www/html/chilion/adwords/index.php on line 22


Volgens mij heb je gewoon een typefoutje gemaakt. Kijk naar de spatie tussen _e en ncoding :D
 
John Cena

John Cena

31/08/2012 10:17:45
Quote Anchor link
Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$criterion = mb_convert_encoding($row['12'], "UTF-8", "UCS-2LE");


Foutmelding:

PHP Fatal error: Call to undefined function mb_convert_e ncoding() in /var/www/html/chilion/adwords/index.php on line 22

Komt door Putty, die tail -F resultaten niet goed weergeeft.

Foutmelding gewoon:
[31-Aug-2012 10:06:47] PHP Fatal error: Call to undefined function mb_convert_encoding() in /var/www/html/chilion/adwords/index.php on line 22
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.