radio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Steven

steven

15/04/2006 09:30:00
Quote Anchor link
kun je met php en mysql een eigen radi maken?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:49:29
 
Erik Rijk

Erik Rijk

15/04/2006 09:36:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je?
iets meer uitleg graag
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/04/2006 09:36:00
Quote Anchor link
Nee. Wel de database erachter maar niet het uiteindelijke uitzendgedeelte.
 
Dennis

dennis

15/04/2006 09:37:00
Quote Anchor link
je moet dan met een stream gaan werken dat een .asx bestandje is maar hoe dat werkt weet ik niet kijk anders even bij www.nederland.fm hoe hun het daar doen voor het afspelen je moet in iedergeval naar een .asx verwijzen.
 
Dennis

dennis

15/04/2006 09:41:00
Quote Anchor link
ik heb het even opgezocht maar dan moet je met java(script) gaan werken omdat je dan clientside bezig bent en niet serverside zoals php.


p.s: heb je ook al gedacht aan de bandbreedte die je nodig gaat hebben voor je stream.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/04/2006 09:46:00
Quote Anchor link
Zo'n persoontje uit mijn klas had een soort "radio" siteje gemaakt. Ik zal nog eens aan hem vragen wat dat nou voor een site was. :D
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

15/04/2006 09:46:00
Quote Anchor link
ik heb het idee dat steven te snel dingen wil gaan doen die eigenlijk nog te hoog gegrepen zijn voor hem.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/04/2006 09:46:00
Quote Anchor link
Als je wilt werken met het windows media formaat zou je moeten kijken naar windows media encoder. Die is gratis te downloaden daar. Met winamp zou je bij shoutcast moeten kijken.

Daar komt verder geen php, mysql of javascript aan te pas...

Wel is het handig om een streaming server te hebben. Xs4all bied zijn leden er eentje aan zodat een oneindig aantal xs4all luisteraars kunnen luisteren en 5 luisteraars van buitenaf.
 

15/04/2006 10:01:00
Quote Anchor link
Probeer Vibe Streamer is, mooi programma!

http://www.download.com/Vibe-Streamer/3000-2168_4-10502451.html?tag=lst-0-1

Het is html met wat javascript en flash. maar het is goed te begrijpen!
 
Steven

steven

16/04/2006 08:42:00
Quote Anchor link
is er ook een tutorial met vibe streaming?
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

16/04/2006 09:31:00
Quote Anchor link
Ik raad shoutcast aan..
 
Steven

steven

18/04/2006 07:55:00
Quote Anchor link
dat ik heb ik gebrobeerd maar ik kom er niet uit. Hoe maak je een .asx bestand?
 
Jesse

Jesse

18/04/2006 08:05:00
Quote Anchor link
Dat kun je zelf niet maken dan moet je een stream server hebben. Dat heb ik ook een keer gedaan kun je een server'tje huren. maar dat schiet voor geen meter op.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
Steven

steven

18/04/2006 13:04:00
Quote Anchor link
oke
 
Dennis S

Dennis S

18/04/2006 14:07:00
Quote Anchor link
Als je bv een shoutcast stream hebt dan kun je deze heel eenvoudig aanroepen met een asx bestand hieronder een voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<asx version="3.0">
<entry>
<ref href="http://mijnsite.com:8000"/>
</entry>
</asx>


natuurlijk bij de verwijzing jouw domeinnaam vermelden. standaard wordt shoutcast op poort 8000 geinstalleerd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis S
 
Niels

Niels

18/04/2006 15:40:00
Quote Anchor link
Mijn eigen online station radio xl heb ik via een icecast server lopen, dat is bijna hetzelfde als shoutcast, alleen werkt icecast met open source.

Een .asx bestandje heb je idd zo aangemaakt zoals hier boven. Ook kun je via de website makkelijk luisteren door middel van een webplayer. dat scheelt nog minder moeite voor de bezoekers.

Kijk maar eens op www.radio-xl.nl
 
Steven

steven

18/04/2006 16:07:00
Quote Anchor link
oke, ik heb icecast server gedownload, wat moet ik nu doen?
 
Steven

steven

18/04/2006 18:57:00
Quote Anchor link
oke, ik heb icecast server gedownload, wat moet ik nu doen?
 
Han eev

Han eev

18/04/2006 19:01:00
Quote Anchor link
instaleren.
 
Steven

steven

18/04/2006 19:04:00
Quote Anchor link
oke, gedaan en wat nu
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/04/2006 19:13:00
Quote Anchor link
Supportforum?
Telefoon?

Wij zijn niet icecasthulp.nl ofzo :s
Heel grof gezegd: Zoek het uit...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.