Probleempje met Captcha class v0.2 van Guido Hendriks in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Stipje

stipje

06/01/2008 10:08:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik maak gebruik van Captcha class v0.2 van Guido Hendriks met veel plezier in mijn contactform enkel heb ik een klein probleempje. Mijn contactform staat in een iframe en bij het invoeren van een foute captcha code wordt bij controle code de captcha niet vervangen door een nieuwe. Dit probleempje heb ik enkel in IE want in Firefox, Opera en Safari werkt het gewoon goed.

Iemand een suggestie?

Alvast bedankt en groeten,
Stipje
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 02:07:19
 
Hipska BE

Hipska BE

06/01/2008 11:10:00
Quote Anchor link
dat ligt aan je caching van IE
hij denkt dat het hetzelfde plaatje is
 
Storeman storeman

storeman storeman

06/01/2008 11:14:00
Quote Anchor link
Wat hipska zegt. Dit kun je oplossen op twee manieren.

- Een header gebruiken waarmee je de geldigheid van het plaatje opgeeft, caching opheft.

- Een tweede manier is om het plaatje op te halen met een random code achter de url: <img src="mijncaptcha.jpg?code=adgefadfbbfdkoemg" >
 
Stipje

stipje

08/01/2008 18:59:00
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reactie.. Ik snap nu wat het probleem is, maar de door jullie aangedragen oplossingen zijn me nog niet geheel duidelijk.

Wat voor "header" of "random code"zou ik moeten gebruiken en waar zou ik die moeten plaatsen.

En welke heeft bij jullie de voorkeur.

Alvast bedankt...
 
Stipje

stipje

09/01/2008 19:49:00
Quote Anchor link
Hoi storeman,

Ik zou graag iet meer informatie van je willen m.b.t. het door jouw gegeven antwoord.

Alvast bedankt...
 
- SanThe -

- SanThe -

09/01/2008 19:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="mijncaptcha.jpg?code=' . time() . '" >';
?>
 
Stipje

stipje

09/01/2008 20:32:00
Quote Anchor link
SanThe,

Moet jouw code nog op een bepaalde plek komen....

Alvast bedankt...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door stipje
 
Stipje

stipje

10/01/2008 19:42:00
Quote Anchor link
Bedankt SanThe,

Je oplossing werkt perfect..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.