Qantani Ideal

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »
Erik van Beek

Erik van Beek

14/08/2013 20:49:42
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik ben bezig een simpel 1 product winkeltje te schrijven. Gaat opzich prima maar loop nu tegen een raar probleem aan, en weet nu niet of dit een bug van mijn kant is, of een limiet op test betalingen. Ik heb de gratis variant van ideal genomen van Qantani ( http://www.easy-ideal.com/webwinkeliers/ )

Opzich werkt het prima, banken worden goed opgehaald, test betalingen gaan goed.. totdat het een te hoog bedrag word, dan komt er altijd 5 euro naar boven bij het afrekenen bij qantani.

Als ik mijn code return net voordat deze naar ideal gestuurt wordt en het order object print, zijn de prijzen in orde. Op het moment dat ik de return weghaal en 'm door laat schieten naar ideal dan komt weer die 5 euro terug. Het vreemde is dat dit alleen bij zeer hoge bedragen gebeurt.

Hieronder een stukje code met wat debug meuk erin:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
    $oOrder->tax = $this->oShoppingCart->getTax();
                
                echo 'Aantal producten in wagen: '. $oOrder->amount .' <br />';
                echo 'Belasting is: '. $oOrder->tax . '<br />';                
        
                $oOrder->discountused = 0;
                if(isset($_POST['usediscount']) && $_POST['usediscount'])
                    $oOrder->discountused = 1;
                
                echo (!$oOrder->discountused ? 'Korting is niet gebruikt <br /><br />' : 'Korting is wel gebruikt <br /><br />');
        
                if($this->oShoppingCart->item->oDiscount->discountpoints > customer::loadIdentity()->discountpoints)
                    $oOrder->discountused = 0;
                
                echo (!$oOrder->discountused ? 'Korting is niet gebruikt <br /><br />' : 'Korting is wel gebruikt <br /><br />');
                
                $oOrder->totalprice = $this->oShoppingCart->getTotalPrice() + $this->oShoppingCart->getTax() +  $oOrder->totalshippingcost;        

                echo 'Totaalprijs zonder korting is:' . $oOrder->totalprice . '<Br />';
                
                if($oOrder->discountused)
                    $oOrder->totalprice = ($oOrder->totalprice - $oOrder->oProduct->oDiscount->discountamount);
                
                
                $oOrder->discountused == true ? 'Totaalprijs met korting is '.$oOrder->totalprice : '';

                echo ($oOrder->discountused ? 'Prijs met korting is' . $oOrder->totalprice : '');
                
                return;


De output hiervan als ik bijv 96 producten bestel :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
Aantal producten in wagen: 96
Belasting is: 998.928
Korting is wel gebruikt

Korting is wel gebruikt

Totaalprijs zonder korting is:5762.478
Prijs met korting is 5757.478


Ik heb geprobeerd qantani geprobeerd te bereiken om te vragen of er mischien toch een limiet op het bedrag zit, maar kon ze helaas niet bereiken. Dus mijn vraag aan jullie is eigenlijk, hebben jullie ervaring met Qantani, zoja weet je mischien of er een limiet op zit?

Zit me nu al 2 dagen blind te staren en achter m'n oren te krabben, maar ik krijg het niet gefixt :(

---------
Edit, ben een klein beetje dom bezig. Heb een bedrag van 1000000 hard in de code gezet, en hij wil deze gewoon afrekenen. Bug zit dus aan mijn kant, waarschijnlijk is de prijs niet goed geformat boven een 1.xxx bedrag.


Excuses voor het openen van dit topic.

---

Nog een edit:

Bovenstaande bleek het geval. Om het bedrag netjes te krijgen op facturen gebruik ik de volgende functie :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
function formatMoney($number, $fractional=true) {
    if ($fractional) {
        $number = sprintf('%.2f', $number);
    }
    while (true) {
        $replaced = preg_replace('/(-?\d+)(\d\d\d)/', '$1,$2', $number);
        if ($replaced != $number) {
            $number = $replaced;
        } else {
            break;
        }
    }
    return $number;
}


Deze maakt er een net leesbaar bedrag van, en zo stuurde ik het bedrag ook door naar Ideal, maar Ideal wil een float hebben, dus alles achter de komma rekende hij niet mee.

Aan de ene kant toch fijn dat ik het topic heb geplaatst, anders had ik er waarschijnlijk nog steeds niet uitgekomen haha.


Toevoeging op 14/08/2013 21:31:55:

Ik begin eigenlijk toch een beetje twijfels te krijgen over deze Ideal aanbieder, aangezien ik een foutief bedrag meestuurde en er vervolgens maar iets van word gemaakt. Een foutmelding of iets had hier mischien wel handig geweest.

Ik heb verder 0 ervaring met ideal, en heb deze gekozen omdat deze echt heel simpel in gebruik is en er geen abonnementskosten aan vast zitten.

Kan iemand me van jullie aan goede Ideal variant aanraden ? Ik schat zo'n 20-30 producten per maand te verkopen.
Gewijzigd op 14/08/2013 21:09:22 door Erik van Beek
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 16:48:39
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

14/08/2013 22:59:30
Quote Anchor link
Qantani ken ik ook niet. (had er nog nooit van gehoord zelfs).

Ik zou dan voor Paytor gaan.
Is van Mollie, je kunt ook de Api van Mollie gebruiken. Is ook erg makkelijk, en geen setup/maandelijkse kosten.
Hier moet je het bedrag ook in centen doorsturen. Zo kan het dus nooit fout gaan met een komma/punt.
Gewijzigd op 14/08/2013 23:00:27 door Nick Dijkstra
 
Qantani Support

Qantani Support

15/08/2013 12:27:40
Quote Anchor link
Beste Erik

Goed om te horen dat je het probleem hebt gevonden en opgelost.
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd een mailtje sturen naar [email protected]. We zullen je vraag dan altijd zo spoedig mogelijk beantwoorden. Onze helpdesk is daarnaast ook telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 op het volgende telefoonnummer: 050-2110169.

Met vriendelijke groet,

Ronald
Qantani Support
 
Danny L

Danny L

15/08/2013 12:36:27
Quote Anchor link
Ik heb altijd al gebruik gemaakt van TargetPay.com, naast iDEAL bieden ze ook veel andere betaalmethodes!

Voor een leesbaar bedrag kan je ook dit gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
number_format($mijnBedrag, 2, ',', '.');
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.