query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 16:53:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/659/

Bij dit script krijg ik volgende error :

Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /home/www/411.awardspace.com/inc/connect.inc.php on line 2
Lost connection to MySQL server during query

Het ligt dus aan mysql (kan ik dus niet) en aan de query daar. Ik weet niet eens wat een query is, kan je me helpen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 06:19:21
 
Rens nvt

Rens nvt

13/09/2006 17:03:00
Quote Anchor link
Dries,

Probeer eens om in connect.inc.php de waarde 127.0.0.1 te vervangen door localhost?

Verder is een query een stukje SQL die je naar de mysql server stuurt. Deze voert de SQL uit, en geeft terug wat je vraagt... Het is dus eigenlijk een commando die je aan de server geeft.

Volgens mij kan deze foutmelding alleen voorkomen als je een time-out krijgt tijdens de query. Wat op zich vreemd is...

Probeer anders eens om je connect.inc.php aan te passen naar het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
  mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
  mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

  $query = "SELECT  FROM calendar WHERE 1 = 1 LIMIT 0,1";
  $result = @mysql_query ($query);
  echo mysql_num_rows($query);
?>


Als je nu connect.inc.php direct aanroept (http://411.awardspace.com/inc/connect.inc.php of zoiets) moet je of een hele lelijke foutmelding krijgen die wij hier graag zien, of er moet een 1 staan.
 
- wes  -

- wes -

13/09/2006 17:14:00
Quote Anchor link
$result = @mysql_query ($query);

geen @ !! goede foutafhandeling is hiervoor de oplossing
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:17:00
Quote Anchor link
Rens:
Dries,

Probeer eens om in connect.inc.php de waarde 127.0.0.1 te vervangen door localhost?

Verder is een query een stukje SQL die je naar de mysql server stuurt. Deze voert de SQL uit, en geeft terug wat je vraagt... Het is dus eigenlijk een commando die je aan de server geeft.

Volgens mij kan deze foutmelding alleen voorkomen als je een time-out krijgt tijdens de query. Wat op zich vreemd is...

Probeer anders eens om je connect.inc.php aan te passen naar het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
  mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
  mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

  $query = "SELECT  FROM calendar WHERE 1 = 1 LIMIT 0,1";
  $result = @mysql_query ($query);
  echo mysql_num_rows($query);
?>


Als je nu connect.inc.php direct aanroept (http://411.awardspace.com/inc/connect.inc.php of zoiets) moet je of een hele lelijke foutmelding krijgen die wij hier graag zien, of er moet een 1 staan.


Ik heb dat IP veranderd in de main page van mijn free host. Ik heb username en passwoord ingevult, ook "calender" is juist. Als ik het jouwe invul, dan krijg ik precies hetzelfde, als ik het zonder de @ doe, ook.
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:28:00
Quote Anchor link
Het is dus eigenlijk hier dat het foutloopt :

mysql_connect("www.awardspace.com", "****", "****") or die(mysql_error());
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/09/2006 17:44:00
Quote Anchor link
mysql_connect("localhost", "****", "****") or die(mysql_error());
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:46:00
Quote Anchor link
mebus:
mysql_connect("localhost", "****", "****") or die(mysql_error());


Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/411.awardspace.com/inc/connect.inc.php on line 2
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
 
Michael -

Michael -

13/09/2006 17:51:00
Quote Anchor link
@Dries, het is wel is handig om in de Faq van je hosting te kijken.
http://awardspace.com/web_hosting_faq.html

How I can connect to my MySQL database? What settings should I use for my script/software?

The correct MySQL database settings are:
• DB Host: see your MySQL Database Manager section under DB Host column
• DB Port: 3306
• DB Name: the database name you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• DB Username: the database username you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• DB Password: the database password you have assigned

2. How I can access my database online?

Login your Contorl Panel, click on the phpMyAdmin icon, then use the following credentials:
• Username: the database name you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel
• Password: the database password you have assigned

3. I can't establish MySQL connection and get this error: "Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) ?

You cannot make connection through socket, please use MySQL settings to establish connection(see above question).
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 17:56:00
Quote Anchor link
En dat betekent? Wat moet de code dan zijn ? Want ik ken wel wat van PHP, maar niet van MySQL. Daarom dat ik altijd hier kom om zoiets te doen.
 
Michael -

Michael -

13/09/2006 18:24:00
Quote Anchor link
mysql_connect("localhost", "username", "wachtwoord") or die(mysql_error());
mysql_select_db("agenda") or die(mysql_error());

bij localhost moet je invullen wat onder de Database Kollom staat (dat staat volgens mij in phpmyadmin)
Db port heb ik zo geen antwoord op waarom dit voor awardspace nodig is, want ik ken awardspace niet.
agenda is de db name. Deze kan je ook terug vinden in je phpmyadmin.
en dan je username en password die je hebt ingevoert bij awardspace
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 18:53:00
Quote Anchor link
Ok, localhost was dus een probleem, maar nu krijg ik een andere error :

"Access denied for user '***username***'@'64.69.39.75' to database 'calender' ", betekent dat pass verkeerd is, maar die is juist ? Of kan het aan iets anders liggen ?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Er zal toch een foutje zitten in je username of password, je toegang tot die database is geweigerd. Let ook op hoofd/ en kleine letters;)
 
Dries meurisse

dries meurisse

13/09/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Neen, elk letter klopt, ook hoofd en kleine letters ... :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/09/2006 22:27:00
Quote Anchor link
ff bellen met je host en de account opnieuw laten aanmaken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.