profiel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »
Micha

Micha

10/04/2004 15:28:00
Quote Anchor link
Ik heb nu de website:
test.digitaly.nl.
Daar kan je je eigen site maken..
Maar nu wil ik het dus zo doen, dat in het supdomein sites.digitaly.nl mappen komen met de gebruikersnaam van het lid.
Daarin komt dan de standaard index, die de pagina's uit database ophaalt.
Maar wie weet hoe ik vanaf test.digitaly.nl mappen aan kan maken in sites.digitaly.nl en daar een standaard bestand in kan zetten?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 01:38:58
 
Jarno

Jarno

10/04/2004 15:32:00
Quote Anchor link
hopen dat iemand antwoord he micha?
 
Rick

Rick

10/04/2004 15:53:00
Quote Anchor link
dat hangt ervan af hoe goed de server beveiligd is, soms kan je namelijk uit je root map en direct in de andere mappen kijken
als die dan chmod 777 zijn dan zou je misschien kunnen schrijven
 
Arend a

Arend a

10/04/2004 16:27:00
Quote Anchor link
Dit is een vraagje die je even naar je provider moet sturen. We kunnen ons Medium Bassie dr op los laten, maar of de andere wereld een antwoord heeft op jouw vraag is nog maar de vraag ;)
 
Micha

Micha

10/04/2004 16:33:00
Quote Anchor link
Zal het wel naar mijn host sturen..
Ben eigenlijk wel benieuwd of en hoe het kan
 
Micha

Micha

10/04/2004 17:20:00
Quote Anchor link
de map aanmaken is gelukt met deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?
$ftp_server
='****';//serverip
$conn_id = ftp_connect($ftp_server);


// login with username and password
$user="****";//username
$passwd="****";//password
$login_result = ftp_login($conn_id, $user, $passwd);

// check connection
if ((!$conn_id) || (!$login_result)) {
echo "FTP connection has failed!";
echo "Attempted to connect to $ftp_server for user $ftp_user_name";
die;
}
else {
echo "<br>Connected to $ftp_server, for user $user<br>";
}

$dir = '/home/var/www/sites/';
$dir.= $gebruikersnaam;
if (ftp_mkdir($conn_id, $dir)) {
echo "\n";
}
else {
echo "U kunt geen sites maken, neem contact op met de webmaster!\n";
}


// close the connection
ftp_close($conn_id);
?>


Ik vraag me nu alleen af hoe je ook een bestand kan maken..
 
Micha

Micha

12/04/2004 11:50:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe je een bestand kan maken, gewoon een leeg bestand, netzoals een direactory??
 
Remco nvt

Remco nvt

12/04/2004 12:32:00
Quote Anchor link
Wil je iets zoals cu2?
 
Remco nvt

Remco nvt

12/04/2004 12:34:00
 
Micha

Micha

12/04/2004 17:40:00
Quote Anchor link
Nee, zoiets wil ik niet..
Het enige wat ik nu wil, is antwoord op deze vraag:


Weet iemand hoe je een bestand kan maken, gewoon een leeg bestand, netzoals een directory??
 
Arend a

Arend a

12/04/2004 18:03:00
 
Micha

Micha

12/04/2004 18:24:00
Quote Anchor link
Ik krijg de volgende foutmelding:

Warning: touch(): Utime failed: Permission denied in /home/kb/public_html/kidsbreakfull/aanmelden.php on line 101

En gebruik dit:

$dir = '/home/var/www/sites/';
$dir.= $gebruikersnaam;
if (ftp_mkdir($conn_id, $dir)) {
echo "\n";
} else {
echo "U kunt geen sites maken, neem contact op met de webmaster!\n";
}

// close the connection
ftp_close($conn_id);
$FileName = $dir;
if (touch($FileName)) {
echo "";
} else {
echo "Fout opgetreden, neem contact met webmaster op!";
}
 
Arend a

Arend a

12/04/2004 19:04:00
Quote Anchor link
de dir waarin je 'm stopt moet waarschijnlijk world writable zijn. dus 766 aan chmod.
 
Micha

Micha

13/04/2004 07:56:00
Quote Anchor link
Zelf als het 766 chmod heeft, blijf ik:

Warning: touch(): Unable to create file /home/var/www/sites/testter/index.php because Permission denied in /home/kb/public_html/kidsbreakfull/aanmelden.php on line 107

Krijgen....
 
Rick

Rick

13/04/2004 10:07:00
Quote Anchor link
het zou best weleens kunnen dat je gewoon je home dir niet uitmag op die server
je probeert namelijk vanaf
/home/kb/ <-- jouw homedir
naar /home/var/www/sites/testter/ te schrijven, ik denk dat het daar fout gaat
 
Arend a

Arend a

13/04/2004 11:48:00
Quote Anchor link
Meestal zou die dan een andere foutmelding dr bij geven, permission denied komt meestal vanaf het filesystem en heeft dus direct betrekking op de permissies daarvan:

o Owner
o Attributes (CHMOD instellingen)

Dit kan heel goed: want eerst maak je via ftp (wordt over het algemeen door een suid wrapper gegooit en heeft daarom de uid van de eigenaar van de dir. Echter, PHP draait onder de uid van de apache. CHMOD daarom via ftp die dir 777 of 666. Let wel: dit is een compleet verkeerde actie die ernstige veiligheidsfouten met zich mee kan brengen.
 
Micha

Micha

13/04/2004 15:45:00
Quote Anchor link
Uiteindelijk (na veel moeite) is het toch gelukt.
Het bestand is aangemaakt, en het werkt :)
Allemaal bedankt!
 
Arend a

Arend a

13/04/2004 16:02:00
Quote Anchor link
Wat was de oplossing?
 
Micha

Micha

13/04/2004 16:08:00
Quote Anchor link
Had verkeerde CHMOD.
Staat nu op 777, hij maakt het bestand aan, en hij zet er de benodigde data in.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.