probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »
Damiaan

Damiaan

15/11/2008 17:43:00
Quote Anchor link
mijn probleem is als volgt ik wil er voor zorgen dat ik geld kan opnemen en
storten

als iemand mij zou willen helpen heel erg bedankt :)

ik heb geen idee of ik dit mag poste....(mijn website)
(http://www.dontsurfhere.com/beta/test.php)


dank eddy maar het probleem licht juist bij regel 33

daar zet ik dus een standaard waarde vast bij $bankmoney2

$bankmoney + $bankmoneyadd en dat moet dus ook
$bankmoney + $bankmoneywit kunnen zijn :|


misschien iets in de trant van?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php


if($_POST[''] == "$bankmoneyadd"){
    
$bankmoney2 = $bankmoney + $bankmoneyadd;


}
elseif($_POST[''] == "$bankmoneywit"){
    
$bankmoney2 = $bankmoney - $bankmoneywit;
}



?>



of?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$bankmoney2
= $bankmoney - $bankmoneywit OR $bankmoney + $bankmoneyadd;

?>







Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);


$bankmoney ="99999";
$time ="12:00";
$bankmoneyadd =$_POST['bankmoneyadd'];
$bankmoneywit =$_POST['bankmoneywit'];


if ( $_POST[''] == $bankmoneyadd ) {
    echo "no deposit";
}
else {
      
    echo "<center><table border=\"1\"><td>you added \$$bankmoneyadd to your bank</td></table>";
}







if ( $_POST[''] == $bankmoneywit   ) {
    echo "<br>no deposit2";
}
else {
      
    echo "<br><center> <table border=\"1\"><td>you have withdrawn \$$bankmoneywit from your bank</td></table>";
}




$bankmoney2 = $bankmoney + $bankmoneyadd;











echo "<td align=\"center\" width=\"400\"><center> <form method=\"post\" action=\"\" name=\"f\">
  <table border=\"1\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"2\" bordercolor=\"black\" width=\"100%\" \">
  <tr>
  <td class=\"header\" align=center colspan=2><font color=\"#000000\">Bank Account</font></td>
  </tr>
  <tr>
  <td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">Bank Account:</font></td><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">\$$bankmoney2</font></td>
  </tr>
  <tr>
  <td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">Time Left:</font></td><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">$time</font></td>
  </tr>
  <tr>
  <td class=header align=center><font color=\"#\">Add Funds</font></td>
  <td class=header align=center><font color=\"#\">Withdraw Money</font></td>
  </tr>
  <tr>
  
<td align=center bgcolor=\"#\"><font color=\"#\">\$<input type=\"text\" name=\"bankmoneyadd\" size=\"10\" class=\"tbox\">
</font></td>
<td align=center bgcolor=\"#\">
<font color=\"#\">\$<input type=\"text\" name=\"bankmoneywit\" size=\"10\" class=\"tbox\"> <input type=\"submit\" name=\"withdraw\" value=\"Do it\" class=\"tbox\">

</font></td>"
;




?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:29:07
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/11/2008 19:26:00
Quote Anchor link
1. Ik snap je niet.
2. Kijk eens naar het script dat je post, de bbcode parser geeft al aan dat het fout zit.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/11/2008 19:30:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Damiaan

Damiaan

15/11/2008 19:44:00
Quote Anchor link
sorry misschien ben ik wat onduidelijk

ik heb geen idee of ik links mag posten.... (http://www.dontsurfhere.com/beta/test.php)
dat is de out put....


mijn vraag is eigenlijk hoe zorg ik er voor dat ik met 1 string ""$bankmoney2""

2 verschillende outputs kan krijgen op me page


dus bijvoorbeeld ik neem 10euro op dan moet er 10euro van $bankmoney2 gehaald worden maar het moet ook kunnen dat ik 10euro stort dan moet $bankmoney2 10euro groter worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
Damiaan

Damiaan

15/11/2008 19:46:00
Quote Anchor link
@jezpur


als je Warning: dat bedoeld dat komt omdat ik een comment er bij heb proberen poste LOL


Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
--

--

16/11/2008 00:35:00
Quote Anchor link
Geen strings bij elkaar optellen en variabelen kopieren. Bovendien zit de funcite waar je om vraagt niet al in het script maar moet dit erbij gemaakt worden en dat gaat waarschijnlijk niemand doen.
 
Damiaan

Damiaan

16/11/2008 05:11:00
Quote Anchor link
ik vind het ook goed als het 2 strings zijn evert maar wat ik moet(mag:P) hebben is 1 output....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

16/11/2008 05:39:00
Quote Anchor link
vertel mee eens het antwoord op aap + Tasmaan.
of 999 + Apenvoedsel.

De enige string die je bij elkaar op kan tellen is the answer to life, the universe and everything.
Voor de rest tel je geen string bij elkaar op.
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2008 10:06:00
Quote Anchor link
Regel 8 en 9 worden dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$bankmoneyadd
= intval($_POST['bankmoneyadd']);
$bankmoneywit = intval($_POST['bankmoneywit']);
?>


Regel 33 blijft ongewijzigd.

Er zitten wat fouten in met de $.
Logisch dat je dat gebruikt, maar doe dat dan zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$geld
= 100;
echo 'Ik heb $' . $geld . ' verzameld';
?>


Er komt dan te staan: Ik heb $100 verzameld.
Dus escape die variabelen.
En dat geldt voor heel je echo van html.
Gebruik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// fout
echo "<a href=\"link.php\" name=\"linken\">$link</a>";

// goed/beter
echo '<a href="link.php" name="linken">' . $link . '</a>';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.