Problemen met database verbinding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 volgende »

Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 17:56:53
Quote Anchor link
Ik loop stage bij een HR bedrijf. http://www.hrnetwerk.nl

als jullie op die link klikken dan krijg je in beeld Fout: Kan geen verbinding maken met de database.

Ik heb alleen een database aangemaakt vanmiddag en sindsdien werkt het niet meer!

Wat heb ik fout gedaan ?

edit by moderator
Titel aangepast.
Gewijzigd op 16/03/2012 00:15:15 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:38:54
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/03/2012 17:59:32
Quote Anchor link
Misschien kon je maar 1 database hebben en is die andere automatisch verwijderd ofzo? Andere login gegevens.

Kijk eens of de database nog bestaat.
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 18:01:21
Quote Anchor link
Op het moment heb ik 13 databases.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/03/2012 18:02:20
Quote Anchor link
En staat de oude daar nog tussen?
 
Reshad F

Reshad F

15/03/2012 18:09:58
Quote Anchor link
je hebt vast iets verkeerd gedaan want als je alleen een database aanmaakt kan het niet zijn dat er geen verbinding gemaakt kan worden. wat wel kan is dat je via php de database nu direct probeert te benaderen bijv. de verkeerde inloggegevens/verkeerde database naam

leg is stap voor stap uit wat je hebt gedaan allemaal.
 

15/03/2012 18:10:30
Quote Anchor link
Wat heb je precies gedaan vanmiddag?
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 18:11:18
Quote Anchor link
Ow wacht ik vertel het helemaal verkeerd xd zit helemaal in de stress..

Ik kon via de PHPMyAdmin geen database aanmaken want daar heb ik geen rechten voor. Dus dat moest ik via de DirectAdmin aanmaken. En daarin zitten 13 gebruikers. Die zijn volgens mij gekoppelt aan één of meerdere databases.

Wat ik nu gedaan heb is het volgende;

Ik heb een gebruiker aangemaakt en vervolgens een database aangemaakt.

Ik heb op mijn eigen stukje ruimte op de website www.hrnetwerk.nl een forumpje gemaakt en daarmee zitten knooien.

Ik keek vervolgens later op de website zelf en dan kon dus niet.

Ik heb toen weer mijn gebruiker verwijderd. In de hoop dat die het weer zou doen maar tevergeefs. www.hrnetwerk.nl/joey/forum die werkt nog wel..

www.hrnetwerk.nl/joey/forum werkt dus niet omdat ik die gebruiker verwijderd heb.
Gewijzigd op 15/03/2012 18:12:27 door Joey Schroder
 

15/03/2012 18:13:03
Quote Anchor link
Heb je toevallig meerdere gebruikers verwijderd?
Gewijzigd op 15/03/2012 18:14:27 door
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 18:13:59
Quote Anchor link
Ja omdat ik die gebruiker dus verwijderd heb inclusief de database. Dus krijg ik gelijk een foutcode in beeld.

Toevoeging op 15/03/2012 18:16:46:

Nee ik heb alleen mijzelf verwijderd.
 

15/03/2012 18:17:05
Quote Anchor link
Het makkelijkst is een backup terugzetten in Directadmin van voordat je hebt lopen "spelen"
Gewijzigd op 15/03/2012 18:17:25 door
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 18:19:18
Quote Anchor link
Ik ben nu thuis dus heb geen back-up bij de hand..
Maar kan aan mij liggen maar dat is toch apart wanneer je een gebruiker maakt en in die gebruiker een database maakt met table's dat de rest het niet meer doet?
 

15/03/2012 18:25:44
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heb je nog een gebruiker gewijzigd / verwijderd, Directadmin wijzigt niet uit zichzelf gebruikers
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 18:27:27
Quote Anchor link
Voor zover ik weet heb ik alleen een gebruiker aangemaakt. En die vervolgens weer verwijderd. Alle gebruikers die er voorheen in stonden staan er nog in en de databases die er moeten zijn zijn er ook allemaal..
 

15/03/2012 18:35:51
Quote Anchor link
En kan het zo zijn dat iemand anders met de website zelf bezig is geweest?
 
Mitchel V

Mitchel V

15/03/2012 18:38:53
Quote Anchor link
en nu heb je geen stage meer?:P
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/03/2012 19:10:35
Quote Anchor link
Pas even je topic titel aan aub.
Hulp heeft iedereen nodig en om dat ook nog eens in hoofdletters te vragen is helemaal nergens voor nodig.
 
Jaron T

Jaron T

15/03/2012 19:45:22
Quote Anchor link
haha epic topic is epic. als je geen backup hebt ben je screwed
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/03/2012 19:46:57
Quote Anchor link
he... er staat weer een en ander op de site... blijkbaar heeft iemand een backup gevonden :)
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 19:54:27
Quote Anchor link
Haha nee ik heb nog gewoon stage daar :P
Ik heb de pagina's doorgenomen en de login gegevens zijn op 1 of andere manier veranderd.. Maar het is alweer deels terug dus morgen weer een dag :)

En ik had dringend hulp nodig omdat deze website veel bezocht wordt door HR managers etc vandaar ;)
Gewijzigd op 15/03/2012 19:55:26 door Joey Schroder
 
Aad B

Aad B

15/03/2012 19:59:58
Quote Anchor link
er komt wel een vette foutmelding in beeld:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/hrnet/domains/hrnetwerk.nl/public_html/includes/functions.php on line 293
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 20:16:10
Quote Anchor link
Ja dat zie ik ook wel staan maar bij mij is de schik van php er vandaag wel weer vanaf. Morgen weer een dag :)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.