Punten Nederlandse Kaart

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »
BPG

BPG

21/03/2007 00:33:00
Quote Anchor link
Beste PHP'ers ;)

Heeft iemand misschien een code liggen, of weet waar ik het kan vinden!
Ik ben opzoek naar een code zo als je bijvoorbeeld kunt zien op:
http://eruitopzondag.nl/datum/kaart.php?datum=2503&pcode=&afst=1000&jaar=2007
of
http://www.zoekplaats.nl/

Zelf kon ik helaas geen voorbeelden vinden, en kom d’r niet uit!
Alvast bedankt :)
Bob
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 03:10:26
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2007 04:09:00
 
BPG

BPG

21/03/2007 18:05:00
Quote Anchor link
SanThe bedankt voor je reactie, het desbetreffende script had ik enkel al gezien en is ok niet helemaal wat ik zoek.

Op de 2 pagina's die ik hierboven noem worden er punten op de kaart van NL getoond welke aan de hand van een locatie code op worden gezet. Ik wil dus net zo als deze website's hebben geen provinties maar echt locaties kunnen weergeven doormiddel van bijvoorbeeld een rode-punt op de kaart.
Alvast bedankt weer!
 
Scrptr

Scrptr

21/03/2007 18:14:00
Quote Anchor link
Heb je Macromedia Dreamweaver Of Flash? Met vooral dreamweaver kun je dit heel gemakkelijk uitvoeren.
 
Scrptr

Scrptr

21/03/2007 18:18:00
Quote Anchor link
Hier in DIT topic is het goed uitgelegd hoe je het in dreamweaver moet doen.
ruud schreef op 17.03.2007 12:29:
Heeeel simpel,

zet je landenplaatje in een pagina, klik 1 x op plaatje, kijk linksonder in properties: daar kun je kiezen uit hotspot:rond / rechthoek/ poly(willekeurige vorm)
kies de poly in klik in plaatje de hoekpunten 1 voor 1 aan
(dubbelklik of sluit voor laatste punt)
en de link invullen.
en dat doe je dus voor elk land

(uit mn hoofd) maar kan denk ik niet fout
suc6
 
Scrptr

Scrptr

21/03/2007 18:23:00
Quote Anchor link
Als je geen dreamweaver hebt kun je ook mapedit downloaden: MAPEDIT
 
Aaa Trump

aaa Trump

21/03/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Zie mijn script, daar kan je al aardig veel mee ;)
 
BPG

BPG

22/03/2007 20:55:00
Quote Anchor link
tnx voor alle reactie, met het script van robin kwam ik idd al een eind, ook mapedit is een goede tip (heb geen Dreamweaver). Flash wil ik niet gebruiken, al heb ik idd wel gezien dat het hier ook goed mee kan!

Het maken van punten op een afbeelding (kaart) is het probleem nu ook niet (meer). Het waar ik nu tegen aan loop is dat ik wel punten kan maken, maar het destbetreffende punt moet vervolgens ook daatwerkelijk een zichtbaar punt worden (die niet enkel een link) maar een 'echte' punt.
hoe dit moet kan ik helaas niet terug vinden op websites die "area shape" verder uitleggen, ook niet hoe ik vervolgens tekst kan toevogen bij het desbetreffende punt (op title na dan).
Iemand hierover nog tips?

Alvast bedankt weer :)
 
Scrptr

Scrptr

22/03/2007 21:01:00
Quote Anchor link
Mij lijkt het logisch dat je gewoon een stip tekent met photoshop paint of wat dan ook. Vervolgens maak je er via mapedit een link van.
 
BPG

BPG

22/03/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Dat heb ik geprobeerd, maar ik kan nergens een uitleg vinden van hoe je die gemaakte stip dan weer op je kaartje kunt laten zien!
 
W W

W W

22/03/2007 21:20:00
 
Scrptr

Scrptr

22/03/2007 21:21:00
Quote Anchor link
je moet bijv in paint gewoon een stip maken. Vervolgens sla je hem op. Nu heeft de afbeelding dus standaard de stip. Vervolgens ga je naar dreamweaver of mapedit en maak je er een link van.
 
BPG

BPG

22/03/2007 21:26:00
Quote Anchor link
Ik begrijp je verkeerd, en jij mij ;) (denk ik)
die stip moet niet 'vast' op het kaartje staan maar steeds op een andere plek worden weer gegeven net zo als op "http://www.zoekplaats.nl/".
Ik moet dus een losse afbeelding hebben van een stip, die afhankelijk van de cordinaten op een bepaalde plek word weer gegeven op de afbeelding van nederland.

Het maken van een link op een bepaalde plek is het probleem niet, het probleem is de stip, die moet steeds ergens anders komen afhankelijk van de coordinaten die ik uit een database haal.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door BPG
 
- -

- -

22/03/2007 21:42:00
Quote Anchor link
miss zo:
style.css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
area
{
    background-image: url(stipje.gif);
}

Edit:
od je maakt wat met gd, zoals op zoekplaats: klik (en kijk naar de URL)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
BPG

BPG

22/03/2007 21:56:00
Quote Anchor link
Precies, hoe ze het daar hebben gedaan heb ik gezien en dat lukt me niet met een area code (die stip plaatsen) die optie is er gewoon niet.
Afhankelijk van de cord's word er mbv PHP een stip in gezet met een textje in de afbeelding.
Ik kom er dus niet uit hoe ze dat binnen php verwerken..

"je maakt wat met gd", kun je me vertellen wat GD is? tnx :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.