Profiel > phpmylogon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Buddy Bgh

Buddy Bgh

25/01/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben phpmylogon aan het uitbreiden.. Nu wil ik dat iedere gebruiker een eigen profiel heeft die zichbaar is voor iedereen. Ik krijg niets te zien in het profiel.. ik kan alleen een echo plaatsen met standaard tekst erin.

Nu heb ik in mijn ledenlijst.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
  echo '<a href=profiel.php?gebruikersnaam='.$obj->gebruikersnaam.'>';
of
echo "<td><a href='profiel.php?profiel=".$gebruikersnaam."'<b>".$gebruikersnaam."</b></a></td>";
?>


-----

Nu wil ik dus als ik op gebruiker "tester" klick het profiel van "tester" te zien krijgen.

Nu heb ik profiel.php aangemaakt >

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}

  $query = mysql_query($select);
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 22:36:29
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 17:39:00
Quote Anchor link
nog hulp nodig
 

31/01/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Je voert op regel tien mysql_query uit met een variabele die op zichzelf al een mysql_query is...

Je moet daar dus even een goede query invoeren en daar ook even je foutafhandeling in orde maken...
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 19:33:00
Quote Anchor link
Dus >>>>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}

  #dit weg $query = mysql_query($select);
   hier nog query???
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
hier foutmelding..?
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 19:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}
  $rij = mysql_fetch_object($select);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Tja sorry voor mij is het allemaal nog vrij nieuw. Sta open voor suggesties

*edit: als ik op een naam druk in dit geval admin:
profiel.php?profiel=admin

krijg ik een blanco pagina
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:30:00
Quote Anchor link
wat moet er normaal komen dan?
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:44:00
Quote Anchor link
Uhm ik zou graag de gebruikersnaam etc van de gene die ik aanklik willen krijgen...

klein profiel..
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:45:00
Quote Anchor link
werkte het in het begin wel dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:48:00
Quote Anchor link
nooit gewerkt.. dus daarom vraag ik hier hoe ik gegevens op kan halen van de persoon die bezocht word..
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>

probeer dit eens
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:58:00
Quote Anchor link
werkt nog niet... krijg blanco pagina
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['gebruikersnaam'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Ik begrijp echt niet waarom die hem niet pakt :/ dit is mijn ledenlijst:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
 $sql
= "SELECT naam,actief,id,gebruikersnaam FROM gebruikers ORDER BY naam ASC";
 $query = mysql_query($sql);
 while($rij = mysql_fetch_object($query)) {
  $naam = htmlspecialchars($rij->naam);
  $id = htmlspecialchars($rij->id);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $actief = htmlspecialchars($rij->actief);
  $list = mysql_fetch_assoc($sqllid);
  if($actief == 0) {
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"gray\">".$naam."</font></td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
else{
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><a href='profiel.php?profiel=".$gebruikersnaam."'<b>".$gebruikersnaam."</b></a></td>";
   echo "<td>".$naam."</td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
 }

 ?>
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:10:00
Quote Anchor link
ik wel, jij gebruikt eerst ?profiel en dan moet je in het andere gedeelte ook doen $_GET['profiel'] en jij doet daar $_GET['gebruikersnaam']
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:17:00
Quote Anchor link
zo werkt het alsnog niet..?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:18:00
Quote Anchor link
dat moet werken
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:24:00
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:30:00
Quote Anchor link
dit dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset!($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo '<p>".$gebruikersnaam."</p>';
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden';
}


?>

anders snap ik er ook niks meer van hoor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:41:00
Quote Anchor link
Nee nog steeds niet opgelost.. maar onwijs bedankt voor je tijd. Ik hoop dat er nog iemand anders naar kan kijken.
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo '<p>'.$gebruikersnaam.'</p>';
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden';
}


?>

die moet werken ik heb hem op mijn eigen server namelijk getest
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.