Progress Bar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

27/04/2014 18:11:35
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben momenteel bezig met tabellen die ik met datatables extra opties heb gegeven.
De data wordt automatisch uit een .txt bestand gehaald momenteel, maar ik wil dit op termijn veranderen naar .php zodat alle gegevens uit de database kunnen komen. Ik heb dus momenteel een lijst van verschillende handelingen en de bedoeling is dat er in de tabel een progress bar getoond wordt en niet gewoon een percentage. Maar ik heb al veel zitten opzoeken en vind nergens hoe ik er aan moet beginnen, hebben jullie een idee alvast bedankt!

Deze code haalt de gegevens op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
$(document).ready(function() {
                var oTable = $('#gamenr1').dataTable( {
                                         dataType: "html",
                    "sAjaxSource": 'gegevens.txt',

                } );
                setInterval(function()
    {
        oTable.fnReloadAjax();
    },999920000);
} );


Dit kun je vinden in de gegevens.txt:
(is slechts een deel om de structuur te tonen.)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
{
  "aaData": [
    [
     "James",
      "start kamelenrace",
      "25",
      "5.5",
      "5%"
    ],
    [
      "Dries",
      "Start kamelenrace",
      "19",
      "6",
      "5.5%"
    ],
    [
      "Olivier",
      "Kamelenrace gestart",
      "28",
      "4",
      "12%"
    ]
]
}


En nu zou ik graag hebben dat in mijn tabel de laatste kolom (het percentage) via een progress bar komt. Heb veel zitten zoeken maar weet niet hoe ik er aan begin.

De tabel ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" class="table table-hover table-nomargin table-bordered dataTable-noheader dataTable-nofooter display" id="example">
    <thead>
        <tr>
            <th width="20%">Naam</th>
            <th width="25%">Opdracht</th>
            <th width="25%">Punten</th>
            <th width="15%">Levens</th>
            <th width="15%">Vooruitgang</th>
        </tr>
    </thead>
    <tbody>
        
    </tbody>
    <tfoot>
        <tr>
            <th>Naam</th>
            <th>Opdracht</th>
            <th>Punten</th>
            <th>Levens</th>
            <th>Vooruitgang</th>
        </tr>
    </tfoot>
</table>


De progress bar code zou ongeveer zo moeten zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<div class="progress progress-success">
<div class="bar" style="width: HET PERCENTAGE"></div></div>


Heeft iemand ervaring alvast bedankt!

Had hiermee al wat geprobeerd (http://www.datatables.net/release-datatables/examples/server_side/row_details.html) maar dan krijg ik enkel errors?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:23:26
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/04/2014 19:19:01
Quote Anchor link
Een progressbar is snel gemaakt:

http://codepen.io/anon/pen/qcveo
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/04/2014 19:29:38
Quote Anchor link
Ziet er leuk uit Frank :)
 
Wouter J

Wouter J

27/04/2014 19:38:59
Quote Anchor link
Je kunt ook gebruik maken van het nieuwe progress element: http://jsbin.com/xeyof/1/watch
Gewijzigd op 27/04/2014 19:39:32 door Wouter J
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/04/2014 19:41:54
Quote Anchor link
Ook grappig... is dat html5?
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

27/04/2014 19:46:08
Quote Anchor link
Maar hoe kan je nou bijvoorbeeld het percentage opvangen met het uploaden van een file? Je ziet wel in je status balk staan uploaden (5%), maar hoe catch je die eigenlijk?
 
Wouter J

Wouter J

27/04/2014 19:59:37
Quote Anchor link
Donny, kun je daarvoor misschien een ander topic openen. Daar gaat dit topic namelijk niet over.

Ik heb nu nog eens de vraag van Jos gelezen en het lijkt erop dat je niet opzoek bent naar een progress bar die loopt, zoals Frank en ik hebben gegeven, maar eentje die stilstaat.

In dat geval kun je makkelijk met het progress element werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<progress min="0" max="100" value="12"></progress>

Dit toont een progress bar op 12% (12 op een schaal van 0-100).

Het browser support voor deze tag ligt op 72%, wat redelijk goed is: http://caniuse.com/#feat=progressmeter
Dit kun je verhogen tot een bijna compleet niveau als je deze polyfill gebruikt: http://lea.verou.me/polyfills/progress/
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/04/2014 21:07:20
Quote Anchor link
Nice Wouter. Je javascript code kan ik nog niet helemaal doorgronden, kun je deze voorzien van wat commentaar?

Toevoeging op 27/04/2014 21:38:17:

@donny: hiermee kom je vast wel verder: http://www.johnboy.com/php-upload-progress-bar/
 
Wouter J

Wouter J

27/04/2014 22:11:49
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/04/2014 22:19:15
Quote Anchor link
Dat verklaart het een en ander. Dankjewel.
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

28/04/2014 18:10:39
Quote Anchor link
Wouter J op 27/04/2014 19:59:37:
Donny, kun je daarvoor misschien een ander topic openen. Daar gaat dit topic namelijk niet over.

Ik heb nu nog eens de vraag van Jos gelezen en het lijkt erop dat je niet opzoek bent naar een progress bar die loopt, zoals Frank en ik hebben gegeven, maar eentje die stilstaat.

In dat geval kun je makkelijk met het progress element werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<progress min="0" max="100" value="12"></progress>

Dit toont een progress bar op 12% (12 op een schaal van 0-100).

Het browser support voor deze tag ligt op 72%, wat redelijk goed is: http://caniuse.com/#feat=progressmeter
Dit kun je verhogen tot een bijna compleet niveau als je deze polyfill gebruikt: http://lea.verou.me/polyfills/progress/


Bedankt dat zocht ik,

heb het wel nog wat moeten aanpassen voor de ajax :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.