query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 16:53:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/659/

Bij dit script krijg ik volgende error :

Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /home/www/411.awardspace.com/inc/connect.inc.php on line 2
Lost connection to MySQL server during query

Het ligt dus aan mysql (kan ik dus niet) en aan de query daar. Ik weet niet eens wat een query is, kan je me helpen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:24:40
 
Rens nvt

Rens nvt

13/09/2006 17:03:00
Quote Anchor link
Dries,

Probeer eens om in connect.inc.php de waarde 127.0.0.1 te vervangen door localhost?

Verder is een query een stukje SQL die je naar de mysql server stuurt. Deze voert de SQL uit, en geeft terug wat je vraagt... Het is dus eigenlijk een commando die je aan de server geeft.

Volgens mij kan deze foutmelding alleen voorkomen als je een time-out krijgt tijdens de query. Wat op zich vreemd is...

Probeer anders eens om je connect.inc.php aan te passen naar het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
  mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
  mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

  $query = "SELECT  FROM calendar WHERE 1 = 1 LIMIT 0,1";
  $result = @mysql_query ($query);
  echo mysql_num_rows($query);
?>


Als je nu connect.inc.php direct aanroept (http://411.awardspace.com/inc/connect.inc.php of zoiets) moet je of een hele lelijke foutmelding krijgen die wij hier graag zien, of er moet een 1 staan.
 
- wes  -

- wes -

13/09/2006 17:14:00
Quote Anchor link
$result = @mysql_query ($query);

geen @ !! goede foutafhandeling is hiervoor de oplossing
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:17:00
Quote Anchor link
Rens:
Dries,

Probeer eens om in connect.inc.php de waarde 127.0.0.1 te vervangen door localhost?

Verder is een query een stukje SQL die je naar de mysql server stuurt. Deze voert de SQL uit, en geeft terug wat je vraagt... Het is dus eigenlijk een commando die je aan de server geeft.

Volgens mij kan deze foutmelding alleen voorkomen als je een time-out krijgt tijdens de query. Wat op zich vreemd is...

Probeer anders eens om je connect.inc.php aan te passen naar het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
  mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
  mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

  $query = "SELECT  FROM calendar WHERE 1 = 1 LIMIT 0,1";
  $result = @mysql_query ($query);
  echo mysql_num_rows($query);
?>


Als je nu connect.inc.php direct aanroept (http://411.awardspace.com/inc/connect.inc.php of zoiets) moet je of een hele lelijke foutmelding krijgen die wij hier graag zien, of er moet een 1 staan.


Ik heb dat IP veranderd in de main page van mijn free host. Ik heb username en passwoord ingevult, ook "calender" is juist. Als ik het jouwe invul, dan krijg ik precies hetzelfde, als ik het zonder de @ doe, ook.
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:28:00
Quote Anchor link
Het is dus eigenlijk hier dat het foutloopt :

mysql_connect("www.awardspace.com", "****", "****") or die(mysql_error());
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/09/2006 17:44:00
Quote Anchor link
mysql_connect("localhost", "****", "****") or die(mysql_error());
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:46:00
Quote Anchor link
mebus:
mysql_connect("localhost", "****", "****") or die(mysql_error());


Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/411.awardspace.com/inc/connect.inc.php on line 2
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
 
Michael -

Michael -

13/09/2006 17:51:00
Quote Anchor link
@Dries, het is wel is handig om in de Faq van je hosting te kijken.
http://awardspace.com/web_hosting_faq.html

How I can connect to my MySQL database? What settings should I use for my script/software?

The correct MySQL database settings are:
• DB Host: see your MySQL Database Manager section under DB Host column
• DB Port: 3306
• DB Name: the database name you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• DB Username: the database username you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• DB Password: the database password you have assigned

2. How I can access my database online?

Login your Contorl Panel, click on the phpMyAdmin icon, then use the following credentials:
• Username: the database name you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• Password: the database password you have assigned

3. I can't establish MySQL connection and get this error: "Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) ?

You cannot make connection through socket, please use MySQL settings to establish connection(see above question).
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:56:00
Quote Anchor link
En dat betekent? Wat moet de code dan zijn ? Want ik ken wel wat van PHP, maar niet van MySQL. Daarom dat ik altijd hier kom om zoiets te doen.
 
Michael -

Michael -

13/09/2006 18:24:00
Quote Anchor link
mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

bij localhost moet je invullen wat onder de Database Kollom staat (dat staat volgens mij in phpmyadmin)
Db port heb ik zo geen antwoord op waarom dit voor awardspace nodig is, want ik ken awardspace niet.
agenda is de db name. Deze kan je ook terug vinden in je phpmyadmin.
en dan je username en password die je hebt ingevoert bij awardspace
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 18:53:00
Quote Anchor link
Ok, localhost was dus een probleem, maar nu krijg ik een andere error :

"Access denied for user '***username***'@'64.69.39.75' to database 'calender' ", betekent dat pass verkeerd is, maar die is juist ? Of kan het aan iets anders liggen ?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Er zal toch een foutje zitten in je username of password, je toegang tot die database is geweigerd. Let ook op hoofd/ en kleine letters;)
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Neen, elk letter klopt, ook hoofd en kleine letters ... :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/09/2006 22:27:00
Quote Anchor link
ff bellen met je host en de account opnieuw laten aanmaken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.