query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 16:53:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/659/

Bij dit script krijg ik volgende error :

Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /home/www/411.awardspace.com/inc/connect.inc.php on line 2
Lost connection to MySQL server during query

Het ligt dus aan mysql (kan ik dus niet) en aan de query daar. Ik weet niet eens wat een query is, kan je me helpen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 01:09:27
 
Rens nvt

Rens nvt

13/09/2006 17:03:00
Quote Anchor link
Dries,

Probeer eens om in connect.inc.php de waarde 127.0.0.1 te vervangen door localhost?

Verder is een query een stukje SQL die je naar de mysql server stuurt. Deze voert de SQL uit, en geeft terug wat je vraagt... Het is dus eigenlijk een commando die je aan de server geeft.

Volgens mij kan deze foutmelding alleen voorkomen als je een time-out krijgt tijdens de query. Wat op zich vreemd is...

Probeer anders eens om je connect.inc.php aan te passen naar het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
  mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
  mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

  $query = "SELECT  FROM calendar WHERE 1 = 1 LIMIT 0,1";
  $result = @mysql_query ($query);
  echo mysql_num_rows($query);
?>


Als je nu connect.inc.php direct aanroept (http://411.awardspace.com/inc/connect.inc.php of zoiets) moet je of een hele lelijke foutmelding krijgen die wij hier graag zien, of er moet een 1 staan.
 
- wes  -

- wes -

13/09/2006 17:14:00
Quote Anchor link
$result = @mysql_query ($query);

geen @ !! goede foutafhandeling is hiervoor de oplossing
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:17:00
Quote Anchor link
Rens:
Dries,

Probeer eens om in connect.inc.php de waarde 127.0.0.1 te vervangen door localhost?

Verder is een query een stukje SQL die je naar de mysql server stuurt. Deze voert de SQL uit, en geeft terug wat je vraagt... Het is dus eigenlijk een commando die je aan de server geeft.

Volgens mij kan deze foutmelding alleen voorkomen als je een time-out krijgt tijdens de query. Wat op zich vreemd is...

Probeer anders eens om je connect.inc.php aan te passen naar het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
  mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
  mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

  $query = "SELECT  FROM calendar WHERE 1 = 1 LIMIT 0,1";
  $result = @mysql_query ($query);
  echo mysql_num_rows($query);
?>


Als je nu connect.inc.php direct aanroept (http://411.awardspace.com/inc/connect.inc.php of zoiets) moet je of een hele lelijke foutmelding krijgen die wij hier graag zien, of er moet een 1 staan.


Ik heb dat IP veranderd in de main page van mijn free host. Ik heb username en passwoord ingevult, ook "calender" is juist. Als ik het jouwe invul, dan krijg ik precies hetzelfde, als ik het zonder de @ doe, ook.
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:28:00
Quote Anchor link
Het is dus eigenlijk hier dat het foutloopt :

mysql_connect("www.awardspace.com", "****", "****") or die(mysql_error());
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/09/2006 17:44:00
Quote Anchor link
mysql_connect("localhost", "****", "****") or die(mysql_error());
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:46:00
Quote Anchor link
mebus:
mysql_connect("localhost", "****", "****") or die(mysql_error());


Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/411.awardspace.com/inc/connect.inc.php on line 2
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
 
Michael -

Michael -

13/09/2006 17:51:00
Quote Anchor link
@Dries, het is wel is handig om in de Faq van je hosting te kijken.
http://awardspace.com/web_hosting_faq.html

How I can connect to my MySQL database? What settings should I use for my script/software?

The correct MySQL database settings are:
• DB Host: see your MySQL Database Manager section under DB Host column
• DB Port: 3306
• DB Name: the database name you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• DB Username: the database username you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• DB Password: the database password you have assigned

2. How I can access my database online?

Login your Contorl Panel, click on the phpMyAdmin icon, then use the following credentials:
• Username: the database name you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• Password: the database password you have assigned

3. I can't establish MySQL connection and get this error: "Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) ?

You cannot make connection through socket, please use MySQL settings to establish connection(see above question).
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:56:00
Quote Anchor link
En dat betekent? Wat moet de code dan zijn ? Want ik ken wel wat van PHP, maar niet van MySQL. Daarom dat ik altijd hier kom om zoiets te doen.
 
Michael -

Michael -

13/09/2006 18:24:00
Quote Anchor link
mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

bij localhost moet je invullen wat onder de Database Kollom staat (dat staat volgens mij in phpmyadmin)
Db port heb ik zo geen antwoord op waarom dit voor awardspace nodig is, want ik ken awardspace niet.
agenda is de db name. Deze kan je ook terug vinden in je phpmyadmin.
en dan je username en password die je hebt ingevoert bij awardspace
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 18:53:00
Quote Anchor link
Ok, localhost was dus een probleem, maar nu krijg ik een andere error :

"Access denied for user '***username***'@'64.69.39.75' to database 'calender' ", betekent dat pass verkeerd is, maar die is juist ? Of kan het aan iets anders liggen ?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Er zal toch een foutje zitten in je username of password, je toegang tot die database is geweigerd. Let ook op hoofd/ en kleine letters;)
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Neen, elk letter klopt, ook hoofd en kleine letters ... :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/09/2006 22:27:00
Quote Anchor link
ff bellen met je host en de account opnieuw laten aanmaken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.