Preview: Zakelijke website groothandelaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan H

Jan H

18/06/2008 09:33:00
Quote Anchor link
Hey

Ik ben onlangs begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe website inzake groothandel van sportmateriaal (vooral atletiek).

Dit heb ik al: http://amosport.aczele.be/

Er wordt geen gebruik gemaakt van een database. Bij realisaties heb ik wel een script geschreven dat alle foto's uit een opgegeven folder uitleest, eventueel verkleint en thumbnails van aanmaakt...

De website is nog niet af (zeker niet qua inhoud), maar van design moet dit toch al dicht bij het uiteindelijke resultaat aanleunen.

De website is voorlopig helemaal valid (xhtml en css). Ook heb ik al custom-error pagina's...


Ik heb ook nog een een idee nodig voor een submenu bij "producten" nodig... iemand suggesties? Misschien een dropdown in het hoofdmenu?


alvast bedankt voor jullie commentaren/suggesties.

Jan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan H
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 19:34:49
 
Mitchell

Mitchell

18/06/2008 09:51:00
Quote Anchor link
Voorkant moet "pakkender" zijn. Plaats er meer foto's dan tekst.
Verder ziet het er wel goed uit.

(Hij is overigens niet valid css. Filter is nog niet echt 'valid'. ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/06/2008 09:57:00
Quote Anchor link
Jan H.

Op het eerste gezicht een overzichtelijke lay-out, maar je mag wel wat duidelijker naar voren laten komen, op het moment dat je de website bezoekt, wat voor website het is. Iets meer een "sport/ atletiek" uitstraling lijkt me wel wenselijk, omdat het toch vooral daarover gaat.

Voor het submenu waar je het over hebt bij de producten: Ik zou die niet in het hoofdmenu doen, je kan wel bijvoorbeeld een menu aan de linkerkant zetten, met de categorieën erin. Afhankelijk van het aantal kan het wel in een uitklapmenu van je hoofdmenu, maar daar wordt het allemaal niet eenvoudiger op.

Je kan het zien als het "bol.com" principe ;) Klik je op boeken, krijg je aan de linkerkant een submenu met keuzemogelijkheden, en de meest verkochte boeken (of de nieuwste, dat weet ik zo niet) staan pontificaal op de pagina.
 
Jan H

Jan H

18/06/2008 10:24:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 18.06.2008 09:51:
Voorkant moet "pakkender" zijn. Plaats er meer foto's dan tekst.
Verder ziet het er wel goed uit.

(Hij is overigens niet valid css. Filter is nog niet echt 'valid'. ;)


inderdaad, hier zou ik in de definitieve versie dan een foto van het bedrijf plaatsen, met een korte beschrijving van de activiteiten...

en die valid css, ook correct :D. Filter zit in CSS 3, nuja, als deze versie uitkomt is de css wel volledig valid ;)
 
ArendJan

ArendJan

18/06/2008 11:26:00
Quote Anchor link
Paar puntjes van mijn kant:

1 De site mag nog wat breder zijn dan hij nu is, benut de ruimte!
2 In de header mag wel wat meer het onderwerp van de site uitspreken. (i.p.v. een klein plaatje links)
3 Die foto zou ik niet boven de tekst plaatsen. Je welkomst-tekst kun je beter direct bovenaan doen.
4 Op de homepage kun je bijvoorbeeld een rechterkolom aanmaken met de koopjes en foto's van producten.

Ik zou de site proberen een nog iets professionelere look te geven. Iets meer content op de homepage en meer laten zien aan potentiele kopers.
 
Jan H

Jan H

18/06/2008 11:50:00
Quote Anchor link
ok,

De site is nu 100px breder geworden. Nu ga ik ook de plaats hebben om een menu in de linker-of rechterkolom te maken bij Producten en Home.

De header moet ik nu wel herwerken, dit komt later wel :)

alvast bedankt voor de commentaren
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 10:41:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem dat ik niet direct kan oplossen.Op de homepage heb ik nu een soort box met daarin de adresgegevens e.d. In FIrefox en Safari worden de opsommingstekens hier mooi achterwege gelaten (zoals het hoort), maar in Internet Explorer blijven deze bullets tevoorschijn komen...

2e vraagje
Bij producten => de ongeordende lijst => Hoe kan ik de bullets centeren t.o.v. mijn tekst dat ernaast staat? Want nu zweven deze zo ergens bovenaan de regel...


bedankt...

edit: frontpage -> homepage dus :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan H
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

19/06/2008 10:49:00
Quote Anchor link
Even een paar puntjes:

1. Je hebt rechts een menu, voor elk item zet je een img neer. Je kan beter de a tag een bg image meegeven via css. (nog beter als alles in 1 plaatje zit die je telkens een X aantal pixels verplaatst).
2. Je moet op je lijst (ul) zetten list-style-type: none; om die bullets weg te halen.
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 11:00:00
Quote Anchor link
iltar van der berg schreef op 19.06.2008 10:49:
Even een paar puntjes:

1. Je hebt rechts een menu, voor elk item zet je een img neer. Je kan beter de a tag een bg image meegeven via css. (nog beter als alles in 1 plaatje zit die je telkens een X aantal pixels verplaatst).
2. Je moet op je lijst (ul) zetten list-style-type: none; om die bullets weg te halen.
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.


1=> ok
2=> werkt niet :) Maar ik was het inderdaad vergeten plaatsen...
3 => wth -_- Alles is in kladblok gemaakt ... Waaruit leid je misschien af dat ik in frontpage zou werken :s
 
KrissCross

KrissCross

19/06/2008 11:14:00
Quote Anchor link
iltar van der berg schreef op 19.06.2008 10:49:
Even een paar puntjes:
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.

Hij heeft het over zijn frontpage alias homepage en niet over het programma Frontpage.
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 11:25:00
Quote Anchor link
css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
td { vertical-align: top; }
Voor je contact pagina, dan staat het woordje "bericht" en dat "*" boven.

Overigens, waarom gebruik je *, als je niet eens verteld wat het betekend? ;)
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/06/2008 11:26:00
Quote Anchor link
ik raad je zowiezo af om kladblok te gebruiken, gebruik zoals iltar al zei Notepad++ of een ander editor met kleurtjes :)

Verder vind ik de site er op het eerst goed uitzien, maar als ik wat langer kijk vraag ik me toch echt af hoe je die header hebt gemaakt? De lijnen zijn nogal hoekerig. En idd zou ik geen dat plaatje niet gebruiken, wat is het eigenlijk?

En ik zou even een fatsoenlijke controle in je formulier bouwen. Ik weet niet of je een leeg mailtje hebt gekregen, maar die javascript beveiliging houdt mij niet tegen om jouw een mailtje zonder tekst te sturen (javascript kun je uitschakelen).

Daarnaast staat het ook vele malen mooier om het formulier terug te krijgen met rode lijntjes eromheen, ipv een javascript alert.
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 11:40:00
Quote Anchor link
Eigenlijk gebruik ik Textwrangler, een editor voor op Mac. Ik gebruik het '*' omdat ik er vanuit ga dat de mensen dit wel zullen begrijpen zeker? Nuja, kzal het in de legende zetten : )

De header is een tussenoplossing. Ik heb deze voorlopig uitgerokken tot 800px, daarom dat deze dus op niets trekt :') Na de examens maak ik wel een nieuwe... De controle op het leeg versturen van een formulier moet ik ook nog even inbouwen..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
td { vertical-align: top; }
lijkt niet echt te werken...

bedankt
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Mh.. Dacht dat het wel zou moeten werken. (Gebruik al een lange tijd geen tables meer.) Anders kan je het in het document nog zo doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td valign="top"></td>
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

19/06/2008 15:17:00
Quote Anchor link
Of gebruik ook gewoon geen tables.
http://amosport.aczele.be/brochure.php
Daar heb je een formulier, met daarin weer zon vieze table...

Een formulier heeft altijd minimaal de volgende opbouw om valid te zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<form method="(post|get)" action="">
    <fieldset>
        <legend>Formulier</legend>
        <!-- hier je input velden -->
    </fieldset>
</form>
 
Jan H

Jan H

20/06/2008 20:20:00
Quote Anchor link
Ik krijg de bullets in mijn lijst van mn submenu (op index.php en producten.php) niet weg in IE -_- Kan iemand mij helpen? Er staat nochtans in mijn CSS-file:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu ul {
    list-style: none;
}
 
Mitchell

Mitchell

20/06/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Jan H schreef op 20.06.2008 20:20:
Ik krijg de bullets in mijn lijst van mn submenu (op index.php en producten.php) niet weg in IE -_- Kan iemand mij helpen? Er staat nochtans in mijn CSS-file:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu ul {
    list-style: none;
}


Correctie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu li {
    list-style-type: none;
}
 
Wouter K

Wouter K

20/06/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.
 

20/06/2008 23:29:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 20.06.2008 23:23:
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.

Welk menu?Het bovenste menu zeker?
Misschien is het slim om je browser te vermelden, aangezien ze allemaal een webpagina anders renderen....
Hier, in Opera, is alleen brochure niet goed.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jan H

Jan H

21/06/2008 07:56:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 20.06.2008 23:23:
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.


Toch niet door de scrollbalk dat erbij komt? Heb je screens?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

21/06/2008 09:07:00
Quote Anchor link
Leuke site, heb niet naar de bron gekeken. Boven het menu (de header), hoort die wit? Want ik krijg iig niets te zien. Ik zou voor de netheid werken met mod_rewrite, dat staat iets professioneler, want welke klant/weet ik wat wil nou weten dat jouw pagina's werken met PHP?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.