Progress Bar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

27/04/2014 18:11:35
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben momenteel bezig met tabellen die ik met datatables extra opties heb gegeven.
De data wordt automatisch uit een .txt bestand gehaald momenteel, maar ik wil dit op termijn veranderen naar .php zodat alle gegevens uit de database kunnen komen. Ik heb dus momenteel een lijst van verschillende handelingen en de bedoeling is dat er in de tabel een progress bar getoond wordt en niet gewoon een percentage. Maar ik heb al veel zitten opzoeken en vind nergens hoe ik er aan moet beginnen, hebben jullie een idee alvast bedankt!

Deze code haalt de gegevens op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
$(document).ready(function() {
                var oTable = $('#gamenr1').dataTable( {
                                         dataType: "html",
                    "sAjaxSource": 'gegevens.txt',

                } );
                setInterval(function()
    {
        oTable.fnReloadAjax();
    },999920000);
} );


Dit kun je vinden in de gegevens.txt:
(is slechts een deel om de structuur te tonen.)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
{
  "aaData": [
    [
     "James",
      "start kamelenrace",
      "25",
      "5.5",
      "5%"
    ],
    [
      "Dries",
      "Start kamelenrace",
      "19",
      "6",
      "5.5%"
    ],
    [
      "Olivier",
      "Kamelenrace gestart",
      "28",
      "4",
      "12%"
    ]
]
}


En nu zou ik graag hebben dat in mijn tabel de laatste kolom (het percentage) via een progress bar komt. Heb veel zitten zoeken maar weet niet hoe ik er aan begin.

De tabel ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" class="table table-hover table-nomargin table-bordered dataTable-noheader dataTable-nofooter display" id="example">
    <thead>
        <tr>
            <th width="20%">Naam</th>
            <th width="25%">Opdracht</th>
            <th width="25%">Punten</th>
            <th width="15%">Levens</th>
            <th width="15%">Vooruitgang</th>
        </tr>
    </thead>
    <tbody>
        
    </tbody>
    <tfoot>
        <tr>
            <th>Naam</th>
            <th>Opdracht</th>
            <th>Punten</th>
            <th>Levens</th>
            <th>Vooruitgang</th>
        </tr>
    </tfoot>
</table>


De progress bar code zou ongeveer zo moeten zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<div class="progress progress-success">
<div class="bar" style="width: HET PERCENTAGE"></div></div>


Heeft iemand ervaring alvast bedankt!

Had hiermee al wat geprobeerd (http://www.datatables.net/release-datatables/examples/server_side/row_details.html) maar dan krijg ik enkel errors?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 08:56:35
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/04/2014 19:19:01
Quote Anchor link
Een progressbar is snel gemaakt:

http://codepen.io/anon/pen/qcveo
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/04/2014 19:29:38
Quote Anchor link
Ziet er leuk uit Frank :)
 
Wouter J

Wouter J

27/04/2014 19:38:59
Quote Anchor link
Je kunt ook gebruik maken van het nieuwe progress element: http://jsbin.com/xeyof/1/watch
Gewijzigd op 27/04/2014 19:39:32 door Wouter J
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/04/2014 19:41:54
Quote Anchor link
Ook grappig... is dat html5?
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

27/04/2014 19:46:08
Quote Anchor link
Maar hoe kan je nou bijvoorbeeld het percentage opvangen met het uploaden van een file? Je ziet wel in je status balk staan uploaden (5%), maar hoe catch je die eigenlijk?
 
Wouter J

Wouter J

27/04/2014 19:59:37
Quote Anchor link
Donny, kun je daarvoor misschien een ander topic openen. Daar gaat dit topic namelijk niet over.

Ik heb nu nog eens de vraag van Jos gelezen en het lijkt erop dat je niet opzoek bent naar een progress bar die loopt, zoals Frank en ik hebben gegeven, maar eentje die stilstaat.

In dat geval kun je makkelijk met het progress element werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<progress min="0" max="100" value="12"></progress>

Dit toont een progress bar op 12% (12 op een schaal van 0-100).

Het browser support voor deze tag ligt op 72%, wat redelijk goed is: http://caniuse.com/#feat=progressmeter
Dit kun je verhogen tot een bijna compleet niveau als je deze polyfill gebruikt: http://lea.verou.me/polyfills/progress/
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/04/2014 21:07:20
Quote Anchor link
Nice Wouter. Je javascript code kan ik nog niet helemaal doorgronden, kun je deze voorzien van wat commentaar?

Toevoeging op 27/04/2014 21:38:17:

@donny: hiermee kom je vast wel verder: http://www.johnboy.com/php-upload-progress-bar/
 
Wouter J

Wouter J

27/04/2014 22:11:49
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/04/2014 22:19:15
Quote Anchor link
Dat verklaart het een en ander. Dankjewel.
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

28/04/2014 18:10:39
Quote Anchor link
Wouter J op 27/04/2014 19:59:37:
Donny, kun je daarvoor misschien een ander topic openen. Daar gaat dit topic namelijk niet over.

Ik heb nu nog eens de vraag van Jos gelezen en het lijkt erop dat je niet opzoek bent naar een progress bar die loopt, zoals Frank en ik hebben gegeven, maar eentje die stilstaat.

In dat geval kun je makkelijk met het progress element werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<progress min="0" max="100" value="12"></progress>

Dit toont een progress bar op 12% (12 op een schaal van 0-100).

Het browser support voor deze tag ligt op 72%, wat redelijk goed is: http://caniuse.com/#feat=progressmeter
Dit kun je verhogen tot een bijna compleet niveau als je deze polyfill gebruikt: http://lea.verou.me/polyfills/progress/


Bedankt dat zocht ik,

heb het wel nog wat moeten aanpassen voor de ajax :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.