Preview: Zakelijke website groothandelaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan H

Jan H

18/06/2008 09:33:00
Quote Anchor link
Hey

Ik ben onlangs begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe website inzake groothandel van sportmateriaal (vooral atletiek).

Dit heb ik al: http://amosport.aczele.be/

Er wordt geen gebruik gemaakt van een database. Bij realisaties heb ik wel een script geschreven dat alle foto's uit een opgegeven folder uitleest, eventueel verkleint en thumbnails van aanmaakt...

De website is nog niet af (zeker niet qua inhoud), maar van design moet dit toch al dicht bij het uiteindelijke resultaat aanleunen.

De website is voorlopig helemaal valid (xhtml en css). Ook heb ik al custom-error pagina's...


Ik heb ook nog een een idee nodig voor een submenu bij "producten" nodig... iemand suggesties? Misschien een dropdown in het hoofdmenu?


alvast bedankt voor jullie commentaren/suggesties.

Jan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan H
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:44:29
 
Mitchell

Mitchell

18/06/2008 09:51:00
Quote Anchor link
Voorkant moet "pakkender" zijn. Plaats er meer foto's dan tekst.
Verder ziet het er wel goed uit.

(Hij is overigens niet valid css. Filter is nog niet echt 'valid'. ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/06/2008 09:57:00
Quote Anchor link
Jan H.

Op het eerste gezicht een overzichtelijke lay-out, maar je mag wel wat duidelijker naar voren laten komen, op het moment dat je de website bezoekt, wat voor website het is. Iets meer een "sport/ atletiek" uitstraling lijkt me wel wenselijk, omdat het toch vooral daarover gaat.

Voor het submenu waar je het over hebt bij de producten: Ik zou die niet in het hoofdmenu doen, je kan wel bijvoorbeeld een menu aan de linkerkant zetten, met de categorieën erin. Afhankelijk van het aantal kan het wel in een uitklapmenu van je hoofdmenu, maar daar wordt het allemaal niet eenvoudiger op.

Je kan het zien als het "bol.com" principe ;) Klik je op boeken, krijg je aan de linkerkant een submenu met keuzemogelijkheden, en de meest verkochte boeken (of de nieuwste, dat weet ik zo niet) staan pontificaal op de pagina.
 
Jan H

Jan H

18/06/2008 10:24:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 18.06.2008 09:51:
Voorkant moet "pakkender" zijn. Plaats er meer foto's dan tekst.
Verder ziet het er wel goed uit.

(Hij is overigens niet valid css. Filter is nog niet echt 'valid'. ;)


inderdaad, hier zou ik in de definitieve versie dan een foto van het bedrijf plaatsen, met een korte beschrijving van de activiteiten...

en die valid css, ook correct :D. Filter zit in CSS 3, nuja, als deze versie uitkomt is de css wel volledig valid ;)
 
ArendJan

ArendJan

18/06/2008 11:26:00
Quote Anchor link
Paar puntjes van mijn kant:

1 De site mag nog wat breder zijn dan hij nu is, benut de ruimte!
2 In de header mag wel wat meer het onderwerp van de site uitspreken. (i.p.v. een klein plaatje links)
3 Die foto zou ik niet boven de tekst plaatsen. Je welkomst-tekst kun je beter direct bovenaan doen.
4 Op de homepage kun je bijvoorbeeld een rechterkolom aanmaken met de koopjes en foto's van producten.

Ik zou de site proberen een nog iets professionelere look te geven. Iets meer content op de homepage en meer laten zien aan potentiele kopers.
 
Jan H

Jan H

18/06/2008 11:50:00
Quote Anchor link
ok,

De site is nu 100px breder geworden. Nu ga ik ook de plaats hebben om een menu in de linker-of rechterkolom te maken bij Producten en Home.

De header moet ik nu wel herwerken, dit komt later wel :)

alvast bedankt voor de commentaren
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 10:41:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem dat ik niet direct kan oplossen.Op de homepage heb ik nu een soort box met daarin de adresgegevens e.d. In FIrefox en Safari worden de opsommingstekens hier mooi achterwege gelaten (zoals het hoort), maar in Internet Explorer blijven deze bullets tevoorschijn komen...

2e vraagje
Bij producten => de ongeordende lijst => Hoe kan ik de bullets centeren t.o.v. mijn tekst dat ernaast staat? Want nu zweven deze zo ergens bovenaan de regel...


bedankt...

edit: frontpage -> homepage dus :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan H
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

19/06/2008 10:49:00
Quote Anchor link
Even een paar puntjes:

1. Je hebt rechts een menu, voor elk item zet je een img neer. Je kan beter de a tag een bg image meegeven via css. (nog beter als alles in 1 plaatje zit die je telkens een X aantal pixels verplaatst).
2. Je moet op je lijst (ul) zetten list-style-type: none; om die bullets weg te halen.
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 11:00:00
Quote Anchor link
iltar van der berg schreef op 19.06.2008 10:49:
Even een paar puntjes:

1. Je hebt rechts een menu, voor elk item zet je een img neer. Je kan beter de a tag een bg image meegeven via css. (nog beter als alles in 1 plaatje zit die je telkens een X aantal pixels verplaatst).
2. Je moet op je lijst (ul) zetten list-style-type: none; om die bullets weg te halen.
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.


1=> ok
2=> werkt niet :) Maar ik was het inderdaad vergeten plaatsen...
3 => wth -_- Alles is in kladblok gemaakt ... Waaruit leid je misschien af dat ik in frontpage zou werken :s
 
KrissCross

KrissCross

19/06/2008 11:14:00
Quote Anchor link
iltar van der berg schreef op 19.06.2008 10:49:
Even een paar puntjes:
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.

Hij heeft het over zijn frontpage alias homepage en niet over het programma Frontpage.
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 11:25:00
Quote Anchor link
css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
td { vertical-align: top; }
Voor je contact pagina, dan staat het woordje "bericht" en dat "*" boven.

Overigens, waarom gebruik je *, als je niet eens verteld wat het betekend? ;)
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/06/2008 11:26:00
Quote Anchor link
ik raad je zowiezo af om kladblok te gebruiken, gebruik zoals iltar al zei Notepad++ of een ander editor met kleurtjes :)

Verder vind ik de site er op het eerst goed uitzien, maar als ik wat langer kijk vraag ik me toch echt af hoe je die header hebt gemaakt? De lijnen zijn nogal hoekerig. En idd zou ik geen dat plaatje niet gebruiken, wat is het eigenlijk?

En ik zou even een fatsoenlijke controle in je formulier bouwen. Ik weet niet of je een leeg mailtje hebt gekregen, maar die javascript beveiliging houdt mij niet tegen om jouw een mailtje zonder tekst te sturen (javascript kun je uitschakelen).

Daarnaast staat het ook vele malen mooier om het formulier terug te krijgen met rode lijntjes eromheen, ipv een javascript alert.
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 11:40:00
Quote Anchor link
Eigenlijk gebruik ik Textwrangler, een editor voor op Mac. Ik gebruik het '*' omdat ik er vanuit ga dat de mensen dit wel zullen begrijpen zeker? Nuja, kzal het in de legende zetten : )

De header is een tussenoplossing. Ik heb deze voorlopig uitgerokken tot 800px, daarom dat deze dus op niets trekt :') Na de examens maak ik wel een nieuwe... De controle op het leeg versturen van een formulier moet ik ook nog even inbouwen..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
td { vertical-align: top; }
lijkt niet echt te werken...

bedankt
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Mh.. Dacht dat het wel zou moeten werken. (Gebruik al een lange tijd geen tables meer.) Anders kan je het in het document nog zo doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td valign="top"></td>
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

19/06/2008 15:17:00
Quote Anchor link
Of gebruik ook gewoon geen tables.
http://amosport.aczele.be/brochure.php
Daar heb je een formulier, met daarin weer zon vieze table...

Een formulier heeft altijd minimaal de volgende opbouw om valid te zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<form method="(post|get)" action="">
    <fieldset>
        <legend>Formulier</legend>
        <!-- hier je input velden -->
    </fieldset>
</form>
 
Jan H

Jan H

20/06/2008 20:20:00
Quote Anchor link
Ik krijg de bullets in mijn lijst van mn submenu (op index.php en producten.php) niet weg in IE -_- Kan iemand mij helpen? Er staat nochtans in mijn CSS-file:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu ul {
    list-style: none;
}
 
Mitchell

Mitchell

20/06/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Jan H schreef op 20.06.2008 20:20:
Ik krijg de bullets in mijn lijst van mn submenu (op index.php en producten.php) niet weg in IE -_- Kan iemand mij helpen? Er staat nochtans in mijn CSS-file:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu ul {
    list-style: none;
}


Correctie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu li {
    list-style-type: none;
}
 
Wouter K

Wouter K

20/06/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.
 

20/06/2008 23:29:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 20.06.2008 23:23:
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.

Welk menu?Het bovenste menu zeker?
Misschien is het slim om je browser te vermelden, aangezien ze allemaal een webpagina anders renderen....
Hier, in Opera, is alleen brochure niet goed.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jan H

Jan H

21/06/2008 07:56:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 20.06.2008 23:23:
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.


Toch niet door de scrollbalk dat erbij komt? Heb je screens?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

21/06/2008 09:07:00
Quote Anchor link
Leuke site, heb niet naar de bron gekeken. Boven het menu (de header), hoort die wit? Want ik krijg iig niets te zien. Ik zou voor de netheid werken met mod_rewrite, dat staat iets professioneler, want welke klant/weet ik wat wil nou weten dat jouw pagina's werken met PHP?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.