[PREVIEW] nieuwe layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/01/2011 18:43:31
Quote Anchor link
Ik ben nu bezig met de divs en ik merk het wel in me code dat dat veel minder is dan met tabelen

met divs heb je <div class='class'>text</div>

tabellen:
<table>
<tr>
<td> text<td>
</tr>
</table>

Toevoeging op 28/01/2011 18:45:39:

Ik heb ook nog een vraagje:

Hoe werken main frames?

Ik bedoel ermee . je opent een link en die opent hij in je pagina. dus hij laad login.php maar in prencipe ben je nog steeds op de index.php
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:50:57
 
Milo S

Milo S

28/01/2011 18:47:26
Quote Anchor link
Dat is niet met mainframes maar met de php functie include...
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 18:49:06
Quote Anchor link
@ Jasper: weet ik dat ook weer.

@ Jordi: goed bezig al =)
 
Yea Rupie

Yea Rupie

28/01/2011 18:49:59
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
include('header.php');

switch($page){

    case
'login':
        include('login.php');
    break;
}

include('footer.php');
?>
Gewijzigd op 28/01/2011 18:50:21 door Yea Rupie
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/01/2011 18:51:10
Quote Anchor link
@jurrian Hoe weet jij dat ik al goed bezig ben?
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 18:54:34
Quote Anchor link
Jordi kroon op 28/01/2011 18:51:10:
@jurrian Hoe weet jij dat ik al goed bezig ben?


Uhh. Nou, dat je ontdekt hebt dat het al veel minder blabla is met DIV ipv Tabel. Dat vind ik al goed bezig.

De volgende keer houdt ik mijn complimentjes wel voor me, dan krijg jij ze ook niet meer ;) =S
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/01/2011 18:56:37
Quote Anchor link
haha
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 18:57:50
Quote Anchor link
Jordi, waarom is je site Engelstalig? =P
 
Wouter J

Wouter J

28/01/2011 19:00:42
Quote Anchor link
@jordi, ik zie dat je class= gebruikt. Als een element maar 1 keer voorkomt kun je veel beter id's gebruiken.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/01/2011 19:00:48
Quote Anchor link
omdat het een community is voor iedereen niet specifiek voor nederland

maar:

Ik heb nu dit:

<div class='cnt_img_left'></div>
<div class='cnt_img_mid'>
<span class="title">SFI CLAN . COM</span>
</div>
<div class='cnt_img_right'></div>

en css:
.cnt_img_left {
width:6px;
height:27px;
background: url('images/1.png') repeat-x #DDDDDD;
}
.cnt_img_mid {
width:100%;
height:27px;
background: url('images/2.png') repeat-x #DDDDDD;
}

.cnt_img_right {
width:4px;
height:27px;
background: url('images/3.png') repeat-x #DDDDDD;
}

Alleen de plaatjes verschijnen onder elkaar ipv langs elkaar

Toevoeging op 28/01/2011 19:02:12:

@wouter ik gebruik zelf (bijna) altijd class maar is dat sneller ? Omdat het maar voor 1x is. Ik doe dadelijk als ik met divs klaar ben wel even de id en classes
 
Niels K

Niels K

28/01/2011 19:40:03
Quote Anchor link
ik snap overigens niet wat alleen staande moeders te maken hebben moet cod ? :)

Anyways een hele verbetering op het vorige design, ga zo door!
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 19:42:17
Quote Anchor link
OFFTOPIC
Niels Kieviet op 28/01/2011 19:40:03:
ik snap overigens niet wat alleen staande moeders te maken hebben moet cod ? :)

Anyways een hele verbetering op het vorige design, ga zo door!

Lolled, inderdaad, maar is vast zo'n standaard banner rotation script ofzo =P

 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/01/2011 19:42:33
Quote Anchor link
dankje

Hoezo alleenstaande moeders haha
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 19:45:42
Quote Anchor link
Jordi kroon op 28/01/2011 19:42:33:
dankje

Hoezo alleenstaande moeders haha


Die reclame =P
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/01/2011 19:46:50
Quote Anchor link
ow haha tja google adsense bot moet eens mijn website bekijken en de interesses van bezoekers bekijken

Toevoeging op 28/01/2011 19:52:33:

maar uhm weet iemand van hoe ik het moet doen
dat hij achter elkaar komt testaan

float werkt ook niet
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 19:55:35
Quote Anchor link
Moet je niet ergens een positon: toevoegen? =D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2011 20:17:12
Quote Anchor link
het gebruik van position vind ik ranzig. tenzij je een overlay divje gebruikt.

Maak maar eens een site met absolute en relative door elkaar heen, en zoek de bomen van het bos maar eens. Je verzuipt zo in de ellende....
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/01/2011 20:49:58
Quote Anchor link
ik ben volgens mij al verzopen

Ik blijf er maar niet uitkomen
Ik heb het met vanalles al geprobeerd maar of de plaatjes overlappen elkaar of ze staan onderelkaar of 2 staan goed en 1 staat niet goed
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 21:14:30
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeldje ergens online?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/01/2011 21:46:21
Quote Anchor link
Tuurlijk

Voorbeeld:

http://www.sficlan.com/beta/beta.html
Er zitten nog tabellen in omdat ik nog niet verder was gekomen als de title
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.