radio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »
Steven

steven

15/04/2006 09:30:00
Quote Anchor link
kun je met php en mysql een eigen radi maken?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:20:48
 
Erik Rijk

Erik Rijk

15/04/2006 09:36:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je?
iets meer uitleg graag
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/04/2006 09:36:00
Quote Anchor link
Nee. Wel de database erachter maar niet het uiteindelijke uitzendgedeelte.
 
Dennis

dennis

15/04/2006 09:37:00
Quote Anchor link
je moet dan met een stream gaan werken dat een .asx bestandje is maar hoe dat werkt weet ik niet kijk anders even bij www.nederland.fm hoe hun het daar doen voor het afspelen je moet in iedergeval naar een .asx verwijzen.
 
Dennis

dennis

15/04/2006 09:41:00
Quote Anchor link
ik heb het even opgezocht maar dan moet je met java(script) gaan werken omdat je dan clientside bezig bent en niet serverside zoals php.


p.s: heb je ook al gedacht aan de bandbreedte die je nodig gaat hebben voor je stream.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/04/2006 09:46:00
Quote Anchor link
Zo'n persoontje uit mijn klas had een soort "radio" siteje gemaakt. Ik zal nog eens aan hem vragen wat dat nou voor een site was. :D
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

15/04/2006 09:46:00
Quote Anchor link
ik heb het idee dat steven te snel dingen wil gaan doen die eigenlijk nog te hoog gegrepen zijn voor hem.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/04/2006 09:46:00
Quote Anchor link
Als je wilt werken met het windows media formaat zou je moeten kijken naar windows media encoder. Die is gratis te downloaden daar. Met winamp zou je bij shoutcast moeten kijken.

Daar komt verder geen php, mysql of javascript aan te pas...

Wel is het handig om een streaming server te hebben. Xs4all bied zijn leden er eentje aan zodat een oneindig aantal xs4all luisteraars kunnen luisteren en 5 luisteraars van buitenaf.
 

15/04/2006 10:01:00
Quote Anchor link
Probeer Vibe Streamer is, mooi programma!

http://www.download.com/Vibe-Streamer/3000-2168_4-10502451.html?tag=lst-0-1

Het is html met wat javascript en flash. maar het is goed te begrijpen!
 
Steven

steven

16/04/2006 08:42:00
Quote Anchor link
is er ook een tutorial met vibe streaming?
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

16/04/2006 09:31:00
Quote Anchor link
Ik raad shoutcast aan..
 
Steven

steven

18/04/2006 07:55:00
Quote Anchor link
dat ik heb ik gebrobeerd maar ik kom er niet uit. Hoe maak je een .asx bestand?
 
Jesse

Jesse

18/04/2006 08:05:00
Quote Anchor link
Dat kun je zelf niet maken dan moet je een stream server hebben. Dat heb ik ook een keer gedaan kun je een server'tje huren. maar dat schiet voor geen meter op.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
Steven

steven

18/04/2006 13:04:00
Quote Anchor link
oke
 
Dennis S

Dennis S

18/04/2006 14:07:00
Quote Anchor link
Als je bv een shoutcast stream hebt dan kun je deze heel eenvoudig aanroepen met een asx bestand hieronder een voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<asx version="3.0">
<entry>
<ref href="http://mijnsite.com:8000"/>
</entry>
</asx>


natuurlijk bij de verwijzing jouw domeinnaam vermelden. standaard wordt shoutcast op poort 8000 geinstalleerd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis S
 
Niels

Niels

18/04/2006 15:40:00
Quote Anchor link
Mijn eigen online station radio xl heb ik via een icecast server lopen, dat is bijna hetzelfde als shoutcast, alleen werkt icecast met open source.

Een .asx bestandje heb je idd zo aangemaakt zoals hier boven. Ook kun je via de website makkelijk luisteren door middel van een webplayer. dat scheelt nog minder moeite voor de bezoekers.

Kijk maar eens op www.radio-xl.nl
 
Steven

steven

18/04/2006 16:07:00
Quote Anchor link
oke, ik heb icecast server gedownload, wat moet ik nu doen?
 
Steven

steven

18/04/2006 18:57:00
Quote Anchor link
oke, ik heb icecast server gedownload, wat moet ik nu doen?
 
Han eev

Han eev

18/04/2006 19:01:00
Quote Anchor link
instaleren.
 
Steven

steven

18/04/2006 19:04:00
Quote Anchor link
oke, gedaan en wat nu
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/04/2006 19:13:00
Quote Anchor link
Supportforum?
Telefoon?

Wij zijn niet icecasthulp.nl ofzo :s
Heel grof gezegd: Zoek het uit...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.