query fout!!!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bruno -

bruno -

01/11/2006 18:20:00
Quote Anchor link
Hallo mensen,
ik krijg steeeds een fout melding dat ik iets mis in me select statement.... maar ik zie eigenlijk geen fout... het product laat ie wel keurig zien, maar als ik op dat moment van taal wil verandere dat geeft ie die foutmelding... als ik nie van taal verander en gwn verder ga krijg ik geen fouten...
Kan iemand mij vertellen wat ik mis????
bvd

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
include ("config2.php");
    $id = $_GET["ItemID"];
    $query="SELECT * FROM Item WHERE ItemID=$id";
    $result=odbc_exec($con,$query); //query uitvoeren
    while(list($ItemID, $ItemNo, $ItemDescription, $SalesGLAccountID,
      $COGSGLAccountID, $InventoryGLAccountID, $TaxCodes, $UnitPrice )= odbc_fetch_row($result)) {                
            //variable gelijkmaken aan de record in de database
            $id=odbc_result($result,1);
            $productnaam=odbc_result($result,3);
            $prijs=odbc_result($result,8);
            $btw = $prijs/100*19;
            $btw =number_format($btw, 2);//round
            
echo "<form action=\"add.php\" method=\"post\">\n";
echo "<input type=\"hidden\" name=\"productnummer\" value=\"".$id."\" />\n";
echo "<center><img src='images\yo.jpg' width=200 heigth=250></center><br>";
echo "<table border=1 align=center class=td>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td>$nr</td>\n";
echo "<td width=300><p><strong>".$id."</strong></td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td>Artikel</td>\n";
echo "<td width=300>".$productnaam."</td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td>$price</td>\n";
echo "<td width=300>€".$prijs."</td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td>BTW 19%</td>\n";
echo "<td width=300>€$btw</td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "<td>Voorraad</td>\n";
echo "<td width=300>hoeveelvoorraad</td>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td><input type=\"text\" name=\"hoeveelheid\" size=\"2\" maxlength=\"2\" value=\"1\"/></td>\n";
echo "<td width=300><input type=\"submit\" value=\"Toevoegen\" /></td></td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "</table>\n";
echo "</form>\n";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bruno -
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 08:13:39
 
Paul du Long

Paul du Long

01/11/2006 18:25:00
Quote Anchor link
Het wordt een stuk overzichtelijker als je [.code][./code.] tags toevoegd
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 18:29:00
Quote Anchor link
Quote:
ik krijg steeeds een fout melding dat ik iets mis in me select statement.... maar ik zie eigenlijk geen fout... het product laat ie wel keurig zien, maar als ik op dat moment van taal wil verandere dat geeft ie die foutmelding... als ik nie van taal verander en gwn verder ga krijg ik geen fouten...
Kan iemand mij vertellen wat ik mis????
bvd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include ("config2.php");
$id = $_GET["ItemID"];
$query="SELECT * FROM Item WHERE ItemID=$id";
$result=odbc_exec($con,$query); //query uitvoeren[/quote]
Met de query is niets mis. Het is wel zo dat je nergens controleert of $_GET["ItemID"] bestaat, een waarde heeft en de juiste waarde heeft (nummeriek is). Dit kan problemen op (gaan) leveren.

De query heeft helemaal niets te maken met welke taal dan ook, er is geen enkele verwijzing naar een taal. Blijkbaar doe je ergens anders iets fout.
 
K i p

K i p

01/11/2006 18:30:00
Quote Anchor link
1) Je hebt geen fout afhandeling:

if (!$res = mysql_query($sql))
{
echo 'Er ging iets mis. ';
}
else
{ //query is wel geslaagd
//ga door met script
}
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 18:32:00
Quote Anchor link
@Boris: Op zich heb je gelijk, maar mysql != odbc ....
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 18:50:00
Quote Anchor link
bedoel je controleren met een if?? zoals hieronder?
if (!empty($_GET)){
$id = $_GET["ItemID"];


ben maar een beginner ik doe mijn best :P
 
Niek s

niek s

01/11/2006 18:50:00
Quote Anchor link
Zoals frank eigenlijk al zij:
Het is odbc.. dus niet mysql_query..

Voor de controle (wat frank zij):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(empty($_GET['ItemID'])) {
    die("er is geen ItemID ingevuld..."); //of een andere foutafhanelding
}
//rest van hte script
?>
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 19:12:00
Quote Anchor link
idd die $_GET['ItemID'] bestaat niet :s ... hoe moek de juist id ophalen? :$
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 19:14:00
Quote Anchor link
bruno schreef op 01.11.2006 19:12:
idd die $_GET['ItemID'] bestaat niet :s ... hoe moek de juist id ophalen? :$
Hoe staat deze in de url?

www.domein.nl/jouwscript.php?id=23

In dat geval neem je $_GET['id'] om de waarde 23 uit te lezen.
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 19:20:00
Quote Anchor link
bij mij staat zo
www.domein.nl/description.php?ItemID=20683 maar tog pak ie nie

Ik heb eigenlijk zon lijst met alle prodcuten. als je op product met de cursor gaat gaat staan zie je de volgende link www.domein.nl/description.php?ItemID=20704

als je op de product hebt geklikt ga je dus naar www.domein.nl/description.php?ItemID=20704

op die pagina staat de script dat ik hierboven heb gepost
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bruno -
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 19:26:00
Quote Anchor link
Zet eens de volgende regel in je code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
print_r($_GET);
?>

Hoe ziet het lijstje met array-elementen en waardes er uit dat nu op het scherm komt? Of krijg je een notice dat $_GET niet bestaat? (uiteraard heb je error_reporting(E_ALL); bovenaan je script staan, daar zijn geen vragen over...)
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 19:37:00
Quote Anchor link
dit krijg ik Array ( [ItemID] => 10001 )

hoe typ mijn code in kleure?:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bruno -
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Door er
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en ?>
voor en achter te zetten.

Met $_GET['ItemID'] zou je toch over de waarde 10001 moeten kunnen beschikken. Ik ben overigens geen fan van hoofdletters in een variabelenaam die in een url staat, maar dat mag volgens mij toch niet uitmaken.

Wat levert het volgende op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $_GET['ItemID'];
?>

Ik verwacht ook hier 10001... Zo ja, dan doe je ergens iets niet goed in jouw controles. Het lijkt mij overbodig om int() te gebruiken, is_nummeric() is bij mijn weten voldoende. Test dit zelf ook even met een klein testscriptje.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/11/2006 19:48:00
Quote Anchor link
zet om de code heen die je wilt posten.
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 19:55:00
Quote Anchor link
yep ut komt idd 10001 uit dus ik heb duidelijk ergens een fout gemaakt :;s ik ga eenswat dingen meer probere :D
Frank obrigado pela ajuda :P vlw
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bruno -
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 20:00:00
Quote Anchor link
Nada!
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 20:37:00
Quote Anchor link
volgens mij weet ik wat er aan de hand is... als ik van taal verander(link van talen ziet er zo uit logindex.php?taal=dutch) dan kan ie nie meer de ItemID $_GETen
van de vorige url die er zo uitzag (description.php?ItemID=20704)
Weet er iemand een alternatief hiervoor?? hoop dat jullie snappe wat ik bedoel :s
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 21:00:00
Quote Anchor link
logindex.php?taal=dutch

Daar mist dus een stuk van de url! Daar hoort nog achter te staan &ItemID=20704. Kortom, je maakt de url niet op de juiste manier aan. Uiteraard mag het ook andersom:
logindex.php?ItemID=20704&taal=dutch
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 21:37:00
Quote Anchor link
maar vraagje dan da ik heb drie links van talen talen namelijkk:
.php?taal=dutch
.php?taal=portuguese
.php?taal=english

moet ik bij elk link ook ItemId bijzette?
zo: ?taal=dutch&ItemID=$id
?taal=portuguese&ItemID=$id
?taal=english&ItemID=$id


Yes Frank ut werkt :P brigadao :D , Yip Jan :D :D:D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bruno -
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/11/2006 21:39:00
Quote Anchor link
Ja, anders is hij niet als GET variabele bekend.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

01/11/2006 21:55:00
Quote Anchor link
dus je krijgt gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$link
= "<a href=\"bestand.php?taal=dutch&ItemID=" . $_GET['ItemID'] . "\">klik</a>";
?>

;)
(ff variabele geedit)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.