query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 16:53:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/659/

Bij dit script krijg ik volgende error :

Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /home/www/411.awardspace.com/inc/connect.inc.php on line 2
Lost connection to MySQL server during query

Het ligt dus aan mysql (kan ik dus niet) en aan de query daar. Ik weet niet eens wat een query is, kan je me helpen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 03:30:07
 
Rens nvt

Rens nvt

13/09/2006 17:03:00
Quote Anchor link
Dries,

Probeer eens om in connect.inc.php de waarde 127.0.0.1 te vervangen door localhost?

Verder is een query een stukje SQL die je naar de mysql server stuurt. Deze voert de SQL uit, en geeft terug wat je vraagt... Het is dus eigenlijk een commando die je aan de server geeft.

Volgens mij kan deze foutmelding alleen voorkomen als je een time-out krijgt tijdens de query. Wat op zich vreemd is...

Probeer anders eens om je connect.inc.php aan te passen naar het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
  mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
  mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

  $query = "SELECT  FROM calendar WHERE 1 = 1 LIMIT 0,1";
  $result = @mysql_query ($query);
  echo mysql_num_rows($query);
?>


Als je nu connect.inc.php direct aanroept (http://411.awardspace.com/inc/connect.inc.php of zoiets) moet je of een hele lelijke foutmelding krijgen die wij hier graag zien, of er moet een 1 staan.
 
- wes  -

- wes -

13/09/2006 17:14:00
Quote Anchor link
$result = @mysql_query ($query);

geen @ !! goede foutafhandeling is hiervoor de oplossing
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:17:00
Quote Anchor link
Rens:
Dries,

Probeer eens om in connect.inc.php de waarde 127.0.0.1 te vervangen door localhost?

Verder is een query een stukje SQL die je naar de mysql server stuurt. Deze voert de SQL uit, en geeft terug wat je vraagt... Het is dus eigenlijk een commando die je aan de server geeft.

Volgens mij kan deze foutmelding alleen voorkomen als je een time-out krijgt tijdens de query. Wat op zich vreemd is...

Probeer anders eens om je connect.inc.php aan te passen naar het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
  mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
  mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

  $query = "SELECT  FROM calendar WHERE 1 = 1 LIMIT 0,1";
  $result = @mysql_query ($query);
  echo mysql_num_rows($query);
?>


Als je nu connect.inc.php direct aanroept (http://411.awardspace.com/inc/connect.inc.php of zoiets) moet je of een hele lelijke foutmelding krijgen die wij hier graag zien, of er moet een 1 staan.


Ik heb dat IP veranderd in de main page van mijn free host. Ik heb username en passwoord ingevult, ook "calender" is juist. Als ik het jouwe invul, dan krijg ik precies hetzelfde, als ik het zonder de @ doe, ook.
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:28:00
Quote Anchor link
Het is dus eigenlijk hier dat het foutloopt :

mysql_connect("www.awardspace.com", "****", "****") or die(mysql_error());
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/09/2006 17:44:00
Quote Anchor link
mysql_connect("localhost", "****", "****") or die(mysql_error());
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:46:00
Quote Anchor link
mebus:
mysql_connect("localhost", "****", "****") or die(mysql_error());


Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/411.awardspace.com/inc/connect.inc.php on line 2
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
 
Michael -

Michael -

13/09/2006 17:51:00
Quote Anchor link
@Dries, het is wel is handig om in de Faq van je hosting te kijken.
http://awardspace.com/web_hosting_faq.html

How I can connect to my MySQL database? What settings should I use for my script/software?

The correct MySQL database settings are:
• DB Host: see your MySQL Database Manager section under DB Host column
• DB Port: 3306
• DB Name: the database name you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• DB Username: the database username you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• DB Password: the database password you have assigned

2. How I can access my database online?

Login your Contorl Panel, click on the phpMyAdmin icon, then use the following credentials:
• Username: the database name you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• Password: the database password you have assigned

3. I can't establish MySQL connection and get this error: "Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) ?

You cannot make connection through socket, please use MySQL settings to establish connection(see above question).
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:56:00
Quote Anchor link
En dat betekent? Wat moet de code dan zijn ? Want ik ken wel wat van PHP, maar niet van MySQL. Daarom dat ik altijd hier kom om zoiets te doen.
 
Michael -

Michael -

13/09/2006 18:24:00
Quote Anchor link
mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

bij localhost moet je invullen wat onder de Database Kollom staat (dat staat volgens mij in phpmyadmin)
Db port heb ik zo geen antwoord op waarom dit voor awardspace nodig is, want ik ken awardspace niet.
agenda is de db name. Deze kan je ook terug vinden in je phpmyadmin.
en dan je username en password die je hebt ingevoert bij awardspace
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 18:53:00
Quote Anchor link
Ok, localhost was dus een probleem, maar nu krijg ik een andere error :

"Access denied for user '***username***'@'64.69.39.75' to database 'calender' ", betekent dat pass verkeerd is, maar die is juist ? Of kan het aan iets anders liggen ?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Er zal toch een foutje zitten in je username of password, je toegang tot die database is geweigerd. Let ook op hoofd/ en kleine letters;)
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Neen, elk letter klopt, ook hoofd en kleine letters ... :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/09/2006 22:27:00
Quote Anchor link
ff bellen met je host en de account opnieuw laten aanmaken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.