Quote

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »
PHP Freak

PHP Freak

26/02/2004 11:22:00
Quote Anchor link
Kan iemand me soms een simpel quote scriptje geven a.u.b.?

Alvast Bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 12:56:09
 
Arend a

Arend a

26/02/2004 12:00:00
Quote Anchor link
Wat is een quotescriptje?
 
PHP Freak

PHP Freak

26/02/2004 12:03:00
Quote Anchor link
Quote:
Wat is een quotescriptje?


eum... als je bv.: op een link klikt dat hij dan op een andere pagina een tekst van iemand anders in een textarea zet.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

26/02/2004 12:51:00
Quote Anchor link
Zoiets volstaat wel (op basis van MySQL-DB):
<a href="quote.php?sort=topic&id=$topic_id">
of
<a href="quote.php?sort=reaction&id=$reactie_id">

Twee verschillende, omdat de teksten uit de topic en reacties als het goed is uit verschillende tabellen komen..

Quote.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$sort
= $_GET['sort'];
$id = $_GET['id'];

if ($sort == "topic")
{

   // Haal de tekst van de topic op
   $query = mysql_query("SELECT tekst FROM topic_tabel WHERE id = '$id'");
   $result = mysql_fetch_row($query);

   // En nu je formulier maken met daarin:
   echo "<textarea name=\"bericht\">[quote]$result[0][/quote]</textarea>\n";
   // En nu je formulier afsluiten
} else if ($sort == "reaction") {
   // Haal de tekst van de reactie op
   $query = mysql_query("SELECT tekst FROM reactie_tabel WHERE id = '$id'");
   $result = mysql_fetch_row($query);
   // En nu je formulier maken met daarin:
  echo "<textarea name=\"bericht\">[quote]$result[0][/quote]</textarea>\n";
   // En nu je formulier afsluiten
} else {
   echo "Error #1: Incorrect use of sort-function.\n";
   // Die foutmelding kan je zelf verzinnen... :D
}
?>


Elwin

[Edit: Typo]
Gewijzigd op 26/02/2004 13:00:00 door Elwin - Fratsloos
 
Rick

Rick

26/02/2004 13:00:00
Quote Anchor link
hoe zit het systeem in elkaar?
waar word de data vandaan gehaald?

is het uit een database geef me dan even de resultaten van "describe {tabelnaam};"

ik denk dat quoten niet meer moet zijn dan een linkje met
<a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_SERVER['PHP_SELF'].'?msg_id='.$msg_id;?>
&action=quote">quote</a>

en dan op de pagina
<textarea>
resultaat van SELECT `value` FROM `tabelnaam` WHERE `id` = $_GET['msg_id']

Edit:
Ik had nog niet vernieuwd
en de reactie was niet op jouw spacefrog :)
Gewijzigd op 26/02/2004 13:08:00 door Rick
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

26/02/2004 13:05:00
Quote Anchor link
Als het bovenstaande een reactie is op mijn bericht:

Quote:
hoe zit het systeem in elkaar?
waar word de data vandaan gehaald?

'Het systeem' is er niet. Ik heb gewoon even een beetje zitten prutsen. Waarschijnlijk is er al een systeem maar daar weet alleen de TS van aangezien die dat niet laat weten.

Quote:
is het uit een database geef me dan even de resultaten van "describe {tabelnaam};"

Het is op basis van MySQL die natuurlijk niet bestaat.

Quote:
ik denk dat quoten niet meer moet zijn dan een linkje met
<a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_SERVER['PHP_SELF'].'?msg_id='.$msg_id;?>
&amp;action=quote">quote</a>

Uhm, vind ik niet, want er is een verschil tussen een eerste bericht of een reactie quoten... Als je goed normaliseerd zijn dat twee verschillende tabellen.

Elwin
 
Rick

Rick

26/02/2004 13:05:00
Quote Anchor link
ik moet vaker op F5 drukken geloof ik, khad het scherm opengelaten tijdens lunchen ;)

Spacefrog je weet wel dat de manier waarop je dat doet vragen om problemen is?
doe maar eens dit:
pagina.php?id=1';drop table reactie_tabel;

en poef opeens is de table weg, vertrouw absoluut NOOIT de data die door gebruikers ingevoerd word

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$sort
= addslashes($_GET['sort']);
if(is_int($_GET['id']))$id = $_GET['id'];
#dit zou het weer veilig moeten maken
?>
Gewijzigd op 26/02/2004 13:06:00 door Rick
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

26/02/2004 13:07:00
Quote Anchor link
Quote:
Spacefrog je weet wel dat de manier waarop je dat doet vragen om problemen is?
doe maar eens dit:
pagina.php?id=1';drop table reactie_tabel;

en poef opeens is de table weg, vertrouw absoluut NOOIT de data die door gebruikers ingevoerd word


Dat weet ik. Hoef je mij niet te vertellen, maar je kan ook niet verwachten dat ik hier een supermooie quote-functie ga maken.. De beveiliging moet de TS zelf inbouwen. Dit is gewoon de basis...

Elwin
 
Rick

Rick

26/02/2004 13:13:00
Quote Anchor link
toch vind ik dat je iig iets van beveiliging erin had moeten stoppen
het is duidelijk dat de TS hier niet al te veel verstand van heeft en het zou lullig zijn als al z'n werk straks opeens weg is omdat 1 of andere malloot zijn database commando's geeft.

Quote:
Uhm, vind ik niet, want er is een verschil tussen een eerste bericht of een reactie quoten... Als je goed normaliseerd zijn dat twee verschillende tabellen.
waarom zou de eerste post van een topic in een andere tabel moeten?
je kan toch net zo goed een paar colommen maken in mysql

id = id van het bericht in de tabel
topic_id = in welk topic het bericht hoort
msg_id = id van het bericht in het topic
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

26/02/2004 16:18:00
Quote Anchor link
Quote:
waarom zou de eerste post van een topic in een andere tabel moeten?

Nou... ik heb mijn tabellen voor een forum/prikbord zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
// Zo is het tenminste een vast lettertype ;)
+------------------+
|
Topics           |
+------------------+
|
id               |
|
datum            |
|
titel            |
|
bericht          |
+------------------+

+------------------+
|
Reacties         |
+------------------+
|
id               |
|
topic_id         |
|
datum            |
|
titel            |
|
bericht          |
+------------------+

?>


Hoe zou jouw DB in elkaar zitten? Zie ik drie tabellen?

Elwin

[Edit: Fixed tables :D]
Gewijzigd op 26/02/2004 16:19:00 door Elwin - Fratsloos
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.