Prutser allert!!!!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Takke

takke

04/08/2008 12:55:00
Quote Anchor link
Wie kan mij zeggen wat ik hier verkeerd doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$errormsg
= "Fout!  u heeft geen invoer gedaan!";
$taxirit["utrecht"]["utrecht"] = "€ 7.25";
$taxirit["utrecht"]["nieuwegein"] = "€ 25,20";
$taxirit["utrecht"]["amersfoort"] = "€ 55";
$taxirit["utrecht"]["texel"] = "€ 122,20";

    if(isset($_POST["utrecht"] && $_POST["submit"]) {
    echo $taxirit["utrecht"]["utrecht"];
}
    if(isset($_POST["nieuwgein"])&& $_POST["submit"]) {
    echo $taxirit["utrecht"]["nieuwegein"];
}
    if(isset($_POST["amersfoort"]) && $_POST["submit"]) {
    echo $taxirit["utrecht"]["amersfoort"];
}
    if(isset($_POST["texel"]) && $_POST["submit"]) {
    echo $taxirit["utrecht"]["texel"];
    }
else { echo $errormsg;
}

 
?>


Ik moet de waarden op het scherm krijgen als er uit een keuzevak/dropdown
menutje een plaats wordt geselecteerd .

HELP WANTED
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 23:20:12
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 12:56:00
Quote Anchor link
1. Geef je topic eens een wat betere titel...
2. Ik begrijp niets van je probleem...
 
Aron K

Aron K

04/08/2008 12:57:00
Quote Anchor link
Heb je zelf deze titel aan dit topic gegeven? of heeft een mod dat gedaan?

En leg je probleem beter uit...

De poster hierboven was me voor.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aron K
 
Takke

takke

04/08/2008 12:57:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat het niet werkt!!!
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 12:59:00
Quote Anchor link
Wat werkt niet, en wat wil je bereiken? En pas de titel eens aan, dit is niet echt verschrikkelijk duidelijk...
En je script klopt niet helemaal, want je sluit de eerstes if() niet af, en je geeft isset geen variable mee. En in de andere elseif()jes kijk je niet of $_POST['submit'] isset(), maar of ie true teruggeeft...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Takke

takke

04/08/2008 13:01:00
Quote Anchor link
Beste douwe,

de titel slaat op mij en als je nou eens even met me meekijkt naar waarom het niet werkt zou ik je daar zeer dankbaar voor zijn.
De titel is niet belangrijk toch!!!
 
Takke

takke

04/08/2008 13:03:00
Quote Anchor link
OK bedankt, ik probeer even wat anders.....met het script.....

Dit is me eerste dus geef me wat credit........

Moet het uit me hoofd doen.....


gr.


ENdy
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Beste Endy,

Lees eerst dit eens door.
En ik heb je al geholpen.
 
Storeman storeman

storeman storeman

04/08/2008 13:04:00
Quote Anchor link
De titel is wel belangrijk, en zolang jij zo eigenwijs bent om niet je probleem te omschrijven en de moeite wilt nemen om de titel te veranderen, tsja, verwacht dan ook geen hulp. Dit soort onzin slik ik niet graag vrijwillig, met mij vast vele andere phphulpers
 
Takke

takke

04/08/2008 13:06:00
Quote Anchor link
Heel klein maar in zijn test moet ik gewoonweg een resultaat krijgen
van de geselecteerde taxirit naar een plaats..


Dit is toch wel een manier om het een beetje werkende te krijgen of zeggen jullie gewoon helemaal anders doen????

gr.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door takke
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 13:07:00
Quote Anchor link
En Endy, wij allemaal doen het grootste deel van PHP uit ons hoofd.
En nog een foutje: Je mag het euro-teken niet letterlijk neerzetten, hiervoor gebruik je &euro;

-edit-
Ik zou het via een database doen, en wat is je source nu?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Takke

takke

04/08/2008 13:10:00
Quote Anchor link
storeman schreef op 04.08.2008 13:04:
De titel is wel belangrijk, en zolang jij zo eigenwijs bent om niet je probleem te omschrijven en de moeite wilt nemen om de titel te veranderen, tsja, verwacht dan ook geen hulp. Dit soort onzin slik ik niet graag vrijwillig, met mij vast vele andere phphulpers


Weet je wat laat maar....

Beetje moeilijk gaan zitten doen omdat ik mezelf een prutser noem (zelfspot)
En als je goed leest ben ik een beginner met een probleem en toch wel heel duidelijk omschreven... Sommigen kunnen denk ik niet lezen....of vinden zichzelf verheven....

Sorry heb je zelf aangehaald...

Jammer weer...

Groeten uit het land van OZ>>>>>>
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 13:11:00
Quote Anchor link
Als je de FAQ doorleest die ik gaf, zie je dat je een duidelijke titel moet geven. Een titel die het probleem beschrijft. Dat is ook wel zo makkelijk voor ons. En aan 'wat doe ik verkeerd?' als er geen error wordt gepost hebben we ook niet zoveel. Wees blij dat er überhaupt geholpen wordt. Als je wilt dat wij jou helpen kun jij ons ook helpen door moeite te doen voor je topic en de beschrijving van je probleem.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Takke

takke

04/08/2008 13:13:00
Quote Anchor link
Douwe,

Geen database, ik wil het uit meerdimensionale array's gaan doen..
Niet te moeilijk maken voor me zelf en mijn opdrachtgever...

Bedankt voor het meedenken...

Ik ga mijn boek er maar weer eens bijpakken...


Voor diegene met hulp in mijn richting bedankt ik weet wat ik moet gaan doen..

Gr.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

04/08/2008 13:15:00
Quote Anchor link
1 ding, als je ergens hulp wil krijgen: Titel en omschrijving zijn het belangrijkst! De mensen hier zitten hier voor hun lol, en gaan dus niet code compleet doorkijken wat er eventueel niet goed is.

1. Wat wil je bereiken?
Dat ene zinnetje 'Ik moet de waarden op het scherm krijgen als er uit een keuzevak/dropdown menutje een plaats wordt geselecteerd' zegt niks. Hoe kom je bij dit stukje code, via een formulier? Via javascript?
2. Wat gaat er mis?
Krijg je een error? Krijg je niks te zien? Wat krijg je wel te zien?

Lees dit ook eens
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 13:15:00
Quote Anchor link
@Endy;

Okay, maar je zegt 'ik wil het niet te moeilijk maken voor mijn opdrachtgever', en er van uit gaande dat je opdrachtgever geen PHP-ervaring heeft is dit veel moeilijker dan via een database en een admin.

@Boven mij;
Precies.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Takke

takke

04/08/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Jongens bedankt allemaal het is wel voldoende zo OK!!!

Mijn onwetendheid riekt naar lijfelijke afstraffing, mijn verontschuldiging voor u allen welke door mij onjuist bejegend.

Gr. Nogmaals bedankt.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/08/2008 13:25:00
Quote Anchor link
Hoe ziet de HTML van je formulier eruit? Heb je allemaal checkboxen? Of is het een select?
 
Douwe

Douwe

04/08/2008 13:27:00
Quote Anchor link
@Jan,
Dit is een demotje
 
Takke

takke

04/08/2008 13:28:00
Quote Anchor link
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="phptest.php">
<label>selectie
<select name="Plaatsen" size="1" id="Plaatsen">
<option>Kies uw bestemming</option>
<option>utrecht</option>
<option>nieuwegein</option>
<option>amersfoort</option>
<option>texel</option>
</select>
<br />
<label>invoeren
<input type="submit" name="Submit" id="Submit" value="Verzenden" />
</label>
</p>
</form>

</body>
</html>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/08/2008 13:30:00
Quote Anchor link
De options hebben helemaal geen values in het voorbeeld. Je HTML zou er zo uit moeten zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<form id="form1" name="form1" method="post" action="phptest.php">
  <label>selectie
  <select name="Plaatsen" size="1" id="Plaatsen">
    <option value="">Kies uw bestemming</option>
    <option value="utrecht">utrecht</option>
    <option value="nieuwegein">nieuwegein</option>
    <option value="amersfoort">amersfoort</option>
    <option value-"texel">texel</option>
    </select>
    <br />
    <label>invoeren
    <input type="submit" name="Submit" id="Submit" value="Verzenden" />
    </label>

  </p>
</form>

Dan kun je na verzenden dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    $errormsg
= "Fout!  u heeft geen invoer gedaan!";
    $taxirit["utrecht"]["utrecht"] = "€ 7.25";
    $taxirit["utrecht"]["nieuwegein"] = "€ 25,20";
    $taxirit["utrecht"]["amersfoort"] = "€ 55";
    $taxirit["utrecht"]["texel"] = "€ 122,20";

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        echo $taxirit['utrecht'][$_POST['Plaatsen']];
        if (empty ($_POST['Plaatsen'])) echo $errormsg;
    }

?>

Edit: code nog iets aangepast.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.