Priveberichten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:11:47
Quote Anchor link
Hallo,

Je ziet op sommige sites wel eens dat ze in het menu hebben staan: Priveberichten (2) die 2 staat dan voor aantal berichten.

Zoiets wil ik ook graag hebben voor mijn site.

Heeft iemand zoiets of weet iemand een tutorial waar ik iets uit kan halen?

Alvast bedankt.

Mvg, Henk
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:56:45
 

22/02/2011 11:14:56
Quote Anchor link
Kan je SQL?
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:15:39
Quote Anchor link
Ja, maar niet zover als dit
Gewijzigd op 22/02/2011 11:15:55 door Henke van der bunt
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:15:45
Quote Anchor link
Wat heb je tot nu toe zelf geprobeerd?

Ik zou beginnen met de MySQL beginnerstutorial te lezen. Hier kun je veel informatie uithalen.
 

22/02/2011 11:16:23
Quote Anchor link
Henke van der bunt op 22/02/2011 11:15:39:
Ja, maar niet zover als dit


Dan ga je sql leren :-)
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:17:51
Quote Anchor link
Daar had ik al gekeken.

maar staat niks in over mijn vraag
 

22/02/2011 11:18:57
Quote Anchor link
Nee, niet specifiek. Maar als je SQL kan (van normaliseren tot joins), dan is het gewoon een kwestie van denken en kan je zelf maken hoe het moet.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:19:48
Quote Anchor link
Tjonge.

Weer 5 dagen bezig zo'n hele website te lezen.

Nee bedankt.
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:20:09
Quote Anchor link
Een klein duwtje in de goede richting: (je zult zelf de rest nog even moeten bedenken).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$query
= "
SELECT
    *
FROM
    berichten
WHERE
    read = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten';
    }

?>
Gewijzigd op 22/02/2011 11:22:29 door Bram Boos
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:20:57
Quote Anchor link
Ok bedankt
 

22/02/2011 11:24:25
Quote Anchor link
Henke van der bunt op 22/02/2011 11:19:48:
Tjonge.

Weer 5 dagen bezig zo'n hele website te lezen.

Nee bedankt.

Als je de kennis in huis hebt, dan hoef je die site niet door te lezen. En je hoeft niet per se die site door te lezen. Je kunt ook een boek over SQL doorlezen. Maar toch zul je het zelf moeten doen. Het komt je niet aanwaaien. Tenzij je het iemand voor jou laat doen. Dan moet je een vacature plaatsen.
Bram Boos op 22/02/2011 11:20:09:
Een klein duwtje in de goede richting: (je zult zelf de rest nog even moeten bedenken).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$query
= "
SELECT
    *
FROM
    berichten
WHERE
    read = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten';
    }

?>

Als dit al een opzet is... Volgens mij niet echt.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:28:32
Quote Anchor link
Ik heb hem geprobeerd.
Hij geeft telkens aan dat er geen priveberichten zijn, twerwijl ze toch in de database zitten.

Hoe kan dat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$query
= "
SELECT
    *
FROM
    priveberichten
WHERE
    gelezen = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten (0)';
    }

?>
 

22/02/2011 11:30:46
Quote Anchor link
Tja, niet de juiste query, niet de juiste tabel, geen gebruik van mysqli, een andere fout?
Sowieso kan die query anders. En die andere fout weghalen 'toevoegen'. Ik zeg niet voor niets dat dit geen opzet is.
Gewijzigd op 22/02/2011 11:31:23 door
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:30:49
Quote Anchor link
Ik had nog gezegd dat je zelf de rest nog moet invullen. Je vergeet de query uit te voeren.

Hoe je dat doe kun je nogmaals hier vinden...
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:32:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$cfg
['host'] = 'localhost'; // Meestal localhost
$cfg['user'] = ''; // gebruikersnaam
$cfg['pass'] = ''; // Paswoord
$cfg['datb'] = ''; // Database naam

$try['connect'] = mysql_connect($cfg['host'], $cfg['user'], $cfg['pass']) or die(mysql_error());
$try['selectd'] = mysql_select_db($cfg['datb'], $try['connect']) or die (mysql_error());
?>


Dit staat er boven? Moet toch goed zijn?
Gewijzigd op 22/02/2011 11:32:43 door Henke van der bunt
 

22/02/2011 11:34:02
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:36:31
Quote Anchor link
Ten eerste: gebruik nooit die().
Ten tweede: je kan beter mysqli gebruiken aangezien mysql verouderd is.
Ten derde: er zit geen foutafhandeling in...
Ten vierde: dit is een code om verbinding te maken, je moet nog steeds de query uitvoeren. Informatie hierover kun je vinden in eerdergenoemde tutorial.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
ini_set('display_errors', 'On');

error_reporting(E_ALL);

    $db['host']                 = 'localhost';

    $db['gebruikersnaam']             = 'root';

    $db['wachtwoord']             = '******';

    $db['database']             = '******';

    

    $Mysqli = new mysqli($db['host'], $db['gebruikersnaam'], $db['wachtwoord'], $db['database']);

    

        if(mysqli_connect_errno())

        {


            echo 'Fout bij verbinding: '.$Mysqli->error;

        }

?>
Gewijzigd op 22/02/2011 11:37:46 door Bram Boos
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:36:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$mysqli
= new mysqli('');
if(mysqli_connect_errno())
{

    trigger_error('Fout bij verbinding: '.$mysqli->error);
}



$sql = "SELECT * FROM priveberichten WHERE gelezen = 0";
if(!$result = $mysqli->query($sql))
{

    trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}


if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten (0)';
    }

?>


Heb nu dit, en nog steeds 0 :S
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/02/2011 11:40:41
Quote Anchor link
Als je bovenin $mysqli met kleine letter zet, moet je het niet verderop ineens met hoofdletter doen.
 

22/02/2011 11:40:56
Quote Anchor link
Bram Boos op 22/02/2011 11:36:31:
(...)
Ten tweede: je kan beter mysqli gebruiken aangezien mysql verouderd is.
(...)


Je kunt beter pdo gebruiken dan mysqli, aangezien mysqli rotzooi is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2011 11:47:48
Quote Anchor link
Leg uit Karl :-P
Gewijzigd op 22/02/2011 11:48:23 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.