Printen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »
Mitchel V

Mitchel V

17/09/2010 12:55:09
Quote Anchor link
Hallo.

Ik wil graag brieven uitprinten.
Maar hoe kan ik dat doen?

Ik wil dat er 1 knop komt met "print brieven" en dat hij dan iets print.
En ik wil natuurlijk zelf bepalen wat hij uit print.

Ik wil ook dat hij een adres print wat door het doorzichtige folie heen te zien in.
hoe kan ik dit het beste doen?

Zijn er trouwens ook bepaalde instellingen die ik mee kan geven?
Zo als dat hij dit 2 x moet uit printen?
Of dat hij hem omgekeerd moet uit printen (horizontaal)?

Bedankt.
Gewijzigd op 17/09/2010 12:56:04 door Mitchel V
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 22:43:25
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

17/09/2010 13:55:45
Quote Anchor link
Mitchel V op 17/09/2010 12:55:09:
Hallo.

Ik wil graag brieven uitprinten.
Maar hoe kan ik dat doen?

Ik wil dat er 1 knop komt met "print brieven" en dat hij dan iets print.
En ik wil natuurlijk zelf bepalen wat hij uit print.

Google op javascript print
Mitchel V op 17/09/2010 12:55:09:
Ik wil ook dat hij een adres print wat door het doorzichtige folie heen te zien in.
hoe kan ik dit het beste doen?

Met een div met absolute positie
Mitchel V op 17/09/2010 12:55:09:
Zijn er trouwens ook bepaalde instellingen die ik mee kan geven?
Zo als dat hij dit 2 x moet uit printen?
Of dat hij hem omgekeerd moet uit printen (horizontaal)?

Geen idee. Google?
Mitchel V op 17/09/2010 12:55:09:
Bedankt.

Geen dank ;-)
Gewijzigd op 17/09/2010 13:56:07 door Tobias Tobias
 
Johan Dam

Johan Dam

17/09/2010 13:59:55
Quote Anchor link
je kan printen met de javascript functie

window.print();

Normaliteit print je dan de hele pagina, je zou dus eerst de brief in een nieuw venster kunnen openen en daarna de print functie.

Ook is het mogelijk dit via een iframe te doen, maar dan moet je je voorbereiden op browser verschillen en hoofdbrekers.

Dat van de instellingen weet ik zo niet of dat mogelijk is. Ik gok van niet, maar wie weet.

Wel ter info, de window.print() begint niet meteen met printen, de gebruiker zal een venster zien waar hij printers kan selecteren, inkt, en andere instellingen (volgens mij ook hoe vaak hij print) deze instellingen kan je zelf niet veranderen of beinvloeden, dat is helemaal aan de gebruiker. Je kan alleen het venster ervoor tevoorschijn halen

Makkelijkste wat je kan doen is iets als <a href="brief.html" target"_blank">brief!</a>

en in brief.html zet je

<script type="text/javascript">
window.print();
</script>

Er zijn oplossignen die wat mooier / geavanceerder werken, maar ik vermoed dat je de voorkeur geeft aan iets wat makkelijk toe te passen is en wat je nog kan snappen ook.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

17/09/2010 14:50:01
Quote Anchor link
Johan Dam waarom een speciale pagina voor een brief maken?

Quote:
Normaliteit print je dan de hele pagina, je zou dus eerst de brief in een nieuw venster kunnen openen en daarna de print functie.


Je kunt ook een print css maken.
 
Mitchel V

Mitchel V

17/09/2010 14:53:13
Quote Anchor link
Het is niet de bedoeling om de pagina uit te drukken.
het is de bedoeling om data uit de database uit te drukken van leden.

Dus inpreciepe als ik op printen druk zie ik niet wat hij print want dat is achter de schermen.

Wat de bedoeling is:
Een herinnering brief uitprinten.
adres enz komt uit de database...

kan ik niet anders een div maken? en die dan verstoppen en dan de inhoudt van die div printen? :)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

17/09/2010 14:55:47
Quote Anchor link
Mitchel dat kan, dit mbv een print css (media="print) dat de rest van pagina verbergt en de div toont
 
Johan Dam

Johan Dam

17/09/2010 15:10:26
Quote Anchor link
De reden waarom ik je adviseer om het in een aparte pagina te doen (welke de gegevens uit de database haalt) is omdat het erg lastig is om een specifiek deel van een pagina te printen, zoals de inhoud van een div. Iedere browser heeft hier zijn eigen regels en toepassingen voor.

Als het kan, open een popupje met de info, gebruik de print functie en doe daarna window.close om het popupje weer te sluiten.


een print css zou ook moet kunnen, maar dan zou je volgens mij alles ontzichtbaar moeten maken behalve de gewenste div en die uitvergroten... nog steeds niet de makkelijkste methode lijkt me.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

17/09/2010 15:46:50
Quote Anchor link
Johan Dam op 17/09/2010 15:10:26:
De reden waarom ik je adviseer om het in een aparte pagina te doen (welke de gegevens uit de database haalt) is omdat het erg lastig is om een specifiek deel van een pagina te printen, zoals de inhoud van een div. Iedere browser heeft hier zijn eigen regels en toepassingen voor.


Helemaal mee eens. Ik krijg het in ieder geval niet voor elkaar om iedere browser dezelfde print te krijgen via print div.
 
Mitchel V

Mitchel V

17/09/2010 18:59:39
Quote Anchor link
ok dan ga ik het maar via een POPup proberen.
Maar print hij dan niet ook de URL er bij? want dat wil ik niet :)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

17/09/2010 19:50:40
Quote Anchor link
Waarom zou je dit via een pagina doen? Feit is dat je het in geen browser hetzelfde krijgt en je bij browsers (met standaardinstellingen) ook altijd kop- en voetteksten hebt.

Ik zou zoiets, als het persé online moet blijven, doen door het genereren van een PDF. Maar als ik de database met gegevens ook via ODBC kan bereiken zou ik gebruik maken van desktop software: rapport-makers, Word of zelf Access.

(en nu niet gaan huilen omdat ik Access zeg... ;) dat is best geschikt als rapport-generator van een live gekoppelde tabel)
 
Mitchel V

Mitchel V

18/09/2010 13:05:39
Quote Anchor link
ik weet dat het via access en word kan, maar dat wil ik niet =)
Ik denk dat ik het naar PDF moet om zetten en dan printen.

maar hoe maak ik zown PDF file? =)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

18/09/2010 13:06:38
Quote Anchor link
FPDF

Edit:
Maar waarom geen Word? Perfect om brieven te maken en met een gekoppelde database te gebruiken om de brief te personaliseren. Ook zeer geschikt voor gebruik in combinatie met labelprinters of stickervellen.
Gewijzigd op 18/09/2010 13:08:52 door Elwin - Fratsloos
 
Mitchel V

Mitchel V

27/09/2010 00:25:06
Quote Anchor link
nu gaat het wat moeilijker worden.
ik heb alles op een pagina gezet.

maar ik wil elke nieuwe brief op de pagina zetten.
hoe doe ik dat?
want de inhoudt kan verschillen.

bij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script type="text/javascript">
window.print();
</script>

geeft hij een lege pagina aan.

maar bij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="button" value="Print This Page" onClick="window.print()">

geeft hij wel alles weer..
maar hoe krijg ik elke brief op een nieuwe pagina?
en een print knop uitprinten is ook niet erg netjes.

Toevoeging op 27/09/2010 20:20:57:

Kan iemand mij helpen?

Ik moet dus per pagina het afdrukken.
hoe kan ik dat instellen?

ook wil ik geen URL op de uitgeprinte brief hebben.
En ook geen BLZ nummering...
 
Mitchel V

Mitchel V

28/09/2010 09:57:23
Quote Anchor link
misschien is dit een oplossing:

Ik maak een div: print
en dan maak ik daar de hoogte en de breete van een A4.
Maar wat zijn de maten?

En hoe kan ik alleen de divs uitprinten met naam: print ?
 
Tim Fendt

Tim Fendt

28/09/2010 10:07:25
Quote Anchor link
2480 X 3508 pixels

div printen weet ik niet.
http://www.google.nl
 
Marc rc is as

Marc rc is as

28/09/2010 10:12:29
Quote Anchor link
In de <HEAD>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<style type="text/css" media="print">
<!--
@import url("include/print.css");
-->
</style>


in je print.css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
body {
    visibility: hidden;
    margin:0px;
}

.uitprinten {
     visibility: visible;
}

.printbutton {
     visibility: hidden;
     width: 30px;
}


Die css kan je naar believen uitbreiden.

De DIV die je wil printen doe je als volgt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div id="divnaam" class="uitprinten">

<!--Hier jouw content-->

<input type="button" class="printbutton"
  onClick="window.print()"
  value="brief afdrukken"/>

</div>
 
Mitchel V

Mitchel V

28/09/2010 13:16:16
Quote Anchor link
ok top hij print de div's goed uit!
Maar nu.

Hij print ook nog eens het volgende uit wat ik niet wil:
Pagina title
Pagina URL
Pagina nummering
Datum

Zou ik dat kunnen aanpassen?
 
Marc rc is as

Marc rc is as

28/09/2010 13:28:01
Quote Anchor link
Zoek naar @page, daar vind je dat soort dingen.
Verder is dat echt een browser ding.
Bij IE Pagina instellingen voettekst en kopteksten op "leeg" zetten
 
Justin S

Justin S

28/09/2010 14:50:38
Quote Anchor link
Mitchel V op 28/09/2010 13:16:16:
ok top hij print de div's goed uit!
Maar nu.

Hij print ook nog eens het volgende uit wat ik niet wil:
Pagina title
Pagina URL
Pagina nummering
Datum

Zou ik dat kunnen aanpassen?


Ken je het fenomeen Google? Heb je dat überhaupt sinds je begin post ook maar één keer gebruikt?
Gewijzigd op 28/09/2010 14:51:27 door Justin S
 
Mitchel V

Mitchel V

28/09/2010 15:44:58
Quote Anchor link
Justin Streuper op 28/09/2010 14:50:38:
Ken je het fenomeen Google? Heb je dat überhaupt sinds je begin post ook maar één keer gebruikt?

Ik ken google.
Ja ik heb google gebruikt.
En ja ik heb google veel meer dan 1x gebruikt.

Fijn dat je interesse toont, volgende keer topic aanmaken in koffie hoek?

@marc.
Ok bedankt!
Hier kom ik er wel mee uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.