productvergelijkings pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Ronald van nielen

ronald van nielen

27/07/2011 17:56:11
Quote Anchor link
Beste mensen,

Als eerste wil ik me even voorstellen. Ik ben Ronald van Nielen en 34 jaar. Ik ben bezig met het maken van een pagina die 3 producten (die opgeslagen zijn in de database)naast elkaar moet zetten (op een nieuwe pagina) zodat het makkelijk is om de waarden met elkaar te vergelijken.
De producten moeten dmv een knop te selecteren zijn op verschillende pagina's. zelf dacht ik dit te kunnen doen dmv sessies echter krijg ik dit niet voor elkaar. kan iemand mij helpen aub. Ik ben zelf geen php deskundige en doe dit volledig uit hobby en heb verder ook geen andere programeer ervaring.

alvast super bedankt voor jullie medewerking
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 21:18:29
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2011 18:00:45
Quote Anchor link
Als je concrete vragen hebt, kun je die hier plaatsen. Als je op zoek bent naar iemand die je in persoon kan helpen, kun je beter een vacature plaatsen...
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

27/07/2011 18:44:15
Quote Anchor link
Was eigelijk op zoek naar tips waarmee ik verder kon, het proberen en uitzoeken op zich vind ik al leuk dus als iemand mij een tip kan geven dan graag. Wat ik tot nu toe heb is een pagina die nu een sessie start en de volgende pagina pakt deze sessie op en haalt hiermee de gegevens uit de database. Dit lukt tot zover. Ik weet alleen niet hoe je een tweede sessie uit kan lezen, hij zal waarschijlijk eerst moeten kijken of er een tweede sessie is en indien truetype dan de tweede query met de database maken. Dus graag zou ik tips willen en niet directe kant en klare code aangezien ik hier dan ook niet van leer. Mocht dit toch niet zo werken hoor ik het graag van je Joran.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2011 18:51:46
Quote Anchor link
Zo werkt dat hier wel, alleen probeer dan wel een concrete vraag te stellen. Je zult op dit moment ergens vast lopen, laat dan met een stukje relevante code zien wat je hebt en wat er nu niet werkt.

Sla het id van de producten die geselecteerd zijn voor vergelijking op in een sessievariabele. Dat kan gewoon een array zijn waar dus meerdere id's in zitten. Op de vergelijkingspagina lees je deze sessievariabele uit en selecteer je voor elk product de benodigde gegevens uit de database...
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

27/07/2011 21:31:35
Quote Anchor link
hoi Joren,

op de pagina waar je op de knop kan drukken voor de functie vergelijken, heb ik nu onderstaande code staan:

<form name="vergelijk" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_SESSION["test"] = "$pid" ; session_register ("test"); ?>
"/>
<input type="submit" name="submit" value="vergelijk">

op de ontvangende pagina (vergelijkfunctie.php) staat de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if (isset ($_SESSION['test'])){
            $y = mysql_query("SELECT * FROM products WHERE pid = '".$_SESSION['test']."' ");
        while($product = mysql_fetch_array($y)) {

?>


en op de plaats waar ik de informatie wil laten zien staat de volgende regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($product['title']); ?>


dit werkt, zodra ik een product kies en op de knop druk, dan zie ik op de 2e pagina de gegevens van dat product. echter ik loop nu vast hoe ik een 2e en 3e sessie moet starten en de gegevens daarvan laten zien. ik hoop dat je me in de juiste richting kan sturen.

alvast bedankt voor de moeite
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2011 22:28:25
Quote Anchor link
Oke, vergeet het hele session_register verhaal, dat is verouderd. Als je sessies wilt gebruiken, begin je je script met session_start() en vervolgens gebruik je de superglobal $_SESSION.

Verder lijkt de action van je formulier me erg vreemd. Daar verwacht ik juist de naam van het script dat ervoor zorg dat het product aan de sessievariabele toegevoegd wordt. Dus iets als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<form method="post" action="add_product.php">
  <input type="hidden" name="product_id" value="..." />
  <input type="submit" value="vergelijk" />
</form>

De waarde op de ... komt uit een PHP variabele die het product id bevat.

Het script add_product.php controleert vervolgens of er een formulier gepost is en of er een geldig product id gepost is. Zo ja, dan voegt hij het toe aan de sessievariabele $_SESSION['products'] op deze manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_SESSION
['products'][] = $_POST['product_id'];
?>

Uiteraard heb je de inhoud van die variabele wel gecontroleerd voordat je dit doet.

En tenslotte kun je op de vergelijkpagina de array $_SESSION['products'] uitlezen en de producten weergeven...
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

27/07/2011 22:46:48
Quote Anchor link
Beste Joren,
Bedankt voor je snele reactie. Je uitleg begrijp ik, echter wat ik dan nog niet begrijp is hoe ik ook op jouw manier 3 verschillende sessievariabele aan kan maken. Misschien moet ik de volgende uitleg nog even geven (bedacht ik me zojuist). De pagina waarop het product zichtbaar is en waar je dus de knop "vergelijk" hebt staan is 1 pagina, die aan de hand van id's de opgevraagde informatie laat zien. op deze pagina moet ik dus kijken of er al een eerdere post is en dan een tweede of derde post maken (met andere naam ??). ik hoop dat je mijn uitleg nog kan volgen.
Ik ga in ieder geval mijn code alvast aanpassen naar deze versie, is een stuk duidelijker.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/07/2011 11:38:24
Quote Anchor link
Je hoeft niet meerdere sessievariabelen aan te maken, eentje is voldoende als je zorg dat het een array is. In een array kun je meerdere waarden kwijt, en dat is precies wat jij wilt. Elke keer als je het formulier om een product aan de vergelijking toe te voegen verstuurt, voeg je gewoon een nieuw id aan die array toe...
 
Moe BE

Moe BE

28/07/2011 12:41:20
Quote Anchor link
Even een bijkomende vraag voor Ronald. Kan er ingelogd worden op je website? Anders zou het misschien wel een interessant kunnen zijn om deze waardes in je database op te slaan. Zodat een ingelogde gebruiker, volgende keer dat hij inlogt zijn vergelijking ook nog heeft.
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

28/07/2011 14:46:15
Quote Anchor link
Hoi Moe, men kan inderdaad inloggen op de site. Ik wil echter deze gegevens niet telkens in de database hebben om zo mijn database omvang te beperken. Het is eigenlijk de bedoeling dat men 3 producten kan selecteren dmv een button en dat op de vergelijkings pagina de diverse waardes naast elkaar komen te staan.

Joren, bedankt voor je bericht ik ga ermee aan de slag.
 
Moe BE

Moe BE

29/07/2011 17:40:56
Quote Anchor link
Database omvang? Daar ga je echt geen problemen mee hebben hoor als je database een beetje goed in elkaar steekt.
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

03/08/2011 22:08:04
Quote Anchor link
Beste mensen, ik ben weer een stap verder. Ik krijg nu inderdaad mijn kolommen en ook de gegevens uit de database te zien. Echter heb ik nu het volgende probleem:
Mijn teller moet stoppen als er drie producten gekozen zijn en dan moet er een melding komen dat er al drie keuzes gemaakt zijn en dat er eerst een product eruit gehaald moet worden.
Het feit is nu dat hij doorloopt tot 4 en niet stopt bij 3. misschien heeft iemand een oplossing of een tip.

alvast bedankt voor de moeite

Toevoeging op 03/08/2011 22:25:48:

sorry ik was vergeten de code toe te voegen, dus bij deze:

foreach($_SESSION['vergelijk'] as $pid => $aantal){
if ($aantal > 0) {
$products = mysql_query("SELECT * FROM products WHERE pid = '".$pid."'");
$rowcheck = 0;
while($obj = mysql_fetch_array($products))
{
if($rowcheck == 0)
{
echo "<td>";
}
echo "
<td valign='top'>
".$obj['processor']." <br>
".$obj['snelheid']." <br>
".$obj['geheugen']." <br>
".$obj['typegeheugen']." <br>
".$obj['maxgeheugen']." <br>
".$obj['opslaghd']." <br>
".$obj['aantalhd']." <br>
".$obj['snelheidhd']." <br>
".$obj['schermdiag']." <br>
".$obj['resolutie']." <br>
".$obj['schermtype']." <br>
".$obj['typevideo']." <br>
".$obj['videogeheugen']." <br>
".$obj['opticaldrive']." <br>
".$obj['wifi']." <br>
".$obj['lan']." <br>
".$obj['bluetooth']." <br>
".$obj['rj11']." <br>
".$obj['vga']." <br>
".$obj['usb']." <br>
".$obj['firewire']." <br>
".$obj['esata']." <br>
".$obj['cardreader']." <br>
".$obj['webcam']." <br>
".$obj['windows']." <br>
".$obj['winversie']." <br>
".$obj['fabriekgar']." <br>
".$obj['gartype']." <br>
</td>
";
$rowcheck++;
if($rowcheck==3)
{
echo "</td>";
$rowcheck = 0;
}
}
}
}
echo "</table>";
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/08/2011 09:33:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(count($_SESSION['vergelijk']) == 3) {
  // Er zijn al 3 producten geselecteerd, geef foutmelding
}
else {

}

?>
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

04/08/2011 16:47:40
Quote Anchor link
Hoi joren,
Bedankt voor je hulp. Ik ga vanavond na het werk gelijk even proberen. Als dit werkt kan ik op naar de volgende klus, het maken van een PC configurator.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.