profiel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »
Micha

Micha

10/04/2004 15:28:00
Quote Anchor link
Ik heb nu de website:
test.digitaly.nl.
Daar kan je je eigen site maken..
Maar nu wil ik het dus zo doen, dat in het supdomein sites.digitaly.nl mappen komen met de gebruikersnaam van het lid.
Daarin komt dan de standaard index, die de pagina's uit database ophaalt.
Maar wie weet hoe ik vanaf test.digitaly.nl mappen aan kan maken in sites.digitaly.nl en daar een standaard bestand in kan zetten?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:56:08
 
Jarno

Jarno

10/04/2004 15:32:00
Quote Anchor link
hopen dat iemand antwoord he micha?
 
Rick

Rick

10/04/2004 15:53:00
Quote Anchor link
dat hangt ervan af hoe goed de server beveiligd is, soms kan je namelijk uit je root map en direct in de andere mappen kijken
als die dan chmod 777 zijn dan zou je misschien kunnen schrijven
 
Arend a

Arend a

10/04/2004 16:27:00
Quote Anchor link
Dit is een vraagje die je even naar je provider moet sturen. We kunnen ons Medium Bassie dr op los laten, maar of de andere wereld een antwoord heeft op jouw vraag is nog maar de vraag ;)
 
Micha

Micha

10/04/2004 16:33:00
Quote Anchor link
Zal het wel naar mijn host sturen..
Ben eigenlijk wel benieuwd of en hoe het kan
 
Micha

Micha

10/04/2004 17:20:00
Quote Anchor link
de map aanmaken is gelukt met deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?
$ftp_server
='****';//serverip
$conn_id = ftp_connect($ftp_server);


// login with username and password
$user="****";//username
$passwd="****";//password
$login_result = ftp_login($conn_id, $user, $passwd);

// check connection
if ((!$conn_id) || (!$login_result)) {
echo "FTP connection has failed!";
echo "Attempted to connect to $ftp_server for user $ftp_user_name";
die;
}
else {
echo "<br>Connected to $ftp_server, for user $user<br>";
}

$dir = '/home/var/www/sites/';
$dir.= $gebruikersnaam;
if (ftp_mkdir($conn_id, $dir)) {
echo "\n";
}
else {
echo "U kunt geen sites maken, neem contact op met de webmaster!\n";
}


// close the connection
ftp_close($conn_id);
?>


Ik vraag me nu alleen af hoe je ook een bestand kan maken..
 
Micha

Micha

12/04/2004 11:50:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe je een bestand kan maken, gewoon een leeg bestand, netzoals een direactory??
 
Remco nvt

Remco nvt

12/04/2004 12:32:00
Quote Anchor link
Wil je iets zoals cu2?
 
Remco nvt

Remco nvt

12/04/2004 12:34:00
 
Micha

Micha

12/04/2004 17:40:00
Quote Anchor link
Nee, zoiets wil ik niet..
Het enige wat ik nu wil, is antwoord op deze vraag:


Weet iemand hoe je een bestand kan maken, gewoon een leeg bestand, netzoals een directory??
 
Arend a

Arend a

12/04/2004 18:03:00
 
Micha

Micha

12/04/2004 18:24:00
Quote Anchor link
Ik krijg de volgende foutmelding:

Warning: touch(): Utime failed: Permission denied in /home/kb/public_html/kidsbreakfull/aanmelden.php on line 101

En gebruik dit:

$dir = '/home/var/www/sites/';
$dir.= $gebruikersnaam;
if (ftp_mkdir($conn_id, $dir)) {
echo "\n";
} else {
echo "U kunt geen sites maken, neem contact op met de webmaster!\n";
}

// close the connection
ftp_close($conn_id);
$FileName = $dir;
if (touch($FileName)) {
echo "";
} else {
echo "Fout opgetreden, neem contact met webmaster op!";
}
 
Arend a

Arend a

12/04/2004 19:04:00
Quote Anchor link
de dir waarin je 'm stopt moet waarschijnlijk world writable zijn. dus 766 aan chmod.
 
Micha

Micha

13/04/2004 07:56:00
Quote Anchor link
Zelf als het 766 chmod heeft, blijf ik:

Warning: touch(): Unable to create file /home/var/www/sites/testter/index.php because Permission denied in /home/kb/public_html/kidsbreakfull/aanmelden.php on line 107

Krijgen....
 
Rick

Rick

13/04/2004 10:07:00
Quote Anchor link
het zou best weleens kunnen dat je gewoon je home dir niet uitmag op die server
je probeert namelijk vanaf
/home/kb/ <-- jouw homedir
naar /home/var/www/sites/testter/ te schrijven, ik denk dat het daar fout gaat
 
Arend a

Arend a

13/04/2004 11:48:00
Quote Anchor link
Meestal zou die dan een andere foutmelding dr bij geven, permission denied komt meestal vanaf het filesystem en heeft dus direct betrekking op de permissies daarvan:

o Owner
o Attributes (CHMOD instellingen)

Dit kan heel goed: want eerst maak je via ftp (wordt over het algemeen door een suid wrapper gegooit en heeft daarom de uid van de eigenaar van de dir. Echter, PHP draait onder de uid van de apache. CHMOD daarom via ftp die dir 777 of 666. Let wel: dit is een compleet verkeerde actie die ernstige veiligheidsfouten met zich mee kan brengen.
 
Micha

Micha

13/04/2004 15:45:00
Quote Anchor link
Uiteindelijk (na veel moeite) is het toch gelukt.
Het bestand is aangemaakt, en het werkt :)
Allemaal bedankt!
 
Arend a

Arend a

13/04/2004 16:02:00
Quote Anchor link
Wat was de oplossing?
 
Micha

Micha

13/04/2004 16:08:00
Quote Anchor link
Had verkeerde CHMOD.
Staat nu op 777, hij maakt het bestand aan, en hij zet er de benodigde data in.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.