Programmeertalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »
 - Diov  -

- Diov -

02/09/2012 14:35:42
Quote Anchor link
Beste,
weet iemand een goeie, nederlandstalige Tutorial voor vb.net?
Ik ken er nog niets van, en weet ook niet hoe ik eraan zou moeten beginnen.

Dus een tutorial voor Echte Dummies!

Ik zou ook graag wat opdoen van Access. Ik weet het is een soort database ofzo van Microsoft ofzo. Heeft er iemand hiervoor ook een linkje? Hierover vind ik wel wat meer op google :)

Dreamweaver heb ik ook nog nooit gebruikt, maar wel veel over gehoord?
Moet je daarvoor eerst Dreamweaver van Adobe downloaden?
Een tutorial zal ik denk ik wel vinden op google hierover.

Heeft er ook iemand ervaring met ASP.net?
En zijn er hier ook goeie tutorials voor te vinden? En wat vinden jullie van deze programmeertaal?

En ik hoor ook veel mensen die Joomla gebruiken?
Hoe werkt het precies? Iemand ervaring ermee?

Hopelijk kunnen jullie mij alvast een beetje uitleg geven.
Ik ga eerst nu kijken voor VB.net

Thanks
Dem
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:35:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/09/2012 14:36:56
Quote Anchor link
Dreamweaver is ook geen programmeertaal, maar een (ranzig) programma om sites te bouwen.

Ik zou zeggen, kijk eens op Google nar: "Beginning ASP" etc...
Gewijzigd op 02/09/2012 14:38:04 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 14:54:32
Quote Anchor link
Phoe, ga je proberen eerst alles rustig te leren 1 voor 1? Anders wordt het niks.

Tevens:
- Dreamweaver is een heeeeeel erg uitgebreide dure en tamelijk slechte editor zoals Notepad++ of Eclipse.
- Joomla! is een CMS systeem, zoals Drupal of WordPress. Ik raad je aan Drupal of WordPress te gaan leren ipv Joomla! Ik heb het nu moeten gebruiken en raad het je echt niet aan.
- Kijk eens naar .net tutorials. Ik hou zelf niet van die talen, maar misschien ligt dat bij jou anders.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

02/09/2012 19:33:08
Quote Anchor link
@WouterJ, haha nu lijkt het alsof je Notepad++ slecht vindt (; ik neem aan van niet?
 
John Berg

John Berg

02/09/2012 19:40:17
Quote Anchor link
Om vb.net te leren is er de gratis express lijn.

Verder proef ik in je vraag dat wil leren programmeren, en dan gelijk ook maar alles.

Kies eerst een vakgebied, en verdiep je dan in dat ene gebied.

Als je een been breekt, kan een oogarts je ook niet helpen, alhoewel dat ook een arts is :)
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 20:18:57
Quote Anchor link
Offtopic:
Joris, zo bedoelde ik de zin inderdaad niet (ga kijken of ik hem wat beter kan verwoorden) maar zo erg ben ik ook niet te spreken over notepad++ of de rest van het overgrote deel van de editors.
 
John Berg

John Berg

02/09/2012 20:24:39
Quote Anchor link
@Wouter: ik zie het zo: notepad++ is precies wat de naam zegt dat het is notepad plus plus. In het Nederlands dus kladblokje plus plus. Dat is toch heel wat anders dan Netbeans, Eclips, Visual Studio e.d. Dat heet een IDE te zijn, een Integrated Development Environment, in het Nederlands: Een geïntegreerde ontwikkel omgeving.
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 21:10:31
Quote Anchor link
John, beide soorten vind ik vreselijk. Maar goed, dan gaan we offtopic...
 
- Raoul -

- Raoul -

02/09/2012 22:56:03
Quote Anchor link
Wouter J op 02/09/2012 20:18:57:
Offtopic:
Joris, zo bedoelde ik de zin inderdaad niet (ga kijken of ik hem wat beter kan verwoorden) maar zo erg ben ik ook niet te spreken over notepad++ of de rest van het overgrote deel van de editors.


Notepad++ is ook geen IDE, maar gewoon een teksteditor. En voor een teksteditor vind ik Notepad++ al erg uitgebreid dus ik snap niet echt waarom je er niet over te spreken bent. Wat verwacht je er anders van?
Gewijzigd op 02/09/2012 23:10:06 door - Raoul -
 
Reshad F

Reshad F

02/09/2012 23:38:46
Quote Anchor link
@Dem ik heb zelf op school vb en C# gehad en ik moet je zeggen dat ik het weinig tot niet interessant vond in die tijd. toen ben ik begonnen met websites bouwen in html en werd ik genoodzaakt om php te leren en heb er niet veel meer naar omgekeken maar het kan behoorlijk leuk en handig zijn om ze te kennen.

Ik raad je aan om eerst VB te doen en dan zou ik iets van een spelletje o.i.d. maken galgje ofzo of een simpel form ( dat is al heel wat code met VB ) en ik moet zeggen dat c# behoorlijk lijkt op VB alleen is het in mijn ogen uitgebreider ( weet niet of ik het zo goed omschrijf ) ik heb hier in de kast volgens mij zelfs nog wat mapjes liggen met opdrachten en voorbeeld code voor C#.. ( die ik kan scannen voor je als ik ze kan vinden ) en dan kan je zelfs een stapje verder naar objective-C etc..

en misschien als je het leuk vind om Java te gaan leren is ook wel leuk ;) het lijkt een beetje op PHP OOP qua logica maar dat zijn volgens mij de meeste OOP gevallen die op elkaar lijken daarin..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.