Prutser allert!!!!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Takke

takke

04/08/2008 12:55:00
Quote Anchor link
Wie kan mij zeggen wat ik hier verkeerd doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$errormsg
= "Fout!  u heeft geen invoer gedaan!";
$taxirit["utrecht"]["utrecht"] = "€ 7.25";
$taxirit["utrecht"]["nieuwegein"] = "€ 25,20";
$taxirit["utrecht"]["amersfoort"] = "€ 55";
$taxirit["utrecht"]["texel"] = "€ 122,20";

    if(isset($_POST["utrecht"] && $_POST["submit"]) {
    echo $taxirit["utrecht"]["utrecht"];
}
    if(isset($_POST["nieuwgein"])&& $_POST["submit"]) {
    echo $taxirit["utrecht"]["nieuwegein"];
}
    if(isset($_POST["amersfoort"]) && $_POST["submit"]) {
    echo $taxirit["utrecht"]["amersfoort"];
}
    if(isset($_POST["texel"]) && $_POST["submit"]) {
    echo $taxirit["utrecht"]["texel"];
    }
else { echo $errormsg;
}

 
?>


Ik moet de waarden op het scherm krijgen als er uit een keuzevak/dropdown
menutje een plaats wordt geselecteerd .

HELP WANTED
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:34:15
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 12:56:00
Quote Anchor link
1. Geef je topic eens een wat betere titel...
2. Ik begrijp niets van je probleem...
 
Aron K

Aron K

04/08/2008 12:57:00
Quote Anchor link
Heb je zelf deze titel aan dit topic gegeven? of heeft een mod dat gedaan?

En leg je probleem beter uit...

De poster hierboven was me voor.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aron K
 
Takke

takke

04/08/2008 12:57:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat het niet werkt!!!
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 12:59:00
Quote Anchor link
Wat werkt niet, en wat wil je bereiken? En pas de titel eens aan, dit is niet echt verschrikkelijk duidelijk...
En je script klopt niet helemaal, want je sluit de eerstes if() niet af, en je geeft isset geen variable mee. En in de andere elseif()jes kijk je niet of $_POST['submit'] isset(), maar of ie true teruggeeft...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Takke

takke

04/08/2008 13:01:00
Quote Anchor link
Beste douwe,

de titel slaat op mij en als je nou eens even met me meekijkt naar waarom het niet werkt zou ik je daar zeer dankbaar voor zijn.
De titel is niet belangrijk toch!!!
 
Takke

takke

04/08/2008 13:03:00
Quote Anchor link
OK bedankt, ik probeer even wat anders.....met het script.....

Dit is me eerste dus geef me wat credit........

Moet het uit me hoofd doen.....


gr.


ENdy
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Beste Endy,

Lees eerst dit eens door.
En ik heb je al geholpen.
 
Storeman storeman

storeman storeman

04/08/2008 13:04:00
Quote Anchor link
De titel is wel belangrijk, en zolang jij zo eigenwijs bent om niet je probleem te omschrijven en de moeite wilt nemen om de titel te veranderen, tsja, verwacht dan ook geen hulp. Dit soort onzin slik ik niet graag vrijwillig, met mij vast vele andere phphulpers
 
Takke

takke

04/08/2008 13:06:00
Quote Anchor link
Heel klein maar in zijn test moet ik gewoonweg een resultaat krijgen
van de geselecteerde taxirit naar een plaats..


Dit is toch wel een manier om het een beetje werkende te krijgen of zeggen jullie gewoon helemaal anders doen????

gr.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door takke
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 13:07:00
Quote Anchor link
En Endy, wij allemaal doen het grootste deel van PHP uit ons hoofd.
En nog een foutje: Je mag het euro-teken niet letterlijk neerzetten, hiervoor gebruik je &euro;

-edit-
Ik zou het via een database doen, en wat is je source nu?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Takke

takke

04/08/2008 13:10:00
Quote Anchor link
storeman schreef op 04.08.2008 13:04:
De titel is wel belangrijk, en zolang jij zo eigenwijs bent om niet je probleem te omschrijven en de moeite wilt nemen om de titel te veranderen, tsja, verwacht dan ook geen hulp. Dit soort onzin slik ik niet graag vrijwillig, met mij vast vele andere phphulpers


Weet je wat laat maar....

Beetje moeilijk gaan zitten doen omdat ik mezelf een prutser noem (zelfspot)
En als je goed leest ben ik een beginner met een probleem en toch wel heel duidelijk omschreven... Sommigen kunnen denk ik niet lezen....of vinden zichzelf verheven....

Sorry heb je zelf aangehaald...

Jammer weer...

Groeten uit het land van OZ>>>>>>
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 13:11:00
Quote Anchor link
Als je de FAQ doorleest die ik gaf, zie je dat je een duidelijke titel moet geven. Een titel die het probleem beschrijft. Dat is ook wel zo makkelijk voor ons. En aan 'wat doe ik verkeerd?' als er geen error wordt gepost hebben we ook niet zoveel. Wees blij dat er überhaupt geholpen wordt. Als je wilt dat wij jou helpen kun jij ons ook helpen door moeite te doen voor je topic en de beschrijving van je probleem.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Takke

takke

04/08/2008 13:13:00
Quote Anchor link
Douwe,

Geen database, ik wil het uit meerdimensionale array's gaan doen..
Niet te moeilijk maken voor me zelf en mijn opdrachtgever...

Bedankt voor het meedenken...

Ik ga mijn boek er maar weer eens bijpakken...


Voor diegene met hulp in mijn richting bedankt ik weet wat ik moet gaan doen..

Gr.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

04/08/2008 13:15:00
Quote Anchor link
1 ding, als je ergens hulp wil krijgen: Titel en omschrijving zijn het belangrijkst! De mensen hier zitten hier voor hun lol, en gaan dus niet code compleet doorkijken wat er eventueel niet goed is.

1. Wat wil je bereiken?
Dat ene zinnetje 'Ik moet de waarden op het scherm krijgen als er uit een keuzevak/dropdown menutje een plaats wordt geselecteerd' zegt niks. Hoe kom je bij dit stukje code, via een formulier? Via javascript?
2. Wat gaat er mis?
Krijg je een error? Krijg je niks te zien? Wat krijg je wel te zien?

Lees dit ook eens
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 13:15:00
Quote Anchor link
@Endy;

Okay, maar je zegt 'ik wil het niet te moeilijk maken voor mijn opdrachtgever', en er van uit gaande dat je opdrachtgever geen PHP-ervaring heeft is dit veel moeilijker dan via een database en een admin.

@Boven mij;
Precies.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Takke

takke

04/08/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Jongens bedankt allemaal het is wel voldoende zo OK!!!

Mijn onwetendheid riekt naar lijfelijke afstraffing, mijn verontschuldiging voor u allen welke door mij onjuist bejegend.

Gr. Nogmaals bedankt.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/08/2008 13:25:00
Quote Anchor link
Hoe ziet de HTML van je formulier eruit? Heb je allemaal checkboxen? Of is het een select?
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 13:27:00
Quote Anchor link
@Jan,
Dit is een demotje
 
Takke

takke

04/08/2008 13:28:00
Quote Anchor link
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="phptest.php">
<label>selectie
<select name="Plaatsen" size="1" id="Plaatsen">
<option>Kies uw bestemming</option>
<option>utrecht</option>
<option>nieuwegein</option>
<option>amersfoort</option>
<option>texel</option>
</select>
<br />
<label>invoeren
<input type="submit" name="Submit" id="Submit" value="Verzenden" />
</label>
</p>
</form>

</body>
</html>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/08/2008 13:30:00
Quote Anchor link
De options hebben helemaal geen values in het voorbeeld. Je HTML zou er zo uit moeten zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<form id="form1" name="form1" method="post" action="phptest.php">
  <label>selectie
  <select name="Plaatsen" size="1" id="Plaatsen">
    <option value="">Kies uw bestemming</option>
    <option value="utrecht">utrecht</option>
    <option value="nieuwegein">nieuwegein</option>
    <option value="amersfoort">amersfoort</option>
    <option value-"texel">texel</option>
    </select>
    <br />
    <label>invoeren
    <input type="submit" name="Submit" id="Submit" value="Verzenden" />
    </label>

  </p>
</form>

Dan kun je na verzenden dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    $errormsg
= "Fout!  u heeft geen invoer gedaan!";
    $taxirit["utrecht"]["utrecht"] = "€ 7.25";
    $taxirit["utrecht"]["nieuwegein"] = "€ 25,20";
    $taxirit["utrecht"]["amersfoort"] = "€ 55";
    $taxirit["utrecht"]["texel"] = "€ 122,20";

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        echo $taxirit['utrecht'][$_POST['Plaatsen']];
        if (empty ($_POST['Plaatsen'])) echo $errormsg;
    }

?>

Edit: code nog iets aangepast.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.