Priveberichten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:11:47
Quote Anchor link
Hallo,

Je ziet op sommige sites wel eens dat ze in het menu hebben staan: Priveberichten (2) die 2 staat dan voor aantal berichten.

Zoiets wil ik ook graag hebben voor mijn site.

Heeft iemand zoiets of weet iemand een tutorial waar ik iets uit kan halen?

Alvast bedankt.

Mvg, Henk
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 05:03:29
 

22/02/2011 11:14:56
Quote Anchor link
Kan je SQL?
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:15:39
Quote Anchor link
Ja, maar niet zover als dit
Gewijzigd op 22/02/2011 11:15:55 door Henke van der bunt
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:15:45
Quote Anchor link
Wat heb je tot nu toe zelf geprobeerd?

Ik zou beginnen met de MySQL beginnerstutorial te lezen. Hier kun je veel informatie uithalen.
 

22/02/2011 11:16:23
Quote Anchor link
Henke van der bunt op 22/02/2011 11:15:39:
Ja, maar niet zover als dit


Dan ga je sql leren :-)
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:17:51
Quote Anchor link
Daar had ik al gekeken.

maar staat niks in over mijn vraag
 

22/02/2011 11:18:57
Quote Anchor link
Nee, niet specifiek. Maar als je SQL kan (van normaliseren tot joins), dan is het gewoon een kwestie van denken en kan je zelf maken hoe het moet.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:19:48
Quote Anchor link
Tjonge.

Weer 5 dagen bezig zo'n hele website te lezen.

Nee bedankt.
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:20:09
Quote Anchor link
Een klein duwtje in de goede richting: (je zult zelf de rest nog even moeten bedenken).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$query
= "
SELECT
    *
FROM
    berichten
WHERE
    read = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten';
    }

?>
Gewijzigd op 22/02/2011 11:22:29 door Bram Boos
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:20:57
Quote Anchor link
Ok bedankt
 

22/02/2011 11:24:25
Quote Anchor link
Henke van der bunt op 22/02/2011 11:19:48:
Tjonge.

Weer 5 dagen bezig zo'n hele website te lezen.

Nee bedankt.

Als je de kennis in huis hebt, dan hoef je die site niet door te lezen. En je hoeft niet per se die site door te lezen. Je kunt ook een boek over SQL doorlezen. Maar toch zul je het zelf moeten doen. Het komt je niet aanwaaien. Tenzij je het iemand voor jou laat doen. Dan moet je een vacature plaatsen.
Bram Boos op 22/02/2011 11:20:09:
Een klein duwtje in de goede richting: (je zult zelf de rest nog even moeten bedenken).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$query
= "
SELECT
    *
FROM
    berichten
WHERE
    read = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten';
    }

?>

Als dit al een opzet is... Volgens mij niet echt.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:28:32
Quote Anchor link
Ik heb hem geprobeerd.
Hij geeft telkens aan dat er geen priveberichten zijn, twerwijl ze toch in de database zitten.

Hoe kan dat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$query
= "
SELECT
    *
FROM
    priveberichten
WHERE
    gelezen = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten (0)';
    }

?>
 

22/02/2011 11:30:46
Quote Anchor link
Tja, niet de juiste query, niet de juiste tabel, geen gebruik van mysqli, een andere fout?
Sowieso kan die query anders. En die andere fout weghalen 'toevoegen'. Ik zeg niet voor niets dat dit geen opzet is.
Gewijzigd op 22/02/2011 11:31:23 door
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:30:49
Quote Anchor link
Ik had nog gezegd dat je zelf de rest nog moet invullen. Je vergeet de query uit te voeren.

Hoe je dat doe kun je nogmaals hier vinden...
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:32:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$cfg
['host'] = 'localhost'; // Meestal localhost
$cfg['user'] = ''; // gebruikersnaam
$cfg['pass'] = ''; // Paswoord
$cfg['datb'] = ''; // Database naam

$try['connect'] = mysql_connect($cfg['host'], $cfg['user'], $cfg['pass']) or die(mysql_error());
$try['selectd'] = mysql_select_db($cfg['datb'], $try['connect']) or die (mysql_error());
?>


Dit staat er boven? Moet toch goed zijn?
Gewijzigd op 22/02/2011 11:32:43 door Henke van der bunt
 

22/02/2011 11:34:02
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:36:31
Quote Anchor link
Ten eerste: gebruik nooit die().
Ten tweede: je kan beter mysqli gebruiken aangezien mysql verouderd is.
Ten derde: er zit geen foutafhandeling in...
Ten vierde: dit is een code om verbinding te maken, je moet nog steeds de query uitvoeren. Informatie hierover kun je vinden in eerdergenoemde tutorial.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
ini_set('display_errors', 'On');

error_reporting(E_ALL);

    $db['host']                 = 'localhost';

    $db['gebruikersnaam']             = 'root';

    $db['wachtwoord']             = '******';

    $db['database']             = '******';

    

    $Mysqli = new mysqli($db['host'], $db['gebruikersnaam'], $db['wachtwoord'], $db['database']);

    

        if(mysqli_connect_errno())

        {


            echo 'Fout bij verbinding: '.$Mysqli->error;

        }

?>
Gewijzigd op 22/02/2011 11:37:46 door Bram Boos
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:36:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$mysqli
= new mysqli('');
if(mysqli_connect_errno())
{

    trigger_error('Fout bij verbinding: '.$mysqli->error);
}



$sql = "SELECT * FROM priveberichten WHERE gelezen = 0";
if(!$result = $mysqli->query($sql))
{

    trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}


if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten (0)';
    }

?>


Heb nu dit, en nog steeds 0 :S
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/02/2011 11:40:41
Quote Anchor link
Als je bovenin $mysqli met kleine letter zet, moet je het niet verderop ineens met hoofdletter doen.
 

22/02/2011 11:40:56
Quote Anchor link
Bram Boos op 22/02/2011 11:36:31:
(...)
Ten tweede: je kan beter mysqli gebruiken aangezien mysql verouderd is.
(...)


Je kunt beter pdo gebruiken dan mysqli, aangezien mysqli rotzooi is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2011 11:47:48
Quote Anchor link
Leg uit Karl :-P
Gewijzigd op 22/02/2011 11:48:23 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.