Purelabs.nl site review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

---- ----

---- ----

04/02/2010 20:20:00
Quote Anchor link
Overdatum.nl schreef op 04.02.2010 19:55:
@Jurriensz, bij een mouse over moeten ze duidelijk wezen, ik zit nu met opacity te spelen


Nouja dat bedoelde ik niet egt...
Ik bedoelde meer het kwaliteit van de foto..
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 06:20:29
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/02/2010 20:37:00
Quote Anchor link
Jurriensz schreef op 04.02.2010 20:20:
Overdatum.nl schreef op 04.02.2010 19:55:
@Jurriensz, bij een mouse over moeten ze duidelijk wezen, ik zit nu met opacity te spelen


Nouja dat bedoelde ik niet egt...
Ik bedoelde meer het kwaliteit van de foto..

De kwaliteit van de thumbnail heb ik wat lager gezet omdat het anders ten koste kan gaan van de bandbreedte, en daarvoor snelheid moet inleveren.

de foto pagina staan 9 foto's max, als ik bij elkae foto 5kb aan kwaliteit omhoog schroef kost het me dat: 45kb.
Dat kan best wel een tijdje langer duren voor de mensen met een tragere verbinding.
 
---- ----

---- ----

04/02/2010 20:44:00
Quote Anchor link
oke...
eigen keus xD
 
The Ultimate

The Ultimate

05/02/2010 12:16:00
Quote Anchor link
Overdatum.nl schreef op 04.02.2010 20:37:
De kwaliteit van de thumbnail heb ik wat lager gezet omdat het anders ten koste kan gaan van de bandbreedte, en daarvoor snelheid moet inleveren.

de foto pagina staan 9 foto's max, als ik bij elkae foto 5kb aan kwaliteit omhoog schroef kost het me dat: 45kb.
Dat kan best wel een tijdje langer duren voor de mensen met een tragere verbinding.


Kom op zeg, waar gaat het hier over. Een paar kbtjes? Ik heb liever dat mijn homepage er professioneel en strak uitziet. Het is meestal het eerste dat een klant ziet en dient een goede indruk achter te laten. Denk je dat ze er bij BMW of Vodafone ook zo over denken? Zie je daar vreselijk slechte img vanwege bandbreedte besparing? Nee uiteraard niet! Lelijke plaatjes/websites verkopen niet. Als er nu nog steeds mensen met een 54kb modem zitten te kloten dan laat ze het lekker uitzoeken zeg.

Oja, de subtitles/headers vond ik mooier in het groen.

Navigatie moet nodig een ander lettertype en wat meer margin/padding aan de bovenkant (dus tussen logo en navigatie meer ruimte).

EDIT:
Meer white-space tussen de alinea's zou ook mogen. White space is erg belangrijk (Google er maar eens op).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Ultimate
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

05/02/2010 13:59:00
Quote Anchor link
Bart schreef op 05.02.2010 12:16:

Kom op zeg, waar gaat het hier over. Een paar kbtjes? Ik heb liever dat mijn homepage er professioneel en strak uitziet. Het is meestal het eerste dat een klant ziet en dient een goede indruk achter te laten. Denk je dat ze er bij BMW of Vodafone ook zo over denken? Zie je daar vreselijk slechte img vanwege bandbreedte besparing? Nee uiteraard niet! Lelijke plaatjes/websites verkopen niet. Als er nu nog steeds mensen met een 54kb modem zitten te kloten dan laat ze het lekker uitzoeken zeg.


Goed argument, fixed.

Bart schreef op 05.02.2010 12:16:

Navigatie moet nodig een ander lettertype en wat meer margin/padding aan de bovenkant (dus tussen logo en navigatie meer ruimte).


fixed.

Bart schreef op 05.02.2010 12:16:

EDIT:
Meer white-space tussen de alinea's zou ook mogen. White space is erg belangrijk (Google er maar eens op).


fixed.
 
Richard van Velzen

Richard van Velzen

05/02/2010 14:01:00
Quote Anchor link
Quote:
Kom op zeg, waar gaat het hier over. Een paar kbtjes? Ik heb liever dat mijn homepage er professioneel en strak uitziet. Het is meestal het eerste dat een klant ziet en dient een goede indruk achter te laten. Denk je dat ze er bij BMW of Vodafone ook zo over denken? Zie je daar vreselijk slechte img vanwege bandbreedte besparing? Nee uiteraard niet! Lelijke plaatjes/websites verkopen niet. Als er nu nog steeds mensen met een 54kb modem zitten te kloten dan laat ze het lekker uitzoeken zeg.

Nou, jou zou ik dus nooit van m'n leven aannemen. Ga maar snel een cursus usability volgen. :-)
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

05/02/2010 14:17:00
Quote Anchor link
RichardvV schreef op 05.02.2010 14:01:
Quote:
Kom op zeg, waar gaat het hier over. Een paar kbtjes? Ik heb liever dat mijn homepage er professioneel en strak uitziet. Het is meestal het eerste dat een klant ziet en dient een goede indruk achter te laten. Denk je dat ze er bij BMW of Vodafone ook zo over denken? Zie je daar vreselijk slechte img vanwege bandbreedte besparing? Nee uiteraard niet! Lelijke plaatjes/websites verkopen niet. Als er nu nog steeds mensen met een 54kb modem zitten te kloten dan laat ze het lekker uitzoeken zeg.

Nou, jou zou ik dus nooit van m'n leven aannemen. Ga maar snel een cursus usability volgen. :-)


Ik kan er enigszins wel mee inkomen, je moet ook geen kwaliteit moeten inleveren om zo snel mogelijk te wezen, in het geval van de thumbnails heb ik sowieso al een besparing van +/- 80% op het origineel, om die winst nog verder te verkleinen kost dat alleen maar kwaliteit en dat doet het design niet goed.

Helaas heb ik de thumbnails op 100% moeten saven via imagejpeg(), aangezien imagejpeg() 60%, 70%, 80% en 90% geen verschil gaf ten opzichte van de 35% dat het eerst was.
 
The Ultimate

The Ultimate

05/02/2010 14:20:00
Quote Anchor link
Kijk dat is al een stuk beter! Nu nog even wat margin-top aan de <h2> geven, een border: 2px solid #CCC eronder en wellicht de randjes om de navigatie weghalen.

RichardvV schreef op 05.02.2010 14:01:
Nou, jou zou ik dus nooit van m'n leven aannemen. Ga maar snel een cursus usability volgen. :-)

Jij met je usability....LOL. In hoeveel topics kom ik dat wel niet van jou tegen? LOL. Gebruiken ze bij BMW of Vodafone ook zulke lelijke, korrelige afbeeldingen? Dat heeft niets met de grootte van de file te maken. Je kunt de grootte van een afbeelding best naar beneden halen zodat de usability gewaarborgd blijft zonder dat je van die lelijke, korrelige afbeeldingen krijgt. Dat hoe ik jou toch niet te vertellen he? Maar verder even goede vrienden hoor.... ;-)

En mij aannemen of inhuren kan niet al had je het graag, ik ben hobbyist en hoef er dus niet van te leven. Thank god for that.

EDIT:
Misschien een handige link voor de geinteresseerden?
http://m.smashingmagazine.com/2009/07/15/clever-png-optimization-techniques/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Ultimate
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

05/02/2010 14:27:00
Quote Anchor link
Bart schreef op 05.02.2010 14:20:
Kijk dat is al een stuk beter! Nu nog even wat margin-top aan de <h2> geven, een border: 2px solid #CCC eronder en wellicht de randjes om de navigatie weghalen.


Je bedoeld een text-decoration: underline;?
border lijkt me niet handig voor text.
 
The Ultimate

The Ultimate

05/02/2010 14:31:00
Quote Anchor link
Zolang de lijn zich maar over de gehele breedte van de pagina uitstrekt is het best. Wellicht kan dit wel dmv text-decoration:underline; en display:block;
 
John de Kroon

John de Kroon

25/05/2010 17:45:48
Quote Anchor link
Ik vind het een beetje grauw. Dat is jammer. En ik zou de bottom altijd zichtbaar houden, maar daar zou je mee moeten experimenteren..
 
Ruud de Waal

Ruud de Waal

25/05/2010 18:30:18
Quote Anchor link
Je logo, met geen mogelijkheid is er uit te halen wat er staat.
Je bezoeker moet gelijk zien wat er allemaal staat.
Tenzij je natuurlijk liever jouw grafische kunsten wilt tonen en maling hebt aan je bezoeker. ;)

Verder valt het gelijk op dat het een template is en ik zie heel veel witruimte.
En waarom moet er bovenaan die fotootjes steeds wisselen ?. Het irriteerde mij al na 3 seconden.

Als je iets vermeld, zet er dan een datum bij. Nu is het maar gokken hoe lang jullie al bezig zijn met het herstellen van bugs.

Als ik zie wat er rechts allemaal staat vraag ik me af wat de toegevoegde waarde van jouw website is ?
Dit overdenkende weet ik totaal niet wat het nut van je site is. Zoiets behoort op je voorpagina te staan.

Let eens wat meer op je spelfouten:
met het inleVen van de externe data.....
en registeren ???????

Doe je voordeel met mijn tips. ;)
Gewijzigd op 25/05/2010 18:32:34 door Ruud de Waal
 
Luc Zontrop

Luc Zontrop

25/05/2010 19:14:27
Quote Anchor link
Ziet er goed uit.
Kvind t enkel spijtig dat je geen link maakt naar je tags.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

25/05/2010 19:16:00
Quote Anchor link
Ik zou meer vrolijkheid en felle kleuren gebruiken, en ook zou ik iets aan het lettertype doen. font-family 'arial helvetica sans-serif' is te basic.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.